3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Kirgizië (Kirgizstan) met Koning Aap

vanaf € 3.517
incl. heen/terugreis


Rondreis CENTRAAL-AZIË - 22 dagen; Turquoise mozaïeken

 Groepsrondreis      22 dagen

  Kirgizië (Kirgizstan)    Oezbekistan    Turkmenistan    Kazachstan  

Maak kennis met het ‘onontdekte’ hart van Azië. In Turkmenistan, Oezbekistan, Kirgizië en Kazachstan vind je kleurrijke bazaars, islamitische architectuur, rondzwervende nomaden, spectaculaire ... landschappen en een innemende bevolking. Je reist door een deel van de wereld dat op zoek is naar een nieuwe identiteit. Overal zie je het verleden tijdens je Centraal-Azië rondreis; de culturele rijkdommen van de Zijderoute, eeuwenoude islamitische rijken en de Sovjetcultuur.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 8.295
incl. heen/terugreis


Rondreis ZIJDEROUTE - 65 dagen; Van Tbilisi naar Beijing

 Groepsrondreis     

  Armenië    China    Georgië    Iran    Kazachstan    Kirgizië (Kirgizstan)    Oezbekistan    Turkmenistan  

Volg de legendarische Zijderoute en reis dwars door Georgië, Armenië, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan, Kirgizië en China. Je geniet tijdens deze Zijderoute rondreis van oude ... karavanserais en badhuizen, blauwbetegelde moskeeën, een enorme culinaire verscheidenheid en een trotse bevolking. Via oude karavaansteden als Merv, levendige cultuursteden als Isfahan en Samarkand, de kleurrijke weekmarkt in Kashgar, ruige berglandschappen en uitgestrekte woestijnvlaktes bereik je uiteindelijk Beijing.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 7.095
incl. heen/terugreis


Rondreis ZIJDEROUTE KORT - 42 dagen; Van Ashgabat naar Beijing

 Groepsrondreis     

  Turkmenistan    Oezbekistan    Kirgizië (Kirgizstan)    Kazachstan    China  

Eeuwenlang vonden handelswaar en avontuurlijke reizigers hun weg vanuit China naar het westen (en andersom). Conflicten en andere omstandigheden zorgden ervoor dat deze routes nooit lang hetzelfde ... konden blijven. Door de spanningen in het Midden-Oosten volgt onze legendarische Zijderoute reis (tijdelijk) niet de route van Tbilisi in Georgië naar Beijing in China, maar begint het avontuur in het mysterieuze Turkmenistan.  Vanuit Ashgabat treed je in de voetsporen van de handelsreizigers uit het verre verleden. Je reist dwars door  Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan, Kirgizië en China. Onderweg geniet tijdens deze 'korte'Zijderoute rondreis van oude karavaansteden, karavanserais en badhuizen, blauwbetegelde moskeeën, een enorme culinaire verscheidenheid en een trotse bevolking. Via kleurrijke (week)markten, ruige berglandschappen en uitgestrekte woestijnvlaktes bereik je uiteindelijk Beijing.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact