HT Wandelreizen


HT Wandelreizen is gespecialiseerd in wandelvakanties, expedities en trektochten naar de mooiste gebieden in de wereld. U kunt bij HT Wandelreizen groepswandelreizen en individuele wandelreizen boeken. De reizen zijn opgedeeld in zes zwaartes, zodat u van te voren een goed inzicht kunt krijgen van de zwaarte van de reis. Van de reizen zijn ook hoogteprofielen gemaakt, zodat u van te voren precies kunt zien hoeveel u per dag stijgt en daalt.


Bezoek de website     Schrijf een ervaring  


Totaal: -
Vervoer: -
Accommodatie: -
Reisleiding: -
Prijs: -
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds

?

1 ervaring
Er zijn te weinig recente ervaringen met HT Wandelreizen om een algemeen cijfer te berekenen. Hieronder vindt u de ervaringen van enige tijd geleden.

Schrijf ook een ervaring

De onderstaande ervaringen zijn ouder dan 5 jaar en wegen daarom niet mee in de berekening van het totaalcijfer.
 
5 van 7 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar
Met partner
4,0
Everest & Gokyo meren - niet meer met HT
Wandelvakantie in Nepal, april 2017

  Totaal:
 • 4
 • Vervoer:
 • 4
 • Accommodatie:
 • 5

 • Reisleiding:
 • 1
 • Prijs:
 • 4

Wij hebben met HT de wandelreis Everest & Gokyo meren geboekt. De reis was veel minder zwaar en avontuurlijk dan wij hadden gehoopt. Wij zijn een stel van 30, fit, maar zeker geen topsporters en voelden ons door deze reis totaal niet fysiek uitgedaagd. Wandeldagen waarbij de lunch tevens eindstop is waren eerder regel dan uitzondering. De middag vermaak je dan jezelf; soms in erg mooie dorpjes of ergens waar je zelf nog kunt wandelen. Net zo vaak echter op plekken waar geen uitwijkmogelijkheden zijn.

Bedenk goed dat zowel het programma als het tempo wordt aangepast aan de zwakste van de groep en/of fysieke staat van de dragers. In onze ervaring wordt door HT vooraf geen enkel onderzoek gedaan naar de wandelervaring of fitheid van de deelnemers, wat een impact op je reis kan hebben.

Onze groep heeft de Kongma La en de Renjo La niet gedaan en moest kiezen tussen de Kala Patthar en Everest Base Camp, terwijl het de bedoeling was dat al deze hoogtepunten zouden worden bezocht. Andere groepen die in dezelfde lodges verbleven hebben deze passen/hoogtepunten op die dagen wel gedaan en wij hadden absoluut niet het idee dat dit op die dagen onverantwoord was.

Al met al hebben we hele mooie dingen gezien, de natuur is geweldig, het landschap en de uitzichten zijn prachtig. Wij zouden deze reis iedereen aanraden, maar zelf nooit meer met HT boeken.

Wat wij overigens misten in de HT omschrijving is dat er vaak alleen betaalde douches/wasvoorzieningen zijn (warm of koud) en je ook voor elektriciteit moet betalen. Die prijzen lopen flink op hoe hoger je komt. Houd hier rekening mee als je op een budget reist. De prijs voor drinkwater loopt ook erg op (tot vaak 3 euro per liter), dus chloordruppels meenemen is een tip als je geld wilt besparen.

We wilden deze beoordeling eigenlijk (alleen) op de site van HT plaatsen, maar die is daar na ruim een maand nog steeds niet gepubliceerd.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 23-06-2017Heeft u ervaring met HT Wandelreizen of een andere organisatie?

Heeft u ook ervaring met HT Wandelreizen of een andere reisorganisatie?
Deel uw ervaring door onderstaand formulier in te vullen!

Reisinformatie
*
*
*
*
Waardering
Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Vervoer

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Accommodatie

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Reisleiding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Prijs / kwaliteit verhouding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Algemene waardering

*

*
Uw gegevens
*
*
Ervaring opslaan
Ik bevestig dat bovenstaande gegevens gebaseerd zijn op mijn eigen ervaring.
Ik bevestig dat ik begrijp dat het verboden is om een ervaring in te voeren over een reisorganisatie waarmee ik banden heb, alsmede een niet op waarheid beruste ervaring in te voeren.
Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact