2580

reizen en vakanties bij

3

reisorganisaties

Sorteer op:

Sportreis

 
vanaf € 977
incl. heen/terugreis


Morena Resort - Wielrennen

 Sportreis      8 dagen

  Curaçao - Curacao - Jan Thiel Baai

De Curaçao Cycling Week is een week fietsplezier voor avonturiers. Curaçao is een schitterend eiland en een paradijs voor mountainbikers. Tijdens twee verschillende mountainbike-events ga je op ... avontuur over het eiland en zoek je de grenzen van je kunnen op. Want fietsen in tropische omstandigheden vergt veel van je lichaam. Na het fietsen is er genoeg tijd om te genieten van het mooie weer en de relaxte sfeer op het eiland. De combinatie van fietsen, gezelligheid en lekker weer maakt de Curaçao Cycling Week een onvergetelijke afsluiting van je seizoen. In het Morena Resort in de levendige Jan Thiel Baai verblijf je in één van de sfeervolle appartementen of luxe villa's die verscholen liggen in de tropische tuin.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 749
incl. heen/terugreis


Van der Valk Hotel Barcarola - Wielrennen

 Zonvakantie    Sportreis      8 dagen

  Spanje - Catalonie - St. Feliu de Guixols

Beleef een geweldige trainingsstage en kijk tegelijkertijd mee hoe de renners van Team LottoNL-Jumbo zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Uiteraard maak je ook zelf de nodige kilometers door het ... prachtige Spaanse landschap. Het hotel dat TUI Sports aanbiedt en waar ook het team verblijft ligt in het mooie plaatsje S'Agaro, waar je na je trainingen heerlijk kunt genieten van de prachtige omgeving. Dus altijd al eens op de foto gewild met Steven Kruijswijk of Robert Gesink? Of willen vragen hoe de sprinttrainingen er uit zien? Grijp dan nu je kans!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.194
incl. heen/terugreis


Oasis Parcs Coral Estate - Wielrennen

 Sportreis      8 dagen

  Curaçao - Curacao - Rif St. Marie

De Curaçao Cycling Week is een week fietsplezier voor avonturiers. Curaçao is een schitterend eiland en een paradijs voor mountainbikers. Tijdens twee verschillende mountainbike-events ga je op ... avontuur over het eiland en zoek je de grenzen van je kunnen op. Want fietsen in tropische omstandigheden vergt veel van je lichaam. Na het fietsen is er genoeg tijd om te genieten van het mooie weer en de relaxte sfeer op het eiland. De combinatie van fietsen, gezelligheid en lekker weer maakt de Curaçao Cycling Week een onvergetelijke afsluiting van je seizoen. Kies je voor de spiksplinternieuwe studio's van het Oasis Parc Coral Estate, dan zit je midden op het wedstrijdterrein en tussen de profs. Kortom, midden in het fietsplezier. Rust na je fietstochten is hier gegarandeerd, het hotel ligt bovenaan een klif met veel privacy en een eindeloos uitzicht over zee.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 449


West Ham United-Brighton & Hove Albion

 Sportreis     

  Engeland - London

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze tweedaagse voetbalreis naar London inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar West Ham United!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 479


Olympique Marseille-Paris Saint Germain

 Sportreis     

  Frankrijk - Marseille

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Marseille inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Olympique Marseille!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 499


Saint Etienne-Montpellier

 Sportreis     

  Frankrijk - St-Étienne

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar St-Étienne inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op ... maat samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Saint Etienne!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 649


Southampton FC-West Bromwich Albion

 Sportreis     

  Engeland - Southampton

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze tweedaagse voetbalreis naar Southampton inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op ... maat samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Southampton FC!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 499


Heart of Midlothian-St Johnstone

 Sportreis     

  Schotland - Edinburgh

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Edinburgh inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Heart of Midlothian!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 499


Partick Thistle-Dundee FC

 Sportreis     

  Schotland - Glasgow

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Glasgow inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Partick Thistle!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 639


Everton-Arsenal

 Sportreis     

  Engeland - Liverpool

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Liverpool inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Everton!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 259


FC Porto-Pacos de Ferreira

 Sportreis     

  Portugal - Porto

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Porto inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar FC Porto!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 559


Napoli-Internazionale

 Sportreis     

  Italië - Napels

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Napels inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Napoli!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 440


Real Betis Sevilla-Alaves

 Sportreis     

  Spanje - Sevilla

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Sevilla inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Real Betis Sevilla!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 619


Valencia-Sevilla

 Sportreis     

  Spanje - Valencia

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Valencia inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Valencia!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 519


Real Madrid-SD Eibar

 Sportreis     

  Spanje - Madrid

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Madrid inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Real Madrid!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 509


Aberdeen-Celtic

 Sportreis     

  Schotland - Aberdeen

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Aberdeen inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Aberdeen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 469


Dundee FC-Motherwell

 Sportreis     

  Schotland - Dundee

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Dundee inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Dundee FC!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 479


Rangers FC-Kilmarnock

 Sportreis     

  Schotland - Glasgow

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Glasgow inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Rangers FC!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 269


Bayer 04 Leverkusen-1.FC Köln

 Sportreis     

  Duitsland - Leverkusen

Hieronder leest u wat een basispakket met wedstrijdticket en hotel voor deze tweedaagse voetbalreis naar Leverkusen inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat samen ... stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Bayer 04 Leverkusen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 399


Liverpool-Huddersfield Town

 Sportreis     

  Engeland - Liverpool

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze tweedaagse voetbalreis naar Liverpool inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Liverpool!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 479


Motherwell-Hibernian

 Sportreis     

  Schotland - Motherwell

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Motherwell inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op ... maat samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Motherwell!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 499


Celtic-Kilmarnock

 Sportreis     

  Schotland - Glasgow

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Glasgow inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Celtic!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 459


SL Benfica-Feirense

 Sportreis     

  Portugal - Lissabon

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Lissabon inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar SL Benfica!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 429


AS Roma-Bologna

 Sportreis     

  Italië - Rome

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Rome inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar AS Roma!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 379


Sampdoria-Chievo Verona

 Sportreis     

  Italië - Genua

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Genua inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Sampdoria!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 449


AC Milan-Juventus

 Sportreis     

  Italië - Milaan

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Milaan inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar AC Milan!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 659


Athletic Bilbao-FC Barcelona

 Sportreis     

  Spanje - Bilbao

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze driedaagse voetbalreis naar Bilbao inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Athletic Bilbao!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 459


Atletico Madrid-FK Qarabag

 Sportreis     

  Spanje - Madrid

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze tweedaagse voetbalreis naar Madrid inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Atletico Madrid!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 389


Manchester United-SL Benfica

 Sportreis     

  Engeland - Manchester

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze tweedaagse voetbalreis naar Manchester inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op ... maat samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Manchester United!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 409


Sporting Portugal-Juventus

 Sportreis     

  Portugal - Lissabon

Hieronder leest u wat een basispakket met retourvlucht, hotel en wedstrijdticket voor deze tweedaagse voetbalreis naar Lissabon inhoudt. Op de volgende pagina kunt u eenvoudig uw voetbalreis op maat ... samen stellen. In slechts enkele klikken ontvangt u direct een geheel vrijblijvende offerte per email. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen, ook 's avonds en in het weekend staan we graag voor u klaar. Forza Voetbalreizen, voor de beste voetbaltickets naar Sporting Portugal!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact