3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Brazilië met Koning Aap

vanaf € 3.359
incl. heen/terugreis


Rondreis ZUID-BRAZILIE - 19 dagen; "Bem vindo ao Brasil"

 Groepsrondreis      19 dagen

  Brazilië

Begin je rondreis op het goudgele strand van Copacabana in Rio de Janeiro. Op de grens met Argentinië ligt een van ’s werelds grootste watervallen, die van Iguaçu. Natuurlijk slaan we het ... immense moerasgebied van de Pantanal niet over. Misschien kom je wel oog in oog te staan met kaaimannen en capibara's! De koloniale steden Ouro Preto en Tiradentes zijn echte pareltjes. Uitkijkend over zee bij kleurrijk Paraty kijk je terug op een heerlijke reis.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.211
incl. heen/terugreis


Familiereis ZUID-BRAZILIË - 15 dagen; "Samba, strand en regenwoud"

 Familiereis    Groepsrondreis      15 dagen

  Brazilië

Dit is een Brazilië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Brazilië is zon, zee en strand, regenwoud en watervallen, samba en voetbal. En een vleugje geschiedenis. Omdat Brazilië een ... gigantisch land is, richt deze reis zich op de hoogtepunten van het zuiden. Rio de Janeiro is nog mooier dan de naam doet vermoeden. Bezoek de mooiste plekjes, leer samba dansen en proef de Braziliaanse keuken. Liefhebbers van voetbal zullen in Rio ook zeker ook aan hun trekken komen. De wereldberoemde watervallen van Iguaçú zijn een wereld op zich. Omgeven door jungle stort het water via talloze watervallen naar beneden. In Paraty leer je meer over de Braziliaanse geschiedenis voordat je je reis afsluit in het paradijselijke Ilha Grande met zijn oogverblindende stranden. Wacht niet langer en ga mee op avontuur in Brazilië!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.062
incl. heen/terugreis


Familiereis ARGENTINIË & BRAZILIË AVONTUUR - 21 dagen; Kaaimannen en dolfijnen

 Familiereis    Groepsrondreis      21 dagen

  Argentinië    Brazilië  

Dit is een Argentinië & Brazilië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Deze familiereis brengt het beste van Latijns-Amerika samen! De twee mooiste steden: het mondaine Buenos Aires ... en de goudgele stranden van bruisend Rio de Janeiro. De mooiste stranden bij kleurrijk Paraty en natuurlijk in ecoparadijs Ilha Grande. Tussendoor bezoek je de grootste watervallen ter wereld, bij Foz do Iguaçu. In de Pantanal kom je misschien wel oog in oog te staan met kaaimannen en capibara’s! Mooie bijkomstigheid: bijna alle hotels beschikken over een zwembad. Fijn om na een dag vol indrukken de warmte van je te kunnen afspoelen!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact