3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Oeganda met Koning Aap

vanaf € 3.695
incl. heen/terugreis


Rondreis OEGANDA, KENIA EN TANZANIA - 27 dagen; Safari rond het Victoriameer

 Groepsrondreis      27 dagen

  Kenia    Tanzania    Oeganda  

Het Victoriameer speelt een centrale rol in deze bijzondere rondreis door Oeganda, Kenia en Tanzania. Rond dit enorme wateroppervlak bezoek je kleurrijke stammen en indrukwekkende wildparken als de ... Serengeti en de Ngorongorokrater. In Bwindi en Kibale kun je zelfs chimpansees en gorilla’s zien. Om nooit meer te vergeten! Je reist per goed uitgeruste safaritruck en overnacht op sfeervolle campings. Een reis voor de avontuurlijk ingestelde reiziger!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.995
incl. heen/terugreis


Rondreis OEGANDA - 16 dagen; Parel van Afrika

 Groepsrondreis      16 dagen

  Oeganda

Tropische wouden, besneeuwde bergtoppen en woeste vulkanen. Naast de diversiteit in landschappen staat Oeganda bij velen bekend om de berggorilla’s. Op kleine afstand van deze vredige vegetariërs ... voel je je een ander mens. In het Kibale Forest vind je die andere beroemde primaat terug: de chimpansee. Maar vogelaars en liefhebbers van ander groot wild komen op deze rondreis Oeganda ook volledig aan hun trekken. En veel toeristen kom je in dit bijzondere land (nog) niet tegen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.870
incl. heen/terugreis


Rondreis OEGANDA - Internationale Kampeerreis - 16 dagen; Gorilla's in de Parel van Afrika / Internationale Groep

  Oeganda

Oeganda wordt de ‘Parel van Afrika’ genoemd en dat is niet voor niets. Een land waar de natuur een diepe schoonheid bezit, waar een uitbundig en gevarieerd wildbestand leeft en waar je op zoek ... gaat naar de in het wild levende gorilla’s en chimpansees. Vooral gorilla’s maken steevast een onuitwisbare indruk op de reiziger die de eer krijgen om met deze grootste apen kennis te mogen maken. De wegen zijn hobbelig, je legt in deze kampeerreis circa tweeduizend kilometer af over zo nu en dan hobbelige wegen, maar je krijgt er een onvergetelijke natuurervaring voor terug. Eentje die nog niet door veel mensen is beleefd.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact