1969

reizen en vakanties bij

6

reisorganisaties

Sorteer op:

Cruise

 
vanaf € 569


Riviercruise IJsselmeer, Texel & Hanzesteden

 Cruise      7 dagen

  Nederland - Gelderland - Zutphen

7-daagse Riviercruise IJsselmeer, Texel & Hanzesteden Meer informatie

vanaf € 599


Riviercruise Hollandse rivieren & Zeeland

 Cruise      7 dagen

  Nederland - Zeeland - Middelburg

7-daagse Riviercruise Hollandse rivieren & Zeeland Meer informatie

vanaf € 799


Nieuwjaarscruise over de Rijn - Oad busreizen

 Cruise      8 dagen

  Duitsland

Tijdens deze feestelijke cruise kunt u de feestdagen op een heel speciale en stijlvolle wijze doorbrengen en genieten van prachtige steden en landschappen aan de Rijn. Aan boord van het luxe ... 4-sterrenschip Crucebelle geniet u van een feestelijke oudejaarsavond en luidt u het nieuwe jaar op een bijzondere wijze in. Een onvergetelijke ervaring!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 299


Kerstmarktcruise over de Rijn (4 dagen)

 Cruise      4 dagen

  Duitsland - Rijn

Zin in de feestdagen en wilt u alvast in de kerstsfeer komen? Ga met Oad mee op deze kerstmarktcruise met het elegante schip MS Switzerland I. Uw cruise zal volledig in het teken van het kerstgevoel ... staan. Een bezoek aan de prachtige kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf hebben alles wat u zich bij een kerstmarkt voorstelt en meer. De pleinen en straten zijn prachtig versierd, overal branden lichtjes en de geuren van peperkoek en glühwein zijn heel verleidelijk. Aan boord van het in kerstsferen versierde schip MS Switzerland I geniet u volop van de uitstekende service en verzorging. Aan boord treft u een warme ambiance, excellente verzorging en behulpzame bemanning onder leiding van een Nederlandse Cruise Director.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 619


Kerstcruise over de Rijn - Oad busreizen

 Cruise      6 dagen

  Duitsland

Tijdens deze feestelijke cruise kunt u de Kerstdagen op een heel speciale en stijlvolle wijze doorbrengen. Het sfeervolle kerstfeest wordt aan boord van de MS Crucebelle op een unieke manier gevierd. ... U bezoekt prachtig versierde steden waar alles Kerst ademt. Aan boord treft u een excellente verzorging en behulpzame bemanning. Een onvergetelijke ervaring.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 520


6-daagse riviercruise met mps Salvinia Hanzestedencruise

 Cruise     

Riviercruises - Cruises

Deze prachtige cruise vanuit Arnhem voert u in zes dagen langs tal van prachtige Hanzesteden als Zwolle, Kampen, Deventer en Zutphen. Meer informatie

vanaf € 649


Riviercruise Rijn & Moezel tot Zell

 Cruise      7 dagen

  Duitsland - Nordrhein Westfalen - Keulen

7-daagse Riviercruise Rijn & Moezel tot Zell Meer informatie

vanaf € 1.199


Cruise langs Noorse fjorden & Bergen

 Cruise      8 dagen

  Nederland - Noord Holland - Amsterdam

8-daagse Cruise langs Noorse fjorden & Bergen Meer informatie

vanaf € 545


Cruise Semi All Inclusive West-Europese Steden

 Cruise      8 dagen

Rotterdam

Cruise Semi All Inclusive West-Europese Steden ****+Vaart u in het najaar van 2021 met ons mee? De 4*+ AIDAprima vertrekt vanuit Rotterdam voor een 8-daagse cruise langs West-Europese steden. De ... eerste nacht van de cruise verblijft u aan boord van het schip in de haven van Rotterdam, waar het schip op de 2e dag vroeg vertrekt richting de Hanzestad Hamburg. Na het bezoek aan Hamburg staat er een zeedag gepland, waarna het schip koers zet richting Southampton, de grootste stad in het zuiden van Engeland en uitvalsbasis voor een bezoek aan Londen! Le Havre is de grootste stad van Normandië. Vanuit Le Havre heeft u de mogelijkheid om de hoogtepunten van het romantische Parijs te verkennen, zoals de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe. Zeebrugge is een belangrijke haven- en badplaats aan de Belgische kust. Vanuit deze geliefde Belgische badplaats, met o.a. een vismijn en jachthaven, kunt u eenvoudig het schilderachtige Brugge bezoeken. Aan boord verblijft u op basis van Semi All Inclusive, waarbij naast ontbijt, lunch en diner ook fooien en tafeldranken t.w.v. minimaal ? 185,- p.p. inbegrepen zijn. Gaat u met ons mee? Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Aan boord van dit 4-sterren-plus cruiseschip de AIDAprima beleeft u dé ultieme cruise-beleving. Uniek voor de AIDA cruises zijn de kleurrijke inrichting en de informele, sportieve casual clubsfeer en dat u zonder vaste dinerzittingen in één van de vele restaurants kunt eten waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast zijn ook de service charge én dranken (tafelwijnen, bier en frisdrank) tijdens de lunch en diner in de buffetrestaurants bij de cruiseprijs inbegrepen. Zo weet u voorafgaand aan uw cruise precies waar u aan toe bent!        
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 299
incl. heen/terugreis


Minicruise 5 dagen Noorse Fjorden: Stavanger en Preikestolen

 Cruise      5 dagen

  Noorwegen    Duitsland    Denemarken  

Tijdens deze vijfdaagse reis bezoekt u Duitsland, Denemarken en Noorwegen. U maakt een unieke Fjordline minicruise van Noord-Denemarken naar Stavanger in Noorwegen. Hier heeft u de gelegenheid om het ... natuurwonder de Preikestolen te bezoeken. Het stadje Stavanger is een typisch Scandinavisch plaatsje met zijn gekleurde huizen en ligging aan het fjord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 790


Wintercruise in de Oostelijke Caribbean

 Cruise      8 dagen

  Bahama's - Nassau - Nassau

8-daagse Wintercruise in de Oostelijke Caribbean Meer informatie

vanaf € 896


Premium All Inclusive cruise Canarische Eilanden

 Cruise      8 dagen

  Marokko - Souss Massa Draa - Agadir

8-daagse Premium All Inclusive cruise Canarische Eilanden Meer informatie

vanaf € 1.261


Cruise langs City, Sun & Beaches

 Cruise      10 dagen

  Bahama's - Nassau - Nassau

10-daagse Cruise langs City, Sun & Beaches Meer informatie

vanaf € 799


Nazomercruise

 Cruise      12 dagen

  Marokko - Casablanca - Casablanca

12-daagse Nazomercruise Meer informatie

vanaf € 699


Cruise langs parels van de Oostzee

 Cruise      8 dagen

Kotka - Kotka

8-daagse Cruise langs parels van de Oostzee Meer informatie

vanaf € 1.175


Cruise naar de Azoren

 Cruise      8 dagen

  Portugal - São Miguel

8-daagse Cruise naar de Azoren Meer informatie

vanaf € 1.002


Cruise langs Warme steden aan de West Middellandse Zee

 Cruise      8 dagen

  Frankrijk - Corsica - Ajaccio

8-daagse Cruise langs Warme steden aan de West Middellandse Zee Meer informatie

vanaf € 599


Cruise Semi All Inclusive West-Europa

 Cruise      8 dagen

Rotterdam

Cruise Semi All Inclusive West-Europa ****Vaart u begin 2021 met ons mee? De 4* AIDAsol vertrekt vanuit Rotterdam voor een 8-daagse cruise langs West-Europese steden. De eerste nacht van de cruise ... verblijft u aanboord van het schip in de haven van Rotterdam, waar het schip op de 2e dag vroeg vertrekt richting de Hanzestad Hamburg. Na het bezoek aan Hamburg staat er een zeedag gepland, waarna het schip koers zet richting Southampton, de grootste stad in het zuiden van Engeland en uitvalsbasis voor een bezoek aan Londen! Le Havre is de grootste stad van Normandië. Vanuit Le Havre heeft u de mogelijkheid om de hoogtepunten van het romantische Parijs te verkennen, zoals de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe. Zeebrugge is een belangrijke haven- en badplaats aan de Belgische kust. Vanuit deze geliefde Belgische badplaats, met o.a. een vismijn en jachthaven, kunt u eenvoudig het schilderachtige Brugge bezoeken. Aan boord verblijft u op basis van Semi All Inclusive, waarbij naast ontbijt, lunch en diner ook fooien en tafeldranken t.w.v. minimaal ? 185,- p.p. inbegrepen zijn. Gaat u met ons mee? Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Het 4-sterren cruiseschip AIDAsol is één van de grotere schepen van AIDA en een zusterschip van de AIDAblu en werd in 2011 door de Duitse rederij AIDA in de vaart genomen. Uniek voor de AIDA cruises zijn de kleurrijke inrichting en de informele, sportieve casual clubsfeer en dat u zonder vaste dinerzittingen in één van de vele restaurants kunt eten waar en wanneer u maar wilt.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 179


Kerstshoppingcruise over de Rijn

 Cruise      3 dagen

  Duitsland - Nordrhein Westfalen - Keulen

3-daagse Kerstshoppingcruise over de Rijn Meer informatie

vanaf € 579


Cruise Historische schatten langs de Rijn - 7 dagen - Oad busreizen

 Cruise      7 dagen

  Duitsland

De aantrekkelijke vaarroute van deze nieuwe 7-daagse riviercruise geeft u volop de tijd te genieten van de romantische sfeer in het Rijndal. De tegen de steile berghelling gelegen burchten en ... kastelen, de uitgestrekte wijngaarden, maar ook de uitstekende verzorging en gezelligheid aan boord maken van deze cruise een bijzondere belevenis.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 399


Kerstmarktcruise over de Rijn (5 dagen)

 Cruise      5 dagen

  Duitsland - Rijn

Zin in de feestdagen en wilt u alvast in de kerstsfeer komen?Ga met Oad mee op deze 5-daagse kerstmarktcruise met het elegante schip MS Switzerland I. Uw cruise zal volledig in het teken van het ... kerstgevoel staan. Een bezoek aan de indrukwekkende kerstmarkten in Düsseldorf, Keulen&Koblenz hebben alles wat u zich bij een kerstmarkt voorstelt en meer. De pleinen en straten zijn prachtig versierd, overal branden lichtjes en de geuren van peperkoek en glühwein zijn heel verleidelijk. Aan boord van het in kerstsferen versierde schip MS Switzerland I geniet u volop van de uitstekende service en verzorging. Aan boord treft u een warme ambiance, excellente verzorging en behulpzame bemanning onder leiding van een Nederlandse Cruise Director.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.399


Cruise Caribbean & Nederlandse Antillen

 Cruise      16 dagen

Pointe-a-Pitre

Cruise Caribbean & Nederlandse Antillen ****Een unieke vaarroute voor een waanzinnige prijs! Aankomende winter vaart de 4-sterren Costa Favolosa een prachtige route door de Caribbean. Zoekt u met ons ... de winterzon op? Per KLM/Air France vliegt u naar Guadeloupe, het startpunt van uw onvergetelijke cruise. U heeft keuze uit 3 verschillende vaarroutes, waarbij het schip o.a. aanmeert in de Nederlandse Antillen: Aruba, Bonaire & Curaçao, maar ook Martinique & Sint Maarten of Barbados staan op het programma. Aan boord verblijft u o.b.v. volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. De transfers op bestemming zijn ook reeds inbegrepen in de prijs. Waar wacht u nog op? Boek nu alvast uw wintercruise en ben verzekerd van deze heerlijke cruise!Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad ?Cruiseprogramma?.U vaart per Costa Favolosa, waar schoonheid en de betoverende magie van sprookjes centraal staan. De enorme ruimtes zijn ingericht om uw cruise zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo biedt het uitgebreide scala aan faciliteiten u de kans om heerlijk te ontspannen, zonnen, winkelen, sporten of uitjes met het hele gezin te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het prachtige theater dat zich over 3 verdiepingen uitstrekt, de moderne 4D-bioscoop of een wedstrijd die middels de modernste computergames in de Playstation Area kan worden beslist? Natuurlijk mag een plons in één van de vier zwembaden tijdens de cruise niet ontbreken. Of het nu mooi weer is of niet, het zwembad met uitschuifbaar dak zorgt altijd voor de nodige waterpret.9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.048


Cruise Griekenland & Turkije

 Cruise      9 dagen

Athene

Cruise Griekenland & Turkije ****Stap aan boord van geheel vernieuwde 4-sterren Norwegian Spirit en laat u meevoeren naar prachtige bestemmingen in Griekenland & Turkije. Onder meer Rhodos, Kusadasi, ... Mykonos en Santorini komen aan bod tijdens deze 8-daagse cruise. Inclusief vliegreis, transfer, hotelovernachting in/ nabij Athene o.b.v. logies/ ontbijt en boek zéér voordeliger het free at sea diner- & drankenpakket bij! Gaat u mee aan boord van de geheel vernieuwde Norwegian Spirit?Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad 'Cruiseprogramma'.Tijdens de cruise verblijft u aan boord van de geheel vernieuwde 4-sterren Norwegian Spirit. Vervelen is er niet bij want dit cruiseschip biedt enorm veel faciliteiten om elke minuut van uw cruise in te vullen. Neem een verfrissende duik in het zwembad of laat u verwennen in de Mandara Spa. Natuurlijk is er ook aan de sportievelingen gedacht. Zij kunnen zich uitleven op het basketbalveld of hun energie kwijt op de golf driving-range. Daarnaast is er ook aan de inwendige mens gedacht. U kunt op elk moment uit een ander restaurant kiezen, want u vindt vele verschillende eetgelegenheden aan boord. Begeef u na het diner naar één van de sfeervolle bars en lounges, waaronder de gezellige Biergarten of Magnum's Champagne & Wine Bar of geniet van spectaculaire shows in het Stardust theater. U verblijft bovendien op basis van volpension, inclusief alle maaltijden en snacks aan boord, volgens het geliefde Freestyle Cruising concept, waarbij u zelf bepaalt waar, wanneer en met wie u eet. Een uniek en veelgeprezen concept!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 799


Cruise Nederland naar Italië

 Cruise      8 dagen

Ijmuiden

Cruise Nederland naar Italië ****Slechts één vertrek in september! Vaart u mee aan boord van de 4* Costa Fortuna van Nederland naar Italië? Het schip vertrekt vanuit IJmuiden en zet koers ... richting West-Europese en Mediterrane steden, zoals Zeebrugge, La Curuña, Cádiz, Lissabon en Mallorca. Na 13 dagen cruisen arriveert het schip in de haven van Savona. Hier staat de transferbus voor u klaar waarmee u naar de luchthaven reist. Aan boord verblijft u op basis van volpension, dat is inclusief ontbijt, lunch en diner. De vliegreis per Alitalia, inclusief 23 kg ruimbage, is bij de reissom inbegrepen. Stapt u 27 september aan boord?Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.De Costa Fortuna biedt voor elk wat wils! Gaat u voor een dagje ontspanning in de sauna of hammam, een verfrissende duik in de zwembaden, een sportieve middag in de sportzaal of een heerlijke schoonheidsbehandeling in het wellnessgedeelte? Hoogstwaarschijnlijk sluit u de dag comfortabel af met een tongstrelend diner in één van de vier restaurants, een drankje in één van de 13 bars en een spetterende show in het theater. Maar u kunt uw avond ook vullen met het beproeven van uw geluk in het casino.9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.529


Cruise Caribische Parels

 Cruise      11 dagen

Fort Lauderdale

Cruise Caribische Parels ****Gaat u deze winter mee de Parels van de Caribbean ontdekken? Vaar dan mee tijdens deze heerlijke 11-daagse cruise! U vliegt per KLM/Air France naar Miami. Hier verblijft ... u voorafgaand aan de cruise 1 nacht in een hotel. De volgende dag gaat u aan boord van de 4* Nieuw Amsterdam, hier verblijft u o.b.v. volpension, dat is inclusief ontbijt, lunch en diner. Het schip vaart 5 verschillende routes langs de Caribische eilanden, waarbij u altijd een bezoek brengt aan het privé-eiland van Holland America, Half Moon Cay. Afhankelijk van de route bezoekt u ook Grand Turk, Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, Mexico of  Key West. Ziet u zichzelf al genieten de winter? Voor het exacte vaarschema per vertrekdatum verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Stap in de wereld van de glitter & glamour van New York City tijdens een cruise op de Nieuw Amsterdam. Niet voor niets is voor het thema aan boord New York City, want de vroegere naam van deze metropool is New Amsterdam. Zo is er een opvallend plafond aanwezig, dat de skyline van ?The Big Apple? perfect in kaart brengt. Dit cruiseschip van de Holland America Line werd in 2010 in de vaart genomen en biedt u een unieke ervaring!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 899


Cruise Canarische Eilanden en Madeira

 Cruise      12 dagen

Savona

Cruise Canarische Eilanden ****Verzekerd zijn van een heerlijke cruise in het naseizoen? Wacht dan niet langer en bezoek per Costa Favolosa de zonnige Canarische Eilanden! U vliegt per ... topairline KLM naar Italië, waar u aan boord stapt van de elegante 4-sterren Costa Favplosa. U verblijft aan boord op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. Bij de reissom zijn de fooien t.w.v. ? 132,- reeds ingebrepen*. Tijdens deze 12-daagse cruise bezoekt u achtereenvolgens o.a. Marseille, Tenerife, Madeira & Lanzarote. Vaart u mee naar de Canarische Eilanden?Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.U vaart per Costa Favolosa, waar schoonheid en de betoverende magie van sprookjes centraal staan. De enorme ruimtes zijn ingericht om uw cruise zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo biedt het uitgebreide scala aan faciliteiten u de kans om heerlijk te ontspannen, zonnen, winkelen, sporten of uitjes met het hele gezin te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het prachtige theater dat zich over 3 verdiepingen uitstrekt, de moderne 4D-bioscoop of een wedstrijd die middels de modernste computergames in de Playstation Area kan worden beslist? Natuurlijk mag een plons in één van de vier zwembaden tijdens de cruise niet ontbreken. Of het nu mooi weer is of niet, het zwembad met uitschuifbaar dak zorgt altijd voor de nodige waterpret.9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 520


6-daagse riviercruise Verrassingscruise met mps Salvinia

 Cruise     

Riviercruises - Cruises

Geniet van de meest prachtige plaatsen tijdens de unieke 6-daagse Verrassingscruise met mps Salvinia vanuit Arnhem. Meer informatie

vanaf € 670


6-daagse riviercruise met mps Poseidon Najaarscruise Rudesheim

 Cruise     

Riviercruises - Cruises

Deze mooie cruise met de mps Poseidon vanuit Arnhem neemt u mee naar steden als Konigswinter, Koblenz en Rudesheim. Meer informatie

vanaf € 590


6-daagse riviercruise Over de Rijn en Moezel naar Cochem met mps Azolla

 Cruise     

Riviercruises - Cruises

Tijdens deze 6-daagse cruise met het mps Azolla vaart u een prachtige route vanuit Arnhem over de Rijn en Moezel naar Cochem. Meer informatie

vanaf € 350


4-daagse riviercruise met mps Rembrandt van Rijn Snoepreisje om van te proeven Duitsland

 Cruise     

Riviercruises - Cruises

Tijdens deze 4-daagse cruise geniet u van de luxe aan boord en bezoekt u prachtige steden als Keulen en Düsseldorf. Meer informatie

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact