FlexToursKreta


Flextourskreta bied u de mogelijkheid om zelf een rondreis over Kreta samen te stellen in 4 eenvoudige stappen.

1) U kiest eerst uw excursies of activiteiten per provincie, dit kunnen culturele, sportieve of gastronomische uitjes zijn. Plan ook tijd in om de oude steden te bezichtigen of juist lekker een dagje op een van de mooie stranden door te brengen.
2) Onze accommodatiemogelijkheden zijn ... zeer uiteenlopend maar allemaal van een zeer goede kwaliteit. Ik bied alleen accommodaties aan die ik zelf vooraf heb bezichtigd en waarvan ik weet dat u -als mijn gast- een goed verblijf zult hebben. Ook hier is weer alles mogelijk, van appartementen tot luxe villa's of All-inclusive resorts.
3) Als laatste moet u nog bepalen hoe u wilt rondtoeren over het eiland. Met een klein autootje, of toch liever een stoere jeep of luxe gezinsauto?
4) Op onze website kunt u al uw wensen opgeven en nadat u uw gegevens hebt ingevuld, ga ik aan de slag om een rondreis op maat samen te stellen. U ontvangt dan van mij een persoonlijk offerte geheel op uw wensen afgestemd.

Bij aankomst op de luchthaven van Heraklion overhandigen wij u de autosleutels en geven wij u de benodigde informatie, vouchers etc. Wij zijn 24/7 bereikbaar ter plaatse voor vragen of calamiteiten.

Spreekt dit alles u aan en wilt u weten wat Kreta u te bieden heeft? Loopt u dan stapsgewijs door de website en stuur het aanvraagformulier zodat ik ermee aan de slag kan. Ik hoop u dan op de luchthaven van Heraklion te kunnen verwelkomen!
Toon allesBezoek de website     Schrijf een ervaring  


Totaal: -
Vervoer: -
Accommodatie: -
Reisleiding: -
Prijs: -

?

1 ervaring
Er zijn te weinig recente ervaringen met FlexToursKreta om een algemeen cijfer te berekenen. Hieronder vindt u de ervaringen van enige tijd geleden.

Schrijf ook een ervaring

De onderstaande ervaringen zijn ouder dan 5 jaar en wegen daarom niet mee in de berekening van het totaalcijfer.
 
door
31-40 jaar
Met vrienden
10
Super vakantie met FlextoursKreta
Zonvakantie in Griekenland, mei 2016

  Totaal:
 • 10
 • Vervoer:
 • 10
 • Accommodatie:
 • 10

 • Reisleiding:
 • 10
 • Prijs:
 • 10

Wij zijn in de meivakantie twee weken naar Marni Village geweest met FlexToursKreta. Alles was perfect geregeld. We zijn opgehaald bij het vliegveld. We hadden een appartement op de begane grond, zoals aangevraagd bij Angela. De prijs-kwaliteit was erg goed. De vliegreis hebben we zelf geboekt bij een grote reisorganisatie.
Angela is zeer vriendelijk en wist veel te vertellen over het eiland. Ook kent ze de plekken op Kreta, die je als toerist niet zo snel zou bezoeken. We willen zeker nog eens terug.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 13-06-2016 | Accommodatie(s): Marni Village, Koutouloufari, KretaHeeft u ervaring met FlexToursKreta of een andere organisatie?

Heeft u ook ervaring met FlexToursKreta of een andere reisorganisatie?
Deel uw ervaring door onderstaand formulier in te vullen!

Reisinformatie
*
*
*
*
Waardering
Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Vervoer

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Accommodatie

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Reisleiding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Prijs / kwaliteit verhouding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Algemene waardering

*

*
Uw gegevens
*
*
Ervaring opslaan
Ik bevestig dat bovenstaande gegevens gebaseerd zijn op mijn eigen ervaring.
Ik bevestig dat ik begrijp dat het verboden is om een ervaring in te voeren over een reisorganisatie waarmee ik banden heb, alsmede een niet op waarheid beruste ervaring in te voeren.
Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact