3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Chili met Koning Aap

vanaf € 4.955
incl. heen/terugreis


Rondreis PATAGONIË - 24 dagen; Einde van de wereld

 Groepsrondreis      24 dagen

  Argentinië    Chili  

Patagonië is puur natuur! Je reist over uitgestrekte pampa’s vol grote roofvogels, guanaco’s en nandoes, een prachtig geheel van ijs, rots, grasvlaktes, vergezichten, koele luchten en een ... hartelijke bevolking. Op deze rondreis door Patagonië zul je vanuit de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires afdalen naar Vuurland en buurland Chili. Een ware ontdekkingstocht naar het ‘Einde van de Wereld’!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.427
incl. heen/terugreis


Rondreis PERU, BOLIVIA & CHILI - 30 dagen; Weidse altiplano

 Muziekreis    Groepsrondreis      30 dagen

  Peru    Bolivia    Chili  

Een unieke combinatie van drie landen tijdens deze rondreis Peru, Bolivia en Chili. Weidse vergezichten over de altiplano, Quechua met kudden alpaca’s en prachtig besneeuwde Andestoppen. Ga op zoek ... naar geheimzinnige lijnen in het uitgestrekte, surrealistische woestijnlandschap. Laat je verrassen door indrukwekkende Incaruïnes, eilanden met pelsrobben en hooggelegen meren met flamingo’s. Een unieke combinatie van drie landen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 7.345
incl. heen/terugreis


Rondreis ECUADOR, PERU, BOLIVIA & CHILI - 59 dagen; Besneeuwde toppen en weidse vlaktes

 Groepsrondreis     

  Bolivia    Chili    Ecuador    Peru  

De Andes en zijn bevolking vormen de leidraad van deze indrukwekkende reis door Zuid-Amerika. Alle hoogtepunten van maar liefst vier landen komen aan bod tijdens deze rondreis door Ecuador, Peru, ... Bolivia en Chili. Van groene glooiende heuvels, woeste jungle, besneeuwde bergpieken en vulkanen, tot het hoogstgelegen meer ter wereld en de zoutvlaktes van Zuid-Bolivia. De natuur is overweldigend. Ontmoet de lokale indígena volkeren, elk met hun eigen cultuur die tot op de dag van vandaag in ere wordt gehouden.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact