Koning Aap


Volgens Koning Aap is reizen: “De wereld, jezelf en anderen ontmoeten”. Dit verwerken zij al jaren lang in hun avontuurlijke rondreizen, welke de wereld ervaren, aanschouwen, proeven en doorgronden. Koning Aap biedt 150 reizen aan naar meer dan 80 landen op de gehele wereld.

Doordat Koning Aap werkt met enthousiaste en goed bereisde deskundigen kunnen zij reizen aanbieden voor de fijnproevers ... onder de reizigers. Koning Aap biedt groepsreizen aan, maar ook individuele reizen, reizen welke een introductie zijn tot een land, maar ook reizen voor reizigers welke een land beter willen leren kennen. Tenslotte biedt Koning Aap ook nog een speciale themareizen aan. Dit zijn reizen welke georganiseerd worden rondom een festival of speciale gebeurtenis. Toon allesBezoek de website     Schrijf een ervaring  


U kunt bij Koning Aap de volgende vakanties boeken:
 Groepsrondreis     Muziekreis     Familiereis     Natuurreis   

Totaal: 2,3
Vervoer: 4,3
Accommodatie: 4,3
Reisleiding: 1,8
Prijs: 2,0
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds

Populaire vakanties van Koning Aap

Hieronder vindt u de top 5 vakanties van Koning Aap:

Rondreis MADAGASCAR - 17 dagen; Bijzonder Madagascar
Land(en):   Madagaskar
Type:  Groepsrondreis   
Prijs: vanaf € 2.319,00
Rondreis MADAGASCAR - 24 dagen; Dansende sifaka's
Land(en):   Madagaskar
Type:  Groepsrondreis   
Prijs: vanaf € 2.697,00
Rondreis TAIWAN - 15 dagen; Gevarieerde mix op één eiland
Land(en):   Taiwan
Type:  Groepsrondreis   
Prijs: vanaf € 2.449,00
Rondreis ESTLAND, LETLAND & LITOUWEN - 15 dagen; Oude steden en verlaten baaien
Land(en):   Estland    Letland    Litouwen  
Type:  Muziekreis    Groepsrondreis   
Prijs: vanaf € 1.979,00
Rondreis VOORMALIG JOEGOSLAVIË - 24 dagen; De ziel van de Balkan
Land(en):   Bosnië en Herzegovina    Koeweit    Kroatië    Macedonië    Servië    Slovenië    Montenegro  
Type:  Groepsrondreis   
Prijs: vanaf € 3.577,00
Bekijk het volledige aanbod van Koning Aap


Laatste Koning Aap ervaringen

Een greep uit de laatste ervaringen met Koning Aap:

Mooie reis
Erg mooie reis langs Moskou en Sint-Petersburg. Ook de Gouden Ring bezocht. In de Gouden Ring kom je vrijwel alleen maar locals tegen die graag contact zoeken. Leuk om te beleven. De... lees helemaal

Madeleine
Een mooie reis, die door de reisbegeleider er nog beter op werd!!
Nog nooit zo'n goede reisbegeleider gehad als Cor Warmer!!!!!!! Wees maar zuinig op hem! In alle opzichten een juweel! Ik ga graag nog eens op reis met hem als reisbegeleider! lees helemaal

Angela Elia
Top vakantie
Fantastisch land, mede door onze deskundige reisleider, een heerlijke vakantie gehad!! prima accomodaties, tijdens de tracking iets wat primitief, maar had ook wel weer wat. Afwisselend programma,... lees helemaal

Yvonne Balduk
2,3

37 ervaringen
Koning Aap krijgt een gemiddeld cijfer van 2.3. Dit cijfer is gebaseerd op 37 ervaringen en beoordelingen die bezoekers op ReisOrakel.nl hebben geschreven.

Schrijf ook een ervaring

Samenvatting van de ervaringen

Totaal:
 
2,3
Vervoer:
 
4,3
Accommodatie:
 
4,3
Reisleiding:
 
1,8
Prijs:
 
2,0

Verdeling van de totaalcijfers

Geweldig:
 
9 stemmen
Goed:
 
10 stemmen
Redelijk:
 
4 stemmen
Matig:
 
3 stemmen
Slecht:
 
4 stemmen

Ervaringen
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Alleenreizend
4,0
Slechte organisatie en onervaren reisbegeleiding
Groepsrondreis in Colombia, februari 2023

  Totaal:
 • 4
 • Vervoer:
 • 6
 • Accommodatie:
 • 6

 • Reisleiding:
 • 3
 • Prijs:
 • 4

In februari 2023 ben ik afgereisd naar Colombia voor een groepsreis van drie weken. Ik had voor Koning Aap gekozen omdat ik meende dat die na meer dan 30 jaar een gerenommeerde reisorganisatie zou zijn. Wat een deceptie was dat! Al direct bleek dat de organisatie van deze reis aan meerdere kanten rammelde, tot grote frustratie en irritatie van (onder andere) mijn kant. Van de meer dan 30 jaar ervaring was niets te herkennen, het leek meer op de amateuristische organisatie van een startende touroperator.

Het begon al met de behoorlijke rommeligheid in de diversiteit van de heenvluchten. De groep kwam verdeeld op verschillende tijdstippen aan in Bogotá. Daarbij vond ik de keuze van Air Europa met één maaltijd en één drankje in ruim 10 uur erg karig. Ter plaatse werd ik bij de luchthaven wel opgevangen door de reisbegeleider en in een taxi gezet, maar ik kwam alleen en zonder verdere uitleg in het hotel aan. Ik voelde me een beetje aan mijn lot overgelaten.

Deze trip was de eerste reis van de betreffende reisbegeleider. Hij deed zijn best, maar had als onervaren reisbegeleider deze reis nooit als eerste alleen mogen maken. Daarbij had hij geen draaiboek en moest hij alle mogelijkheden ten aanzien van excursies zelf uitzoeken. Helaas gebeurde dat regelmatig de middag vooraf en vaak op de dag zelf pas. Hierdoor wisten we totaal niet waar we aan toe waren. Wát we konden doen, wannéér (tijdstip) we dat konden doen en wat de prijs zou worden. Hierdoor konden we voor onszelf geen planning maken. Onbegrijpelijk, terwijl deze reis elke maand plaatsvindt.

Enkele voorbeelden:
• De reisbegeleider wilde de mogelijkheid een bezienswaardigheid te bezoeken overslaan. Na mijn aandringen zijn we wel heengegaan en ik vond het een van de hoogtepunten van de reis.
• Meerdere excursies werden slecht, te laat of helemaal niet uitgevoerd. Ook omschrijvingen om aan excursies deel te nemen waren onduidelijk en verwarrend. Bij een excursie was er zelfs verwarring of dat inclusief of exclusief was.
• Van een excursie kregen we heel laat te horen dat het 250.000 pesos zou gaan kosten. Uiteindelijk bleek dat de helft te zijn, maar toen was bijna iedereen al afgehaakt.
• Er stonden verschillende dingen in verschillende reisomschrijvingen, wat erg verwarrend was.
• Bij een binnenlandse vlucht heeft een deel van de groep zeven uur op een luchthaven moeten wachten omdat de organisatie dat niet (goed) geregeld had.
• In een hotel had ik een kamer aan de straatkant waar elke nacht tot na vijf uur ’s gefeest werd, wat gepaard ging met ontzettend veel herrie. Het hotel zat vol, dus een andere kamer was niet mogelijk. Funest voor mijn nachtrust, vlak voor de lange en vermoeiende terugreis.

Ook de terugreis was een wirwar aan vluchten voor de verschillende groepsleden. Mijn vluchtplan was van Cartagena via Medellín en Madrid naar Amsterdam. Van deur tot deur was ik 23 uur (!) aan reistijd kwijt, terwijl een rechtstreekse vlucht nog geen tien uur bedraagt. Een verkeerde bezuiniging van Koning Aap, om over de duurzaamheid ervan nog maar te zwijgen, terwijl dat woord toch veelvuldig op hun site vermeld staat.

Na een week heb ik tijdens de vakantie een klacht ingediend over de gang van zaken, welke in eerste instantie niet serieus genomen werd. Na uiteindelijk telefonisch contact zou men er zo snel mogelijk op terugkomen, wat echter niet gebeurd is. Zelfs niet bij terugkomst.

Overall heb ik een onrustige en onbevredigende reis gehad en is er op genoemd telefonisch contact na niets gedaan met mijn klachten. Na afloop heb ik Koning Aap een uitgebreide klachtenmail gestuurd om ze duidelijk te maken dat de reis ondermaats en op vele punten verbeterbaar was. Wederom werd mijn klacht niet serieus genomen, want ze hebben niet binnen de door hen gestelde termijn gereageerd. Uiteindelijk werd alles gebagatelliseerd, waarmee ze hun verantwoordelijkheid niet genomen hebben. De klant heeft toch al betaald en de (financiële) drempel naar de geschillencommissie is te hoog. Triest...
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 19-06-2023
 
3 van 4 mensen vinden dit een nuttige review.

door
Met vrienden
1,0
Boek ergens anders
Groepsrondreis in Saudi Arabië, januari 2020

  Totaal:
 • 1
 • Vervoer:
 • 5
 • Accommodatie:
 • 5

 • Reisleiding:
 • 1
 • Prijs:
 • 1

KA spiegelt deze reis mooi voor, maar dit wordt niet waargemaakt. Maak deze reis niet zolang Al Ula en omgeving nog niet vrijgegeven zijn voor bezoek door toeristen. KA heeft ondanks dit deze reis willens en wetens door laten gaan zonder vooraf ter plekke de situatie door iemand van de reisorganisatie zelf te laten beoordelen, zoals wel beweerd wordt. Een pertinente leugen.
De prijs/kwaliteitverhouding is geheel zoek; Koning Aap lijkt meer geïnteresseerd in de centen dan in het aanbieden van een kwalitatief goede reis.
Daarnaast doet KA aan zelfcensuur: op de site geen reviews van deze reis omdat deze stuk voor stuk negatief waren.
Boek deze reis bij voorkeur bij een andere reisorganisatie, b.v. Battuta of desnoods Djoser, die compenseren het gemis aan het niet kunnen bezoeken van de twee belangrijkste hightlights van het land nog enigszins en zijn qua prijs veel vriendelijker.
Omdat dit niet de eerste keer is dat er een issue is met betrekking tot de uitvoering van een reis, heeft ondergetekende besloten nooit meer een reis te boeken bij deze amateurclub.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 03-07-2020
 
4 van 6 mensen vinden dit een nuttige review.

door

2,0
Koning Aa(p)sgier
Groepsrondreis in Oekraïne, september 2019

  Totaal:
 • 2
 • Vervoer:
 • 2
 • Accommodatie:
 • 2

 • Reisleiding:
 • 2
 • Prijs:
 • 2

Afgelopen zomer overleed zeer plotseling mijn broer. Hij had een mooie, langere reis geboekt bij Koning Aap. . Ofschoon 2 maanden voor vertrek hebben wij na zijn overlijden meteen Koning Aap geïnformeerd. Ons goedbedoeld initiatief werd de dag erna reeds gehonnoreerd met een additionele faktuur van 25% voor gemaakte kosten bovenop de reeds gedane aanbetaling…Reisverzekering keert dit niet uit…Koning Aap gevraagd om deze vordering te laten vervallen…wederom een zeer snelle reactie met incasso en gerechtelijke procedure. Het gaat hier niet om het geld maar om het imago dat Koning Aap pretendeert te hebben…”onvergetelijke herinneringen”. In werkelijkheid is dit een knalharde club met geen sprank menselijkheid, ik hoop dat hun niet overkomt wat ons overkomen is. Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 24-01-2020
 
4 van 5 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar

2,0
Reis niet naar Zuid Korea met Koning Aap
Groepsrondreis in Zuid Korea, juli 2019

  Totaal:
 • 2
 • Vervoer:
 • 4
 • Accommodatie:
 • 4

 • Reisleiding:
 • 1
 • Prijs:
 • 1

Zuid Korea is een prima en interessant land. Goed te bereizen, veilig en hygiënisch. So far so good. Alleen kan je beter zelf alles boeken en regelen dat met Koning Aap op rondreis te gaan. Zeer slechte prijs-kwaliteit verhouding. Als je zo'n dure reis boekt verwacht je service, gemak en een goede gids. Niets van dit alles helaas. Dit was de allerslechtste gids die we ooit hebben gehad. In tegenstelling tot een Nederlandse gids die ons volgens de beschrijving was toegezegd, kregen we een chaotische, slecht voorbereide 'lokale gids' die voor ons de vakantie echt verpest heeft. Daarnaast zit er vrijwel niets in de reis inbegrepen en moet je eigenlijk alles zelf regelen en betalen. Zeer slechte ervaring!! Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 11-08-2019
De onderstaande ervaringen zijn ouder dan 5 jaar en wegen daarom niet mee in de berekening van het totaalcijfer.
 
2 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met partner
9,0
Mooie reis
Groepsrondreis in Rusland, maart 2018

  Totaal:
 • 9
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 8
 • Prijs:
 • 8

Erg mooie reis langs Moskou en Sint-Petersburg. Ook de Gouden Ring bezocht. In de Gouden Ring kom je vrijwel alleen maar locals tegen die graag contact zoeken. Leuk om te beleven.

De reisbegeleider sprak Russisch waardoor alles prima geregeld was.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 17-12-2019
 
7 van 8 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Met partner
3,0
Reisprogramma - excursies - kostprijs : kloppen niet
Groepsrondreis in Zuid Afrika, november 2017

  Totaal:
 • 3
 • Vervoer:
 • 2
 • Accommodatie:
 • 5

 • Reisleiding:
 • 2
 • Prijs:
 • 3

De reisbeschrijving klopt niet. Het kostenplaatje komt ook veel duurder uit dan aangekondigd. De te betalen excursies waren heel duur en hielden uiteindelijk zo goed als niets in, waren blijkbaar bedoeld om de tijd te doden, maar de gids kon ze wel goed aanprijzen (= heel commercieel, te).
Andere excursies konden niet uitgevoerd worden wegens ofwel gebruik aan tijd, gelogeerd op andere locatie dan voorzien enz. Gelukkig misschien voor ons want ze waren waarschijnlijk toch dure bullshit.
Vele hotels waren afgezonderd gelegen waardoor je verplicht was om voor het eten met de groep aan te sluiten dwz eten wat de pot schaft en betalen wat de gids zegt.
Bij onze bus ging de airco de 5e dag stuk en kon niet gerepareerd worden. We waren tijdens de “tijdelijke reparatie” er zelf bij. We klaagden dit tijdens en ook na de reis aan bij Koning Aap, maar blijkbaar geloven ze hun lokale agent, die natuurlijk zegt dat er (zo goed als) niets aan de hand is, en niet hun klant.
Quote van Koning Aap : “dit is niet ongewoon in Afrika.”
De accomodaties zouden allen met airco zijn maar sommigen waren slechts met een fan. Quote van Koning Aap : “Gezien er in de kampen vaak electriciteitsproblemen zijn is dit handiger dan A/C. “
De manier waarop ze met one feedback omgaan is zeer negatief. Voor ons nooit meer Koning Aap.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 09-02-2018
 
2 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
> 70 jaar

10
Een mooie reis, die door de reisbegeleider er nog beter op werd!!
Groepsrondreis in Iran, oktober 2017

  Totaal:
 • 10
 • Vervoer:
 • 10
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 10
 • Prijs:
 • 10

Nog nooit zo'n goede reisbegeleider gehad als Cor Warmer!!!!!!! Wees maar zuinig op hem!
In alle opzichten een juweel! Ik ga graag nog eens op reis met hem als reisbegeleider!
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 10-11-2017 | Accommodatie(s): Verscheidene hotels.
 
10 van 10 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Met vrienden
-
Nooit meer Koning Aap
Actieve vakantie in Ethiopië, november 2016

  Totaal:
 •  -
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 •  -

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 •  -

Na meer als 10 jaar trouwe klant te zijn van Koning Aap, is het duidelijk hoe deze organizatie is veranderd en enkel zich iets aantrekt van het financiele plaatje en niet van zijn klanten.
Onze reis naar Ethiopië werd niet gecancelled ook al waren er onrusten in het land, negatief reisverbod van de overheid, meer als 100 doden in het land, etc. Na verschillende malen contact met hun te hebben opgenomen werd het altijd uitgesteld om een beslissing te nemen, totdat we zelf hebben moeten cancellen om onze levens niet in gevaar te brengen, waardoor KoningAap helemaal geen compensatie hoeft te doen. Als dit de customer service is die ze aanbieden, dan willen wij geen klant meer zijn en raden ook niemand aan om nog met hun te reizen.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 10-02-2017
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
41-50 jaar
Alleenreizend
8,0
Top vakantie
Rondreis in Vietnam, juli 2016

  Totaal:
 • 8
 • Vervoer:
 • 7
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 9
 • Prijs:
 • 8

Fantastisch land, mede door onze deskundige reisleider, een heerlijke vakantie gehad!! prima accomodaties, tijdens de tracking iets wat primitief, maar had ook wel weer wat. Afwisselend programma, mooie mix van natuur en cultuur Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 17-08-2016 | Accommodatie(s): div. accomodaties
 
5 van 5 mensen vinden dit een nuttige review.

door

3,0
Cubareis Koning Aap viel dik tegen
Groepsrondreis in Cuba, november 2015

  Totaal:
 • 3
 • Vervoer:
 • 7
 • Accommodatie:
 • 2

 • Reisleiding:
 • 5
 • Prijs:
 • 3

Veel te duur voor wat we kregen. Hotels zijn afgeleefd, vuil en bevonden zich in de drukste straten waardoor je niet kon slapen van het lawaai. Casas particolares zijn soms beter dan de hotels, maar eveneens in drukke straten. De beloofde hotels met zwembad, blijken oude gebouwen zonder zwembad.
Reisbeschrijving klopt niet met de gemaakte reis. Onmogelijk om de aangeboden (te betalen) excursies te doen, omdat we te ver gelogeerd waren
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 28-11-2015 | Accommodatie(s): hotels + casas | Vervoer: vliegtuig & kleine bus
 
12 van 14 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Alleenreizend
1,0
Nooit met Koningaap
Groepsrondreis in Nicaragua, april 2015

  Totaal:
 • 1
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 7
 • Prijs:
 • 1

Slechtste reis van mijn leven, info op site mbt excursies is een grote bullshit, schandalig. De prijzen soms drie keer hoger, klopt geen enkele keer bijna, ook duur en inhoud. Je zou bijna een rechtzaak willen spannen, onbegrijpelijk dat je zo wordt belazerd.
Nooit meer met Koningaap, reizigers zijn meer dan een geldmachine.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 30-04-2015 | Accommodatie(s): hotels | Vervoer: Vliegtuig, bus
 
3 van 5 mensen vinden dit een nuttige review.

door
> 70 jaar
Met gezin
6,0
Met een nieuwe truck nog beter!
Groepsrondreis in Kenia, augustus 2014

  Totaal:
 • 6
 • Vervoer:
 • 5
 • Accommodatie:
 • 7

 • Reisleiding:
 • 8
 • Prijs:
 • 6

Een fantastische safarireis. Veel wild gezien in de 2 mooiste parken: de Serengetti & Masai Mara. Wel lange dagen (vroeg opstaan) maar dat kon niet anders i.v.m. de afstanden en de slechte wegen. Een minpunt was de slechte staat van de truck: dankzij het kundige optreden van de chauffeur kon het reisschema behouden blijven. De stoelen waren wel goed maar alles was wel versleten. Maar het waarnemen van de "Big Five" maakte veel goed en vooral de Ngorogoro-krater was indrukwekkend en ook de vroege ochtendvaartocht op het Victoriameer was schitterend. Al met al een "gnoeie"ervaring! Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 22-09-2014 | Accommodatie(s): hotels-lodges-tent | Vervoer: vliegtuig-safaritruck
 
3 van 3 mensen vinden dit een nuttige review.

door
41-50 jaar
Alleenreizend
9,0
30 dagen Ethiopië
Groepsrondreis in België, juli 2014

  Totaal:
 • 9
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 10
 • Prijs:
 • 10

Accommodatie behoorlijk goed; soms beter dan verwacht; in het zuiden soms geen water, maar hele dorp zat dan ook zonder water.
Prachtige ervaring; veel extra dingen gezien; aan te bevelen ondanks vele kilometers in de bus.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 14-02-2015 | Vervoer: vliegtuig + bus
 
8 van 8 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met partner
6,0
Brazilie
Groepsrondreis in Brazilië, juli 2014

  Totaal:
 • 6
 • Vervoer:
 • 6
 • Accommodatie:
 • 6

 • Reisleiding:
 • 6
 • Prijs:
 • 6

Hotel in Manaus was erg slecht en vies. De pousada in Ouro Preto viel ook tegen, we moesten in de kelder slapen.In het Amazonegebied sliep het ene stel in een eigen hut en wij in een klein hokje.
Verblijf in Amazone was een dag te lang. Naar mijn idee was het een soort bezigheidstherapie.
We moesten wel voor de maaltijden betalen in de Pantanal terwijl we er niet waren.
Boottocht in Paraty zou met lunch zijn maar dat ging niet door. Gewoon afrekenen.
Vervoer was goed geregeld wel heel lange reisdagen.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 15-08-2014 | Vervoer: vliegtuig bus
 
15 van 16 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar
Met vrienden
5,0
De 'aap' kwam uit de mouw!
Groepsrondreis in Peru, juli 2014

  Totaal:
 • 5
 • Vervoer:
 • 7
 • Accommodatie:
 • 7

 • Reisleiding:
 • 9
 • Prijs:
 • 6

Koning Aap slaagt er niet in een reëel kostenplaatje te maken voor de groepsreis. Al na 2 weken €800 extra kosten.! Excursies,fooien(een paar keer 25$!),ontbijt(niet altijd gehad),maaltijden.Overnachting in duurdere hotels,dus opleg te betalen.De reis 'Peru/Bolivia'(21dagen)kostte mij €4000,zonder 'zotte uitgaven'voor souvenirs ed.Daarbij nog voordeel gedaan door zelf vliegtuig te boeken.Aap moet duidelijk communiceren wat de extra kosten betreft.Zij dekken zich in tegen elke vorm van 'protest'.Bolivia niet gezien wegens overmacht..(wegblokkering wegens aankomende verkiezingen)Zo wordt elke klacht gesmoord. Nooit meer Aap! Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 12-08-2014
 
0 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Met partner
9,0
Het was een aan alle kanten bijzondere ervaring
Groepsrondreis in Bolivia, april 2014

  Totaal:
 • 9
 • Vervoer:
 • 9
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 10
 • Prijs:
 • 8

Bijzonder,avontuurlijk,zeker de moeite!! doen!! Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 27-06-2014 | Accommodatie(s): hotel | Vervoer: vliegtuig,sjeep,openbaar vervoer
 
15 van 18 mensen vinden dit een nuttige review.

door
41-50 jaar
Met partner
-
Bhutan: slechtste en duurste reis ooit!
Groepsrondreis in Bhutan, oktober 2013

  Totaal:
 •  -
 • Vervoer:
 • 4
 • Accommodatie:
 • 2

 • Reisleiding:
 • 10
 • Prijs:
 • 1

Twee weken in een busje (en heel oncomfortabele rit door de slechte wegen) zitten om - vooral de eerste week in het oosten van Bhutan - relatief heel weinig te zien. Verwacht elke dag voor 6 AM op te staan want het reisschema is niet realistisch.
De accommodatie was ronduit ONDERMAATS, en dit voor de basisprijs van 4.000 Euro per persoon!!! Uiterst goedkope en (het merendeel) vuile hotels passeerden de revue, nochtans er goeie en betaalbare hotels bestaan in Bhutan! Als backpacker nooit vlooienbeten in bed opgedaan, Koning Aap slaagt daar wel in… Met momenten was het echt vunzig, met name in het plaatsje Bumthang waar we ons voor twee nachten echt gegijzeld voelden. Ook het eten trok - gezien het beperkte niveau van hotels - op niets: twee weken lang hetzelfde menu voor lunch en avondmaal: rijst, aardappelen in roomsaus, gestoomde groenten, pikante pepers in kaassaus en kip met heel veel beentjes en quasi geen vlees aan… elke dag maar weer. Ook het ontbijt was telkens hetzelfde en heel beperkt.
Enkel de Belgische en locale gids waren top, alsook de chauffeur.

Tip: als je echt Bhutan wil zien (Tiger's Nest en de Dzong van Punakha zijn subliem!), neem dan een privé chauffeur en betaal iets meer. Je zal je reis kunnen inkorten gezien SUVs sneller (en comfortabeler!) kunnen rijden op de ongemakkelijke wegen in de bergen. Vermijd het oosten v/h land indien je korter wil reizen.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 04-11-2013 | Accommodatie(s): 'crappy' hotels | Vervoer: vliegtuig en bus
 
4 van 4 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met vrienden
8,0
Ruige bergen en mooie kerken
Groepsrondreis in Georgië, augustus 2013

  Totaal:
 • 8
 • Vervoer:
 • 7
 • Accommodatie:
 • 7

 • Reisleiding:
 • 7
 • Prijs:
 • 7

Wij hadden vooraf aangegeven bij KA dat de transit tijd vd terugvlucht te kort was,tg aansluiting misgelopen. KA geeft Air France de schuld.
De reis zelf was zeer de moeite waar door de kausasuslanden Georgie en Armenie.. Je moet wel van kerken en wandelen houden.
De reisleidster hield wel graag de touwtjes in eigen hand en individualiteit werd niet erg gestimuleerd. Maar dat leek de rest vd groep niet erg te vinden..

Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 10-03-2014 | Vervoer: vliegtuig/bus
 
1 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
61-70 jaar
Met partner
8,0
India reis forever
Groepsrondreis in India, november 2012

  Totaal:
 • 8
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 7

 • Reisleiding:
 • 9
 • Prijs:
 • 8

Zeer mooie reis met uiterst bekwame gidse ga veel op reis eerste maal met koning aap het was ok Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 27-12-2012 | Accommodatie(s): hotels | Vervoer: vliegtuig bus
 
2 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar

8,0
Boeiende rondreis.
Groepsrondreis in India, november 2012

  Totaal:
 • 8
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 6

 • Reisleiding:
 • 9
 • Prijs:
 • 7

Intensieve rondreis door centraal India.Ervaren enthousiaste adequate reisleidster.Door lange reisdagen, accomodatie in trein en budget hotels, en duur van de reis best intensief.Soms onderschat door medereizigers, koning aap zou hier wat meer de aandacht op mogen vestigen.Hyderabad zou 1 dag korter mogen.Verder zou een ieder in staat moeten zijn zijn of haar eigen bagage te vervoeren. Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 17-12-2012 | Vervoer: bus trein.
 
2 van 3 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met partner
9,0
Super vakantie
Groepsrondreis in Marokko, oktober 2012

  Totaal:
 • 9
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 9
 • Prijs:
 • 8

Na een reis naar Peru en Bolivia met koning aap, waar we zeer tevreden over waren, nu weer met Koning aap naar Marokko geweest. Wederom een geweldige reis gehad. Alles goed geregeld en prima hotels. De reisleidster was echt top. Een geweldige meid die ons echt een onvergetelijke vakantie heeft bezorgd. De volgende keer wordt het weer Koning aap. Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 20-11-2012 | Accommodatie(s): Diverse hotels | Vervoer: Vliegtuig
 
8 van 8 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met partner
-
Jammer maar nooit meer opnieuw
Groepsrondreis in Indonesië, juli 2012

  Totaal:
 •  -
 • Vervoer:
 • 6
 • Accommodatie:
 • 2

 • Reisleiding:
 • 3
 • Prijs:
 • 3

Positief: buschauffeur op Sumatra, orang otang-park, bromo, borobudur
Negatief: logement op verschillende plaats vies, smerig, niet hygiënisch
Nog negatiever: de manier waarop Koning Aap met onze feedback omging
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 15-11-2012 | Accommodatie(s): Rondreis | Vervoer: Vliegtuig en bus
 
door
61-70 jaar
Met partner
10
China in een notedop
Groepsrondreis in China, maart 2012

  Totaal:
 • 10
 • Vervoer:
 • 10
 • Accommodatie:
 • 10

 • Reisleiding:
 • 10
 • Prijs:
 • 10

Voor zijn prijs zeer goede reis een echte kennismaking Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 19-07-2014
 
1 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door

8,0
India moet je ervaren!
Groepsrondreis in India, december 2011

  Totaal:
 • 8
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 7
 • Prijs:
 • 8

Prachtige reis om een indruk te krijgen van Rajasthan en het leven daar,vrijwel niet uit te leggen welke indruk alles heeft gemaakt, je moet het ervaren.
Het is een afwisselende reis,we logeerden over het algemeen in verrassende, oude hotels, veelal gesitueerd in oude paleizen of haveli's. Wel een enorme tegenstelling met de vaak armoedige dorpen die er pal tegenaan lagen. We hebben tijdens de reis wel veel in de bus gezeten maar onderweg zie je van alles en door de drukte, de slechte wegen en alle soorten vervoersmiddelen op de weg, van onverlichte vrachtwagens (in het donker)tot en met fietstaxi's, koeien en dromedariskarren,is het mooi als je meer dan 50km per uur kunt halen. Een aanrader voor de mensen die in december en januari vertrekken: neem vooral ook warme kleding mee (winterkleren bedoel ik dan) want het kan vroeg in de ochtend en na 16.00u. aardig koud zijn. Overdag was de temperatuur aangenaam.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 16-01-2012 | Accommodatie(s): heritage hotels | Vervoer: vliegtuig en bus
 
5 van 5 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar
Met partner
8,0
Prachtige natuur en super reisleidster
Groepsrondreis in Costa Rica, november 2011

  Totaal:
 • 8
 • Vervoer:
 • 6
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 9
 • Prijs:
 • 8

Bij aankomst op het vliegveld straalde het enthausiasme al van de reisleidster af. Dat maakt zoveel verschil. Deze natuurreis vraagt ook om een natuurliefhebber als gids.
De reisdagen zijn niet al te lang en wanneer je op tijd vertrekt heb je nog wat aan de middag bij de plek van aankomst.
De accomodaties zijn vaak wel wat afgelegen maar daar krijg je voor terug dat je op een natuurreis NIET in de stad zit. De meeste hadden aan goed restaurant, zo niet dan maar een half uurtje in de bus richting dorp. Verder hebben veel hotels geen kamers maar huisjes en prachtige tuinen.
Door hevige regenval leek ons meerdaags bezoek aan Corcovado (het mooiste park van Costa Rica) in het water te vallen, onze 4x4 auto's konden niet door de te hoog staande rivier. Gelukkig wist de reisleidster samen met kantoor in Nederland een vlucht te regelen. We hadden dit echt niet willen missen.
Al veel reizen met Aap gemaakt maar dit is een van de mooiste en beste geweest.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 28-02-2012 | Vervoer: vliegtuig & bus
 
0 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar

9,0
Super vakantie's naar japan en marokko
Groepsrondreis in Marokko, oktober 2011

  Totaal:
 • 9
 • Vervoer:
 • 9
 • Accommodatie:
 • 7

 • Reisleiding:
 • 9
 • Prijs:
 • 9

Na in 2009 met Koningaap een groepsrondreis naar japan geboekt te hebben, zijn we dit jaar weer met deze organisatie voor 4 weken naar marokko gegaan.
Alles super geregeld en een geweldige reis gehad.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 25-12-2011 | Accommodatie(s): Hotels | Vervoer: Vliegtuig en bus
 
door
61-70 jaar
Met partner
9,0
Goed verzorgde reis
Groepsrondreis in Ecuador, juni 2011

  Totaal:
 • 9
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 8
 • Prijs:
 • 8

Mooie reis,een prachtig groen land leuke groep.
doen!!
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 27-06-2014 | Accommodatie(s): hotels | Vervoer: vliegtuig ,busje
 
2 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door

7,0
Leuke rondreis
Groepsrondreis in Sri Lanka, februari 2011

  Totaal:
 • 7
 • Vervoer:
 • 7
 • Accommodatie:
 • 6

 • Reisleiding:
 • 7
 • Prijs:
 • 7

Leuke trip die helaas hier en daar door overvloedige regenval in het water viel. Een reden om nog eens terug te keren. Kwaliteit van hotels nogal wisselend. Een keer een ontzettend slecht hotel waarover meer dan de helft van de groep zijn beklag deed. Jammer was dat de reisbegeleider hier zelf weinig actie op ondernam en de klachten wegwuifde. Naar mijn gevoel een beetje veel tempels aangedaan. Er zouden wat meer rustmomenten in gepland mogen worden. Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 08-08-2011 | Vervoer: vliegtuig & bus
 
12 van 13 mensen vinden dit een nuttige review.

door
Met partner
-
Slechte afhandeling door koning AAP
Individuele rondreis in Egypte, december 2010

  Totaal:
 •  -
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 •  -

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 •  -

Verheugd op een 15-daagse individuele pakketreis naar Egypte. Sneeuw gooit roet in het eten.
Reis gaat niet door op die dag.
Koning Aap biedt de reis een paar dagen later aan : 9 dagen, zelfde prijs en geen duidelijk programma."U mag blij zijn dat u weg kunt" als uitspraak aan de telefoon. Dit 'buitenkansje ' slaan we af: we wilden echt rustig 15 dagen genieten.
De afwikkeling is tekenend voor de organisatie : koning AAP beroept zich op overmacht.
Reissom € 1997,50. KLM vergoedt de vlucht van €820,-.Landarrangement was € 1100,-.
In eerste instantie wil de lokale agent uit Egypte maar € 100.- per persoon vergoeden.
Koning AAP stelt voor € 1020,- te vergoeden.( 820 + 200)
Schade voor ons € 977,50.
Omdat we protesteren middelt koning AAP de schade: we krijgen de helft terug van het landarrangement.( € 550,- )
Zij willen nu totaal € 1370,- vergoeden.
Totale schade blijft voor ons nu € 627,50.
Wij zijn het niet eens met de gang van zaken en het voorstel.
Koning AAP baseert zich op artikel 11.4.c, artikel 12 en artikel 13.2 van de ANVR voorwaarden waarin iedere partij de eigen schade draagt.
Mijns inziens gebeurt dat nu juist niet. Wij dragen onze schade zoals vaccinatie en vergeefse reis naar Schiphol en ook nog eens € 627,50.
De reisorganisatie is en blijft verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de hele reisovereenkomst.
Ik heb volgens de ANVR regels recht op teruggave van de reissom.
Mijns inziens verhaalt koning AAP zijn schade op ons zoals nu gebeurt door niet de reissom te vergoeden.
de organisatie geeft bovendien geen inzicht in de kosten die zij gemaakt hebben voor de annulering. Zij leggen de artikelen van de ANVR ten gunste van zichzelf uit.
Koning AAP hoeft van ons helemaal geen schadevergoeding te betalen wegens gederfd reisgenot zoals dat zo mooi heet. Dat lijkt me ook redelijk gezien de overmachtsituatie, maar de organisatie dient mijns inziens wel de reissom terug betalen.( ANVR regels)
Dat proces om de centen- helaas - duurt lang.
De geschillencommissie Reizen mag een uitspraak doen in deze zaak.
Het had allemaal zo veel klantvriendelijker gekund bij Koning AAP.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 07-01-2011 | Vervoer: vliegtuig,trein
 
3 van 4 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met partner
6,0
Goed
Groepsrondreis in Sri Lanka, november 2010

  Totaal:
 • 6
 • Vervoer:
 • 7
 • Accommodatie:
 • 5

 • Reisleiding:
 • 9
 • Prijs:
 • 8

De nederlandse reisleiding was heel goed, gedienstig maar trad misschien niet echt op tegen de plaatselijke gids, die regelmatig eens te diep in het glas keek. De accomodatie was nogal onregelmatig, de ene keer was het een 5 sterren hotel en de andere keer regent het binnen omdat ze dakwerken aan het uitvoeren zijn. De reis op zich was goed georganiseerd en men kan soms eens een rustdag inlassen of zelf iets op eigen initiatief bezoeken. Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 01-02-2011 | Accommodatie(s): verschillende = groepsreis | Vervoer: vliegtuig en bus
 
door
41-50 jaar
Met gezin
8,0
Konin Aap China met kidz aan te bevelen
Familiereis in China, juli 2010

  Totaal:
 • 8
 • Vervoer:
 • 9
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 7
 • Prijs:
 • 9

China reis Koning Aap met Kidz is gewoon top.
Vervoer met trein in softsleepers (4 personen per coupe) en interne vluchten erg makkelijk.
Vele hotels met zwembad, iets wat in dit hete land wel erg fijn is voor de kinderen.
Alleen somige fietsexcursies hadden beter gekund, slecht materiaal.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 30-11-2010 | Vervoer: vliegtuig, bus, trein
 
8 van 9 mensen vinden dit een nuttige review.

door

-
Te mijden!
Groepsrondreis in Costa Rica, juli 2010

  Totaal:
 •  -
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 •  -

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 •  -

Met koning (in de) Aap (gelogeerd) reizen is absoluut af te raden. De organisatie en accomodatie is ondermaats. Je logeert steevast in hotels op B-locaties waar gegarandeerd de slechtste kamers klaarstaan. Op één plek was de kamer zo gruwelijk smerig en vol ongedierte dat ik de badkamer niet durfde te gebruiken en met mijn kleren aan op het "bed" ben gaan liggen tot de nacht voorbij was. Door de slechte ligging waren we voor de maaltijden steeds afhankelijk van het hotel of van een groepsreservatie door de reisleiding met busrit. Mijn beste maaltijd had ik tijdens de transit in Atlanta tijdens de terugreis, waar ik zelf kon kiezen in de luchthaven een degelijk restaurant binnen te stappen.
Vele reisdagen waren verloren dagen omwille van enkel maar verplaatsing en geen activiteiten.
Maar om toch iets positief te zeggen: de natuur in Costa Rica was prachtig. Dat kon Koning Aap nu eenmaal niet verknoeien.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 03-08-2010 | Accommodatie(s): slechte hotels | Vervoer: vliegtuig, bus
 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar
Met partner
10
Uitstekend
Individuele rondreis in China, juli 2010

  Totaal:
 • 10
 • Vervoer:
 • 10
 • Accommodatie:
 • 10

 • Reisleiding:
 • 10
 • Prijs:
 • 10

Prima reis gemaakt, alles top verzorgd, sfeervolle accommodaties binnen een heel redelijk budget. Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 28-09-2010 | Accommodatie(s): hotels | Vervoer: alle
 
2 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
> 70 jaar

8,0
Een goed samengestelde reis
Groepsrondreis in Namibië, april 2010

  Totaal:
 • 8
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 9

 • Reisleiding:
 • 8
 • Prijs:
 • 8

Een fantastische safari-rondreis met een prima truck en goede (lokale) reisbegeleiding. Veel km's gereden (4000) maar de wegen waren prima en we hebben veel gezien: prachtige natuur en de "Big five"! Het begin in Kaapstad (3 dagen) was al fantastisch en vooral de "dunes"in Namibie waren indrukwekkend. Verdere hoogtepunten: Etosha, Himba's, Okavangodelta en de Victoriafalls. Onderweg lunchen bij de truck verhoogde de onderlinge sfeer en de hotels/lodges waren prima! Een aanrader! Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 22-09-2014 | Accommodatie(s): hotels & lodges. | Vervoer: vliegtuig & safaritruck
 
5 van 9 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Alleenreizend
-
Slecht
Individuele rondreis in Brazilië, maart 2010

  Totaal:
 •  -
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 •  -

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 •  -

Het eerste hotel van mijn reis was in de stad Salvador. Meteen de eerste dag ben ik op een drukke straat BEROOFD, op klaarlichte dag ! Het hotel bleek middenin een zeer criminele wijk te liggen, een soort FAVELA, waar veel cocaine en crack wordt gebruikt.KONING AAP HAD MIJ DAAR NIET VOOR GEWAARSCHUWD ,EN ZE HEBBEN LATER OOK GEEN EXCUSES AANGEBODEN NA MIJN BERICHT. Reis dus nooit met koningaap ! ! Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 17-07-2010 | Accommodatie(s): pensions ( pousada's) | Vervoer: bus
 
4 van 4 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar
Met vrienden
7,0
Mooie natuurreis naar chili en argentinie
Groepsrondreis in Argentinië, december 2008

  Totaal:
 • 7
 • Vervoer:
 • 7
 • Accommodatie:
 • 7

 • Reisleiding:
 • 5
 • Prijs:
 • 6

Was een mooie reis naar argentinie en chili. veel mooie dingen gezien. hotels waren in orde op enkele mindere na, maar zeker niet bar slect. leuke groep. vervoer zelf vond ik dat het beter kon. vliegen met aerolinas argentinas was vreselijk, mindere vliegtuigen, bussen waren meestal goed, soms wat klein. Excursie perito moreno en iguazu vond ik helemaal top. Wandelingen in Torres del paine erg goed en mooi. In Tierra del fuego weer minder. Organisatie koning aap vond ik slecht, slechte communicatie, reageren traag en niet direct op vragen, duurde een hele tijd eer reis bevestigd kon worden (terwijl er wel gegarandeerd vertrek was) Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 25-04-2009 | Accommodatie(s): diverse hotels | Vervoer: vlieg, bus, boot
 
10 van 12 mensen vinden dit een nuttige review.

door
Met partner
-
Slechte service bij annuleren Japan reis 2011.
Groepsrondreis in Japan, onbekend

  Totaal:
 •  -
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 •  -

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 •  -

Na jaren puzzelen verheugden wij ons op een Japan rondreis. KoningAap bood een ideale reis aan. Helaas: aarbeveingen+tsunami gevolgd door nucleaire ramp(en). Ondanks meerdere mailings weinig tot geen informatie van reisorganisatie. Uiteindelijk, nav zorgelijke berichten, besloten wij te annuleren. Dat kon tegen betaling van 50% van de toptale reissom. Alternatieve overboeking was niet voor ons aanwezig. KoningAap toonde geen enkele begrip voor onze argumenten. Alsnog zelf geannuleerd en betaald. Wat schets de verbazing: reisagent tp gaf aan dat reis te doen was. (met beperkte aanpassing) KoningAap gaat alsnog alle reizen kosteloos annuleren. Op basis van argumenten die wij ook hadden aangevoerd. Personeel van KOningAap gaf ons gelijk toen wij hen wezen op de tegenstrijdigheid van hun berichtgeving. Directie was helaas onverbiddelijk. Gelukkig had mijn anuleringsverzekering meer begrip en heeft ons uitstekend geholpen tot een 100% vergoeding. KoningAap denkt wel aan de centen maar niet aan de klanten is mijn conclusie. Voorts duurde het 2 weken en vele telefoontjes + mails om de annulering bevestigd te krijgen. Men spreekt elkaar tegen en biedt geen oplossingsgerichte klanten actie. Voor mij dus AFGEDAAN. Het is maar een waarschuwing. Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 20-04-2011 | Accommodatie(s): diverse hotels+hostels | Vervoer: vliegtuigHeeft u ervaring met Koning Aap of een andere organisatie?

Heeft u ook ervaring met Koning Aap of een andere reisorganisatie?
Deel uw ervaring door onderstaand formulier in te vullen!

Reisinformatie
*
*
*
*
Waardering
Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Vervoer

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Accommodatie

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Reisleiding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Prijs / kwaliteit verhouding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Algemene waardering

*

*
Uw gegevens
*
*
Ervaring opslaan
Ik bevestig dat bovenstaande gegevens gebaseerd zijn op mijn eigen ervaring.
Ik bevestig dat ik begrijp dat het verboden is om een ervaring in te voeren over een reisorganisatie waarmee ik banden heb, alsmede een niet op waarheid beruste ervaring in te voeren.
Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact