Askja Reizen


Askja Reizen is vernoemd naar de Askja, een actieve vulkaan op IJsland. IJsland was de eerste bestemming die Askja Reizen aanbood, maar inmiddels zijn er meer. Natuurlijk staat bij alle landen de pure natuurbeleving centraal. Denk aan de oneindige outback van Australiƫ, de uitgestrektheid van de Afrikaanse savanne of de magische natuur van Noorwegen.

Enthousiasme, deskundigheid en passende ... informatie. Dit zijn kernwoorden die de basis vormen van alle reizen. De juiste route, naar plekken die je zelf niet zo snel zou ontdekken, of geheel op maat naar eigen interesse. Of je nu aan een van de bijzondere groepsreizen deelneemt, individueel op vakantie gaat, of een reis op maat laat samenstellen. Het kan allemaal, we doen het met plezier.

Bij Askja Reizen adviseren ze je graag persoonlijk bij het samenstellen en boeken van jouw reis. Je bent van harte welkom op het kantoor in Arnhem. Vooraf een afspraak maken is nodig, zodat de juiste reisspecialist tijd voor je vrij maakt. Een bezoek aan huis kan ook, informeer naar de mogelijkheden.
Toon allesBezoek de website     Schrijf een ervaring  


Totaal: -
Vervoer: -
Accommodatie: -
Reisleiding: -
Prijs: -
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds

?

1 ervaring
Er zijn te weinig recente ervaringen met Askja Reizen om een algemeen cijfer te berekenen. Hieronder vindt u de ervaringen van enige tijd geleden.

Schrijf ook een ervaring

De onderstaande ervaringen zijn ouder dan 5 jaar en wegen daarom niet mee in de berekening van het totaalcijfer.
 
2 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar
Alleenreizend
9,0
Fantastische groepsreis Alaska
Groepsrondreis in Amerika, juli 2015

  Totaal:
 • 9
 • Vervoer:
 • 9
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 • 10
 • Prijs:
 • 9

De groepsreis Alaska Natuurlijk is in alle opzichten groots! Enorme bergen, grootse gletsjers, enorm veel wildlife! In 17 dagen doe je ontzettend veel indrukken op, zo zie je bergen / vulkanen, gletsjers, zeearenden, nationale parken, bruine beren, zwarte beren, zeeotters, squirrels, oude mijnstadjes, misschien zelfs orka's... (ga zo maar door) Heb je de film into the wild gezien of het boek gelezen, dan kom je bij de filmbus in Healy en kom je langs de Stampede Trail (road). Ook als je veel documentaires over Alaska op Discovery (of bijv. BBC docu's over beren) hebt gezien heb je vaak een 'aha-erlebnis'. De berenexcursie met Emerald Air naar Katmai, was echt een hoogtepunt, had niet verwacht dat je zo dichtbij de beren kon komen. Ook een helikoptervlucht over een gletsjer is een enorme ervaring (ter plaatse te boeken). De accomodaties zijn echt top, cabins afgewisseld met hotels, op toplocaties. De bijzondere accommodatie in Kennecot is een hoogtepunt, met schitterend uitzicht op de gletsjer. De reis was boven verwachting, in een korte tijd zie je ontzettend veel! Wil je veel van het grootse Alaska zien, dan is Alaska Natuurlijk een echte aanrader! Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 15-07-2016Heeft u ervaring met Askja Reizen of een andere organisatie?

Heeft u ook ervaring met Askja Reizen of een andere reisorganisatie?
Deel uw ervaring door onderstaand formulier in te vullen!

Reisinformatie
*
*
*
*
Waardering
Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Vervoer

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Accommodatie

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Reisleiding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Prijs / kwaliteit verhouding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Algemene waardering

*

*
Uw gegevens
*
*
Ervaring opslaan
Ik bevestig dat bovenstaande gegevens gebaseerd zijn op mijn eigen ervaring.
Ik bevestig dat ik begrijp dat het verboden is om een ervaring in te voeren over een reisorganisatie waarmee ik banden heb, alsmede een niet op waarheid beruste ervaring in te voeren.
Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact