24

reizen en vakanties bij

2

reisorganisaties

Sorteer op:

Fly and Drive

 
vanaf € 745


Eilandhoppen Columbus

 Fly and Drive     

  Canarische Eilanden - La Gomera - Eilandhoppen

Verken het kleinschalige Canarische eiland La Gomera. Tijdens dze fly-drive vakantie verkent u de kleine dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan, geniet u van de ongerepte natuur en kunt u heerlijk ... ontspannen aan een van de paradijselijke stranden. Daarnaast maakt u ook kort kennis met de schoonheden van Tenerife. Nadat u geland bent op Tenerife rijdt u naar de haven van Los Cristianos voor de ferry overtocht naar La Gomera. Vervolgens rijdt u naar de omgeving van Valle Gran Rey voor twee overnachtingen. U vervolgt uw reis dan naar het noorden van La Gomera voor eveneens twee overnachtingen, voordat u weer de ferry pakt om terug naar Tenerife te reizen. De laatste nachten kunt u doorbrengen in het zuiden of in het noorden van Tenerife al naar gelang u eigen voorkeur. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 702


Fly-drive Mirador

 Fly and Drive     

  Canarische Eilanden - Tenerife - Fly-drive

Geniet nu van een heerlijke fly-drive Mirador op Tenerife en ontdek in alle vrijheid dit mooie eiland. Tenerife biedt zon, zee en strand, maar ook ruige bergen en groene valleien, gezellige steden en ... gemoedelijke dorpjes. U begint uw reis in het oosten van Tenerife in de omgeving Guimar, dan reist u verder naar het noorden en rijdt u via Santa Cruz richting Puerto de La Cruz. Tenslotte reist u richting Los Gigantes vanwaar u een bezoek aan de Teide kunt brengen of waar dolfijnen spotten een mogelijkheid is. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 656


Eilandhoppen El Teide

 Fly and Drive     

  Canarische Eilanden - Tenerife - Eilandhoppen

Eilandhoppen El Teide is een ontspannen rondreis vol afwisseling! Combineer zon, zee en strand met het ontdekken van de ongerepte natuur op La Gomera en Tenerife. Bewonder de indrukwekkende kustlijn ... met prachtige baaien, geniet van de verschillende landschappen en bezoek karakteristieke vissersdorpjes. U begint de reis met een overnachting in Los Gigantes, in het westen van Tenerife. Vervolgens neemt u de ferry naar La Gomera, waar u twee overnachtingen heeft in de regio Hermiqua. Op dag vijf neemt u de ferry terug naar Tenerife vanwaar u richting het oosten rijdt. U verblijft dan in de regio Guimar. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 612


Fly-drive Paleo Pafos

 Fly and Drive     

  Cyprus - Cyprus - Fly-drive

Geniet nu van een heerlijke fly-drive op Cyprus en ontdek in alle vrijheid dit mooie eiland. Cyprus biedt zon, zee en strand, maar ook ruige bergen, groene valleien en gemoedelijke dorpjes. Bekijk ... overblijfselen van eeuwenoude culturen en ontmoet de vriendelijke bevolking. U begint de reis in het oosten van Cyprus in de omgeving van Tochni, vanwaar u heel gemakkelijk een uitstapje naar de hoofdstad Nicosia kunt maken. Vervolgens reist u via het Troodosgebergte naar Pafos, waar een bezoek aan de Koningsgraven zeker niet mag ontbreken. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 825


Fly-drive La Bella Sicilia

 Fly and Drive     

  Italië - Sicilië - Fly-drive

Ilios Reizen stelde een 11-daagse flydrive reis samen om Sicilië te ontdekken. U maakt een rondreis met verblijf op vier verschillende locaties, ideaal om te genieten van al het moois dat Sicilië ... te bieden heeft! Cultuur, indrukwekkende landschappen en een oude historie. Met deze route laten wij u genieten van steden als Siracusa, Noto, Agrigento, Palermo en Taormina en natuurlijk het natuurgebied de Etna. Hier vindt u nog rust, cultuur en proeft u de sfeer van het authentieke Sicilië. Voor het verblijf selecteerden wij charmante, verzorgde hotels met een prettige ligging. U begint de reis in het zuidoosten van Sicilie in de regio Ragusa, na drie nachten reist u door naar Agrigento, waarna u uw reis vervolgt richting het noorden. U verblijft in de regio Palermo, dat een prima uitgangspunt is voor een bezoek aan het mooie Cefalu en de reis eindigt in Taormina met een bezoek aan de Etna. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 720


Fly-drive Roque Nublo

 Fly and Drive     

  Canarische Eilanden - Gran Canaria - Fly-drive

Maak kennis met de veelzijdigheid van het geweldige eiland Gran Canaria. U reist door afwisselend natuur met geweldige rotspartijen, langs authentieke dorpen en schitterende zandstranden met in het ... zuiden spectaculaire duinen. Ontdek de verschillende karakters van dit kleurrijke eiland. De fly-drive begint in het noordwesten van het eiland in de regio Agaete. Vervolgens rijdt u richting het midden van het eiland, in deze regio is uw tweede overnachtingsplek en van hieruit kunt u het binnenland gaan verkennen. Als laatste reist u naar het zuiden naar de regio Mogan waar u kunt genieten van de zandstranden en waar u uiteraard de spectaculaire duinen Dunas de Maspalomas met een bezoek vereert. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 649


Eilandhoppen El Drago

 Fly and Drive     

  Canarische Eilanden - Tenerife - Eilandhoppen

De ideale vakantie! Een combinatie tussen twee van de mooiste Canarische eilanden. Deze fly-drive El Drago is dé manier om geheel op eigen tempo de talrijke bezienswaardigheden op La Gomera en ... Tenerife te bezoeken! Geniet onderweg van authentieke plaatsjes en de prachtige natuur. U begint de reis in het zuiden van Tenerife in de omgeving van San Miquel, een prima uitgangspunt voor een bezoek aan Del Teide. Vervolgens rijdt u naar Los Cristianos alwaar u de ferry pakt voor de overtocht naar La Gomera. Hier verblijft u in de omgeving van Valle Gran Rey. voor u derde overnachtingsaccommodatie reist u terug naar Tenerife, waar u naar het noorden rijdt richting Puerto de La Cruz waar u nog drie nachten zal verblijven. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 607


Fly-drive Il Mare

 Fly and Drive     

  Italië - Sicilië - Fly-drive

Met deze route laten wij u genieten van steden als Agrigento, Palermo en Taormina en natuurlijk het natuurgebied de Etna. Ideaal als eerste kennismaking met Sicilie, maar zeker ook een aanrader voor ... een hernieuwde kennismaking met dit unieke cultuurgoed. Voor het verblijf selecteerden wij charmante, verzorgde hotels met een prettige ligging. U begint de reis in het zuiden van Sicilie in Agrigento, vervolgens reist u noordwaarts naar Palermo, een prima uitgangspunt voor bezoek aan het mooie Cefalu en de reis eindigt in Taormina met een bezoek aan de Etna. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 652


Fly-drive La Cucina Siciliana

 Fly and Drive     

  Italië - Sicilië - Fly-drive

Verken de Siciliaanse keuken in het prachtige en culturele zuidoosten van Sicilië. De streek waar historie, cultuur, zon, eten en drinken hand in hand gaan. Deze fly-drive is inclusief twee ... kookworkshops, een theeproeverij en natuurlijk een wijnproeverij met heerlijk Italiaanse wijnen. Laat je smaakpapillen genieten van al het bijzonders wat Sicilië te bieden heeft. U begint deze fijnproevers reis in de regio van Siracusa. Vervolgens reist u verder zuidwestwaarts naar Ragusa en de reis eindigt in prachtige regio van Noto. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 601


Fly-drive Aphrodite

 Fly and Drive     

  Cyprus - Cyprus - Fly-drive

Met deze route laten wij u genieten van steden als Pafos en Larnaca en natuurlijk de natuurgebieden het Troodosgebergte en Akamas. Ideaal als eerste kennismaking met Cyprus, maar zeker ook een ... aanrader voor een hernieuwde kennismaking met dit unieke cultuurgoed. Voor het verblijf selecteerden wij charmante, verzorgde 3* hotels met een prettige ligging. U begint de reis in het oosten van Cyprus in de omgeving van Tochni, vanwaar u heel makkelijk een uitstapje naar de hoofdstad Nicosia kunt maken. Vervolgens reist u via het Troodosgebergte naar het westen van Cyprus. En ten slotte rijdt u zuidoostwaarts naar Pafos, waar een bezoek aan de Koningsgraven zeker niet mag ontbreken.. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 668


Fly-drive Las Dunas

 Fly and Drive     

  Canarische Eilanden - Gran Canaria - Fly-drive

Kies voor een onvergetelijke reis! Van ruige kloven met steile hoogten in het binnenland via de groene heuvels en rotsachtige oevers in het noorden naar het zonnige zuiden met schitterende ... zandstranden en spectaculaire duinen. Laat u verrassen door alles wat het veelzijdige Gran Canaria te bieden heeft! De fly-drive begint in het noordwesten van het eiland in de regio Agaete. Vervolgens rijdt u via het grottenlabyrint richting de hoofdstad Las Palmas in deze regio is uw tweede overnachtingsplek, van hieruit kunt u het binnenland gaan verkennen. Als laatste reist u naar het zuiden naar de regio Aguimes waar u kunt genieten van de zandstranden en waar u uiteraard de spectaculaire duinen Dunas de Maspalomas met een bezoek vereert. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 792


Fly-drive Romeo en Julia

 Fly and Drive     

  Italië - Sicilië - Fly-drive

Deze fly-drive is dé manier om geheel op eigen tempo de talrijke culturele bezienswaardigheden in dit schitterende deel van Sicilie te bezoeken. Deze Italiaanse regio is rijk aan cultuur, ... geschiedenis, wijn en smakelijke gastronomie met de luxe van 4* hotel. Geniet onderweg van de authentieke plaatsjes en de prachtige natuur. U begint de reis in Taormina, dat ligt net boven Catania, een prima uitgangspunt voor een bezoek aan de Etna. Vervolgens reist u zuidwaarts naar Siracusa en de reis eindigt in Agrigento met een bezoek aan het Tempeldal. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 800


Fly-drive Porto Cristo

 Fly and Drive     

  Spanje - Mallorca - Fly-drive

Mallorca, het grootste eiland van de Spaanse Balearen, kent vele gezichten. Pittoreske vissersdorpjes, gezellige levendige boulevards, goudgele stranden en prachtige natuur met vele wandelroutes. ... Kortom u zult zich geen dag vervelen tijdens deze fly-drive. U maakt een rondje over het hele eiland zodat u niks hoeft te missen. De fly-drive begint in de omgeving van Andratx, dit ligt in het zuidwesten van Mallorca. Vervolgens rijdt u via het bekende stadje Soller naar het noorden en verblijft u in de buurt van Alcudia, Pollensa, Can Picafort. Als laatste reist u af naar het zuidoosten waar u in de buurt van Felanitx of in Colonia de Sant Jordi verblijft. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 607


Fly-drive La Dolce Vita

 Fly and Drive     

  Italië - Sicilië - Fly-drive

Omgeven door groene Siciliaanse heuvels, olijfbomen, natuurgebied de Etna en bij de steden Taormina, Siracusa en Agrigento laten wij u genieten van al het moois dat zuidoost Sicilie te bieden heeft. ... Voor het verblijf selecteerden wij charmante, verzorgde 3* hotels met een prettige ligging. U begint de reis in Taormina, dat ligt net boven Catania, een prima uitgangspunt voor een bezoek aan de Etna. Vervolgens reist u zuidwaarts naar Siracusa en de reis eindigt in Agrigento met een bezoek aan het Tempeldal. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.067


Fly-drive Il Sole

 Fly and Drive     

  Italië - Sicilië - Fly-drive

Deze prachtige rondreis laat u optimaal genieten van het Siciliaanse landschap, cultuur en historie. U reist in twee weken het hele eiland rond. Met deze route laten wij u genieten van steden als ... Siracusa, Noto, Agrigento, Palermo en Taormina en natuurlijk het natuurgebied de Etna. Omdat u op elke locatie twee of drie nachten verblijft, is er voldoende rust in het schema; zo heeft u de gelegenheid om naast het bezoeken van bezienswaardigheden te genieten van de natuur en uiteraard van de prachtige stranden die Sicilië rijk is! U begint de reis in het zuidoosten van Sicilie in de regio Ragusa, na drie nachten reist u door naar Agrigento, waarna u uw reis vervolgt richting Marsala. Uw vierde overnachtingsplek zal in het noorden zijn in de regio Palermo dat een prima uitgangspunt is voor een bezoek aan het mooie Cefalu en de reis eindigt in Taormina met een bezoek aan de Etna. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 395


Hotel Villa Bellavista

 Fly and Drive      5 dagen

  Italië - Amalfi

Van de luchthaven naar het hotelJe vliegt op de luchthaven van Napels. Hier staat de huurauto voor je klaar en bij de terugreis lever je deze hier ook weer in. De huurauto is een auto in de ... miniklasse, meestal een Ford Ka of vergelijkbaar. De afstand tussen het hotel en deze luchthaven is ongeveer 70 kilometer. Klik hier voor meer informatie over de huurauto. De huurauto parkeer je gratis op een openbare parkeerplaats in de buurt van het hotel. Hotel Villa Bellavista AmalfiDriesterrenhotel Villa Bellavista ligt in het oude vissersdorpje Praiano. Dit dorpje is een goede keuze als je op zoek bent naar een rustige en authentieke vakantie. Op enkele minuten wandelen liggen leuke restaurants. Het dichtstbijzijnde strand bereik je al in 6 minuten wandelen. Op nog geen 5 minuten wandelen begint de klassieke wandelroute Sentiero dei Dei. Ook de steden Positano, Amalfi en Salerno bereik je vanuit hier eenvoudig met de huurauto. Hotel Villa Bellavista wordt omringt door prachtige citroen- en olijfboomgaarden. Neem een duik in het verfrissende zwembad en geniet van de Italiaanse zon op het terras met ligbedden en parasols. Vanaf het grote terras geniet je van een adembenemend panoramisch uitzicht op de baai en op het eiland Capri. Het hotel helpt je graag bij het regelen van een bootexcursie naar dit beroemde eiland en de Grot van Smaragd. In de bar neem je plaats voor een verkoelend drankje en een lichte snack. In het hele hotel maak je gratis gebruik van wifi. Als je op zoek ben naar een ontspannen en authentieke fly en drive Amalfi, dan ben je bij Hotel Villa Bellavista aan het juiste adres! 
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 305


Hotel Scapolatiello

 Fly and Drive      5 dagen

  Italië - Amalfi

Van de luchthaven naar het hotelJe vliegt op de luchthaven van Napels. Hier staat de huurauto voor je klaar en bij de terugreis lever je deze hier ook weer in. De huurauto is een auto in de ... miniklasse, meestal een Ford Ka of vergelijkbaar. De afstand tussen het hotel en deze luchthaven is ongeveer 55 kilometer. Klik hier voor meer informatie over de huurauto. De huurauto parkeer je gratis bij het hotel.  Hotel Scapolatiello AmalfiViersterrenhotel Scapolatiello ligt op een stukje rijden van de Amalfikust, in het dorpje Cava de'Tirreni. Dit historische dorpje ligt op een heuveltop en wordt omringd door prachtige bossen en valleien. In het centrum vind je een aantal leuke echt Italiaanse restaurants. De kust van Amalfi bereik je in 20 minuten rijden en het gelijknamige kustplaatsje in 3 kwartier rijden. Je huurauto parkeer je gratis op het terrein bij het hotel. Hotel Scapolatiello is een heerlijke accommodatie om te ontspannen en tot rust te komen. Er is een buitenzwembad met een panoramisch uitzicht en een wellnesscentrum (toeslag) met onder andere een sauna en Turkse baden. Voor een lekker hapje eten neem je plaats in het restaurant. De specialiteiten worden bereid met verse ingrediënten afkomstig van het eigen landgoed. Puurdere en lekkerdere Italiaanse gerechten zijn er haast niet! Het personeel staat 24 uur per dag voor je klaar en helpt je graag waar nodig. In het hele hotel maak je gebruik van gratis wifi. Hotel Scapolatiello is de perfecte keuze als je optimaal wil genieten van alles wat een fly en drive Amalfi te bieden heeft.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 255


Hotel&Spa Maritur Algarve

 Fly and Drive      4 dagen

  Portugal - Algarve

Van de luchthaven naar het hotelJe vliegt op de luchthaven van Faro. Hier staat de huurauto voor je klaar en bij de terugreis lever je deze hier ook weer in. De huurauto is een auto in de ... miniklasse, meestal een Ford Ka of vergelijkbaar. De afstand tussen het hotel en deze luchthaven is ongeveer 45 kilometer. Klik hier voor meer informatie over de huurauto. De huurauto parkeer je gratis bij de accommodatie.Hotel & Spa Maritur AlgarveHet luxe viersterrenhotel Maritur ligt op 10 minuten lopen van het strand Praia de São Rafael. De bruisende stad Albufeira bevindt zich op 3 kilometer afstand. Op 800 meter ligt de gezellige jachthaven van deze badplaats. Hotel Maritur is gevestigd op een prachtige klif. Vanuit hier heb je een mooi uitzicht over het binnenland en de zee. Bij het hotel vind je twee buitenzwembaden en een poolbar met een terras waar verfrissende dranken, waaronder lokale wijnen, geserveerd worden. In het restaurant neem je plaats voor een lekkere mediterrane maaltijd met onder andere vis, schaal- en schelpdieren. Ook is er een pizzeria. Voor ontspanning breng je een bezoek aan het wellnesscentrum met een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi en een Turks bad. Verder is er nog een fitnessruimte en een tennisbaan. Gratis wifi is beschikbaar in het hele hotel. Hotel Maritur heeft alles in huis voor een zeer geslaagde fly en drive Algarve. 
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend

Fly-drive Kykkos

 Fly and Drive     

  Cyprus - Cyprus - Fly-drive

Deze prachtige rondreis laat u optimaal genieten van het Cypriotische landschap, cultuur en historie. U reist in twee weken het hele eiland rond. Omdat u op elke locatie twee of drie nachten ... verblijft, is er voldoende rust in het schema; zo heeft u de gelegenheid om naast het bezoeken van bezienswaardigheden te genieten van de natuur en uiteraard van de prachtige stranden die Cyprus rijk is! Met deze route laten wij u genieten van steden als Nicosia, Pafos en natuurlijk de natuurgebieden het Troodosgebergte en het Akamas. Hier vindt u nog rust, cultuur en proeft u de sfeer van het authentieke Cyprus. Voor het verblijf selecteerden wij charmante, verzorgde hotels met een prettige ligging. Vanuit de luchthaven rijdt u naar het Troodosgbergte, vandaar uit gaat de reis richting het noorden naar de hoofdstad van Cyprus Nicosia. Dan reist u verder via Larnaca naar Pafos waar u een bezoek kunt brengen aan de koningsgraven. En tenslotte gaat verder naar het westen richting Polis en Latsi. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend

Fly-drive Tramuntana

 Fly and Drive     

  Spanje - Mallorca - Fly-drive

Prachtige baaitjes, groene natuurgebieden en cultuurrijke steden dat is wat u allemaal gaat beleven tijdens deze fly-drive. Uiteraard is er ook tijd om te genieten van de zon en het strand met de ... Middellandse Zee aan uw voeten. U deelt uw eigen tijd in! De fly-drive begint in de omgeving van Andratx, dit ligt in het zuidwesten van Mallorca. Vervolgens rijdt u door de bergen naar Deia en het bekende stadje Soller. U vervolgt uw weg voor de derde overnachtingsregio in het noorden en verblijft u in de buurt van Alcudia, Pollensa, Can Picafort. Als laatste reist u af naar het zuidoosten waar u in de buurt van Felanitx of in Colonia de Sant Jordi verblijft. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend

Fly-drive Olympus

 Fly and Drive     

  Cyprus - Cyprus - Fly-drive

Ilios Reizen stelde een 12-daagse flydrive reis samen om Cyprus te ontdekken. U maakt een rondreis met verblijf op vier verschillende locaties, ideaal om te genieten van al het moois dat Cyprus te ... bieden heeft! Cultuur, indrukwekkende natuurgebieden en een oude historie. U begint de reis in het oosten van Cyprus in de regio Tochni, na drie nachten reist u via de hoofdstad Nicosia naar het Troodosgebergte. U verblijft in de regio Platres, dat een prima uitgangspunt is voor een bezoek aan het Kykkosklooster of een wandeling in het Troodosgebergte. U vervolgt u reis richting het strand en de zee en overnacht in het havenplaatsje Latsi. De reis eindigt in Pafos met een bezoek aan de Koningsgraven. Wilt u meer weten? Neem een kijkje bij ons dagprogramma.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 165


Appartementen Pateo Village

 Fly and Drive      4 dagen

  Portugal - Algarve

Van de luchthaven naar het hotelJe vliegt op de luchthaven van Faro. Hier staat de huurauto voor je klaar en bij de terugreis lever je deze hier ook weer in. De huurauto is een auto in de ... miniklasse, meestal een Ford Ka of vergelijkbaar. De afstand tussen het hotel en deze luchthaven is ongeveer 45 kilometer. Klik hier voor meer informatie over de huurauto. De huurauto parkeer je gratis op een openbare parkeerplaats in de buurt van de accommodatie.Appartementen Pateo Village Algarve De appartementen van Pateo Village hebben een gunstige ligging in de prachtige Algarve. Het gezellige driesterrencomplex ligt op minder dan 1 kilometer afstand van de oude binnenstad van Albufeira. Het strand Praia dos Pescadoresa bereik je al met 6 minuten wandelen. Met je huurauto rijd je bovendien eenvoudig naar het mooiste strand van de Algarve, Praia da Marinha en het authentieke dorpje Loulé. Pateo Village is niet alleen een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving, je kan er namelijk ook erg goed ontspannen! Neem een duik in het verfrissende buitenzwembad, werk aan je kleurtje op het zonneterras met ligbedden en parasols of komt tot rust in het binnenzwembad of de hot tub. Voor sportievelingen is er een multifunctioneel sportveld voor tennis, basketbal en voetbal. Verder is er een eetcafé en een kleine supermarkt aanwezig. Gratis wifi is beschikbaar in de openbare ruimtes. De appartementen van Pateo Village vormen een heerlijke uitvalsbasis tijdens jouw fly en drive Algarve!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 145


Hotel Borgoterra

 Fly and Drive      3 dagen

  Italië - Puglia

Van de luchthaven naar het hotelEr wordt op twee verschillende luchthavens gevlogen. Afhankelijk van je gekozen reis, vlieg je op Bari of Brindisi. Dit zie je in de vluchtdetails van jouw gekozen ... datum in de prijstabel. Op de luchthaven staat de huurauto voor je klaar, bij de terugreis lever je deze hier ook weer in. De afstand van Bari naar het hotel bedraagt ongeveer 180 kilometer. De afstand van Brindisi naar het hotel bedraagt dan ongeveer 50 kilometer. De huurauto is een auto in de miniklasse, meestal een Ford Ka of vergelijkbaar. Klik hier voor meer informatie over de huurauto. De huurauto parkeer je gratis op een openbare parkeerplaats in de buurt van de accommodatie.Hotel Borgoterra PugliaHotel Borgoterra ligt in het hart van de regio Grecia Salentina, in het zuiden van Puglia. Vanuit hier bereik je met je huurauto gemakkelijk alle hoogtepunten die je niet mag missen tijdens jouw fly en drive Puglia. Op een half uur rijden vind je de prachtige steden Lecce en Otranto en op 45 minuten rijden de stad Gallipoli. Verschillende mooie stranden liggen op slechts 20 km afstand. Het charmante hotel Borgoterra is gevestigd in een prachtig gerenoveerd gebouw uit de 15e-eeuw. Met als hoogtepunt de sfeervol ingerichte kamers. Het vriendelijke personeel helpt je graag met tips over de omgeving en bij het huren van een gratis fiets. Gratis wifi is beschikbaar in het hotel. Als je op zoek bent naar een sfeervolle accommodatie met historie zit je hier zeker goed! 
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 175


Hotel La Fonda

 Fly and Drive      2 dagen

  Spanje - Andalusie

Van de luchthaven naar het hotelJe vliegt op de luchthaven van Málaga. Hier staat de huurauto voor je klaar en bij de terugreis lever je deze hier ook weer in. De huurauto is een auto in de ... miniklasse, meestal een Ford Ka of vergelijkbaar. De afstand tussen het hotel en deze luchthaven is ongeveer 25 kilometer. Klik hier voor meer informatie over de huurauto. De huurauto parkeer je op een openbare parkeerplaats in de buurt van het hotel voor 5 euro per dag. Hotel La Fonda AndalusiëViersterrenhotel La Fonda is gevestigd in een prachtig wit gebouw in Benalmádena. Dit pittoreske dorpje is bezaaid met leuke steegjes, mooie pleintjes en vooral veel kleur door de witte huisjes met vrolijke bloemen. Op 2 kilometer afstand ligt het heerlijke strand. Andere plaatsen in deze regio ontdek je eenvoudig met je huurauto. Op 10 kilometer afstand ligt Fuengirola, op 11 kilometer afstand ligt Torremolinos en op 22 kilometer afstand ligt Málaga. Hotel La Fonda is een sfeervol en gezellig hotel met Arabische, Andalusische en Griekse invloeden. Neem een duik in het verkoelende zwembad of geniet van een prachtig uitzicht vanaf het dakterras. Het dakterras is de ideale plek om te genieten van de Spaanse zon op een ligbedje. 's Avonds neem je in restaurant Escorpio plaats voor de lekkerste mediterrane kwaliteitsgerechten en visgerechten. Ook is er een bar aanwezig. Voor extra ontspanning breng je een bezoek aan het wellnesscentrum (toeslag). Hotel La Fonda is een heerlijke uitvalsbasis voor jouw fly en drive Andalusië!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact