3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Estland met Koning Aap

vanaf € 1.969
incl. heen/terugreis


Rondreis ESTLAND, LETLAND & LITOUWEN - 15 dagen; Oude steden en verlaten baaien

 Muziekreis    Groepsrondreis      15 dagen

  Estland    Letland    Litouwen  

Niet zo lang geleden nog amper bekend, nu alweer jaren lid van de Europese Unie. We hebben het over Estland, Letland en Litouwen, ooit onderdeel van de Sovjet-Unie. Je reist door schilderachtige ... steden met middeleeuwse kastelen en orthodoxe kerken, maar ook trendy restaurants, hippe cafés en mondaine design winkels. Op het platteland met haar houten huisjes en eindeloze wouden, begeef je je tijdens je Baltische Staten rondreis in een andere wereld. Het binnenland is dichtbebost en wordt af en toe doorkruist door kleine kabbelende rivieren.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.283
incl. heen/terugreis


Rondreis ESTLAND, LETLAND & LITOUWEN - 8 dagen; Hoogtepunten van de Baltische Staten

 Muziekreis    Groepsrondreis      8 dagen

  Estland    Letland    Litouwen  

In het noordoosten van Europa liggen drie sfeervolle, middeleeuwse hoofdsteden op rijafstand van elkaar. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds zal je je prima vermaken. Tussen alle historische ... bezienswaardigheden bevinden zich leuke, gezellige restaurantjes en cafétjes. Met recht prijken zowel Vilnius, Riga als Tallinn op de UNESCO Werelderfgoedlijst! Je begint deze korte reis in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Onderweg naar Letland bezoek je het symbool van verzet tegen de Russische bezetters, de Kruisheuvel. Riga is de meest mondaine stad van de Baltische staten en is merkbaar eeuwenlang een ontmoetingsplaats voor verschillende culturen geweest. In Estland aangekomen, zorgt het knusse, middeleeuwse Tallinn, voor een passend slot van deze reis.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.195
incl. heen/terugreis


Fotografiereis ESTLAND - 8 dagen; Op pad met topfotograaf Raymond Rutting

 Groepsrondreis      8 dagen

  Estland

Denk je aan Estland, dan denk je aan… Ja, waaraan eigenlijk? Veel reizigers weten dat het land deel uitmaakt van de Baltische Staten en dat het in Oost-Europa ligt. Maar verder? Estland heeft de ... reiziger veel te bieden op het gebied van cultuur, natuur en historie. Ook voor fotografen zijn er veel interessante en diverse fotolocaties, op relatief korte afstand. We hebben een speciale reis door Estland samengesteld, waarbij er veel ruimte en aandacht is voor een grote verscheidenheid aan interessante fotografie-onderwerpen. Samen met fotojournalist Raymond Rutting ga je tijdens deze fotografiereis door Estland op zoek naar al dat moois. Uiteraard voorziet Raymond je van allerlei tips op het gebied van (reis)fotografie. Het fotograferen wordt afgewisseld met het regelmatig bespreken van de resultaten zodat jij zeker met de mooiste foto’s thuiskomt. De fotografiereis is bedoeld voor alle niveaus van fotografen van beginners tot gevorderden, waarbij een basis fotografische kennis wel een voorwaarde is. Veel plezier en blijf klikken!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact