Kuyo Afrika


Kuyo Afrika is in 2016 opgericht door Marije Boom en Sjors Hoogsteder. In 2015 heeft Zuid-Afrika hen letterlijk bij elkaar gebracht. Ze hebben elkaar leren kennen toen ze beide woonachtig waren in Zuid-Afrika en delen de liefde voor dit prachtige continent. Marije is het gezicht van Kuyo Afrika en vertelt graag meer over het hoe en waarom Kuyo Afrika is gestart.

De afgelopen 10 jaar heb ik het ... geluk gehad om veel tijd in Zuidelijk Afrika door kunnen brengen en voelt het echt als mijn thuis. Ik weet nog goed hoe ik me voelde toen ik de eerste keer in Zuid-Afrika was. Ik was enorm onder de indruk van de schoonheid van het land, de vriendelijkheid van de mensen maar met name het kunnen bewonderen van al het wildlife heeft een onuitwisbare indruk achter gelaten. Tijdens mijn stage in 2008 op een luxe lodge nabij het Kruger Park deed ik veel ervaring op binnen het toerisme in Zuid-Afrika. Wat ik toen zag was dat de meeste reisorganisaties inzetten op luxe toerisme waardoor veel mensen, onterecht, het idee hebben dat een dergelijke reis niet voor hen is weggelegd. Mijn doel is onder andere om deze bestemmingen toegankelijk te maken door scherp geprijsde reizen aan te bieden.

Tijdens dezelfde stage heb ik destijds een aantal activiteiten ondernomen waar ook wilde dieren bij betrokken waren. Zo heb ik een olifanten rit gemaakt en gewandeld met een leeuw. Er werd mij destijds verteld dat deze dieren tijdelijk werden opgevangen met als doel de dieren weer in het wild uit te zetten. Toen ik er eenmaal achter kwam dat dit verhaal een grote leugen was en er bovendien een hoop dierenleed achter deze activiteiten zit, vond ik het vreselijk dat ik onbedoeld had bijgedragen aan het in stand houden van deze industrie.

Naast het aanbieden van scherp geprijsde reizen is een van de bestaansredenen van Kuyo Afrika dan ook om een positieve bijdrage te leveren aan het behoud van wild, natuur en cultuur. Dit doe ik door reizigers goed over dit onderwerp te informeren en ze mee te nemen in hoe je als reiziger je steentje bij kunt dragen aan het behoud van deze prachtige landen.
Toon allesBezoek de website     Schrijf een ervaring  


Totaal: -
Vervoer: -
Accommodatie: -
Reisleiding: -
Prijs: -
Aangesloten bij:
VVKR

?

0 ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen met Kuyo Afrika ingevuld. Heeft u ervaring met Kuyo Afrika?

Schrijf ook een ervaring
Heeft u ervaring met Kuyo Afrika of een andere organisatie?

Heeft u ook ervaring met Kuyo Afrika of een andere reisorganisatie?
Deel uw ervaring door onderstaand formulier in te vullen!

Reisinformatie
*
*
*
*
Waardering
Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Vervoer

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Accommodatie

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Reisleiding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Prijs / kwaliteit verhouding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Algemene waardering

*

*
Uw gegevens
*
*
Ervaring opslaan
Ik bevestig dat bovenstaande gegevens gebaseerd zijn op mijn eigen ervaring.
Ik bevestig dat ik begrijp dat het verboden is om een ervaring in te voeren over een reisorganisatie waarmee ik banden heb, alsmede een niet op waarheid beruste ervaring in te voeren.
Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact