4

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Costa Rica met Koning Aap

vanaf € 2.465
incl. heen/terugreis


Rondreis COSTA RICA - 16 dagen; Palmstrand, vulkanen en boomkikkers

 Groepsrondreis      16 dagen

  Costa Rica

Een klein land, maar zo afwisselend: prachtige stranden, dichte regenwouden en actieve vulkanen. Een overvloed aan flora en fauna tijdens de rondreis Costa Rica: felgekleurde kikkers, kaaimannen, ... koraal, kolibries en koddige neusbeertjes. Costa Rica wordt vaak de ‘Tuin van Centraal-Amerika’ genoemd en dat is zeer terecht. Houd je van natuur dan is het Costa Rica het land van je dromen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.995
incl. heen/terugreis


Familiereis COSTA RICA NATUUR & STRAND - 16 dagen; Felgekleurde gifkikkers

 Familiereis    Groepsrondreis    Natuurreis      16 dagen

  Costa Rica

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Wil je in een rustig tempo de hoogtepunten van Costa Rica ontdekken? Dat kan tijdens deze rondreis door 'de Tuin van Midden-Amerika'. ... Het grootste deel van dit kleine land is bedekt met primair regen- en nevelwoud, met een overvloed aan flora en fauna: felgekleurde kikkers, zonnende kaaimannen, prachtig koraal, fladderende kolibries en koddige neusbeertjes. Een 'must' voor zelfs de meest verwende natuurliefhebber!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.065
incl. heen/terugreis


Rondreis COSTA RICA - 22 dagen; 'El Dorado' voor natuurliefhebbers

 Groepsrondreis      22 dagen

  Costa Rica

Het grootste deel van Costa Rica, de 'Tuin van Centraal-Amerika', is bedekt met regen- en nevelwoud. Ongeëvenaard in soorten en aantallen bontgekleurde vogels, bijzondere zoogdieren, reptielen en ... vlinders zal zelfs de meest verwende natuurliefhebber van dit land genieten. Een verblijf in het natuurpark Corcovado, maakt deze reis tot een unieke belevenis. Ga op zoek naar schildpadden in Tortuguero en relax aan de kust van Playa Dominical, waar je een onovertroffen uitzicht over zee ervaart!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.995
incl. heen/terugreis


Familiereis COSTA RICA AVONTUUR - 22 dagen; 'El Dorado' voor het hele gezin

 Familiereis    Groepsrondreis      22 dagen

  Costa Rica

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Costa Rica heet niet voor niets 'rijke kust'. Vanaf de prachtige goudgele stranden loop je zo het bijna ondoordringbare oerwoud in. Vol ... met bontgekleurde vogels, vlinders en gifkikkertjes. In het Tortuguero Nationaal Park komen zelfs zeeschildpadden aan land om hun eieren te leggen! De avonturiers slingeren zich in een tuigje van boomtop naar boomtop in het Monteverde Nevelwoud. Costa Rica is een topbestemming voor de natuurliefhebber!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact