11

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in India met Koning Aap

vanaf € 2.501
incl. heen/terugreis


Rondreis CENTRAAL-INDIA - 31 dagen; Het onbekende hart van India

 Groepsrondreis      31 dagen

  India

Altijd al eens terug naar India gewild, maar bang om in herhaling te vallen? Dan zal deze originele Centraal-India rondreis je zeker aanspreken! Wees getuige van de mysterieuze taferelen op de ... ‘ghats’ van Maheshwar en volg de pelgrimsroute over het heilige riviereiland van Omkareshwar. De majestueuze paleizen van Gwalior en Mandu, de erotische tempels in Khajuraho, de ruïnes bij Hampi en de idyllische hippiestrandjes bij Gokarna maken deze rondreis door Centraal-India zeker bijzonder.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.159
incl. heen/terugreis


Rondreis ZUID-INDIA - 30 dagen; Rijkdom van geuren en kleuren

 Groepsrondreis      30 dagen

  India

Het landelijke zuiden van India is een verademing in vergelijking met de hectische steden in het noorden. Wandel langs koffieplantages, vaar ontspannen door de idyllische 'Backwaters' en rust uit op ... de tropische stranden van Goa. Andere ingrediënten van deze Zuid-India rondreis zijn de uitbundige tempels en heilige koeien in Tamil Nadu, de boeiende stad Mumbai, de wuivende palmen en vergane glorie in Kerala, en de kleurrijke markten en maharadjapaleizen in Karnataka.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.017
incl. heen/terugreis


Rondreis NOORD-INDIA - 16 dagen; Bihar, Uttar Pradesh en Gouden Driehoek

 Groepsrondreis      16 dagen

  India

Een mooie rondreis door India die bekende hoogtepunten combineert met een onbekend deel van het immense land. De Gouden Driehoek bestaat uit de steden Delhi, Agra en Jaipur. Monumenten als het Paleis ... der Winden en de Taj Mahal mag je zeker niet overslaan. De deelstaten Bihar en Uttar Pradesh zijn relatief onbekend bij veel reizigers. Dompel je onder in boeddhistische plaatsen als Nalanda en Bodhgaya. In de bedevaartsplaats Varanasi komen duizenden hindoeïstische pelgrims naar de heilige rivier Ganges. Ontdek het échte India!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.239
incl. heen/terugreis


Familiereis NOORD-INDIA AVONTUUR - 22 dagen; Reizen als een maharadja

 Familiereis    Groepsrondreis      22 dagen

  India

Dit is een India familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Paleizen en forten zijn de stille getuigen van de weelde waarin de Rajasthaanse maharadja's vroeger leefden. In de wirwar van ... straatjes eromheen spelen zich nog altijd de kleurrijke taferelen af van het ‘gewone’ volk. In een ontspannen tempo bezoek je tijdens deze familiereis India alle hoogtepunten van het noorden. Bijna alle hotels op deze reis beschikken over een zwembad, fijn om de Indiase warmte van je af te spoelen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.909
incl. heen/terugreis


Rondreis NOORDOOST-INDIA - 26 dagen; Écht op reis met Hans Pfaff

 Muziekreis    Groepsrondreis      26 dagen

  India

Sinds 2010 begeleidt Hans Pfaff voor Koning Aap reizen in voornamelijk India. In het uiterste noordoosten van het Indiase subcontinent liggen de nog nauwelijks door westerlingen bezochte ‘Zeven ... Zusters’ van India, de deelstaten Arunachal Pradesh, Assam, Manipur, Meghalaya, Mizoram, Nagaland en Tripura. In deze zeer avontuurlijke, eenmalig uitgevoerde India rondreis reizen we in november en december 2024 van de subtropische vlakte van Assam via de met sneeuw bedekte Himalaya van Arunachal Pradesh naar de heuvels van Nagaland, waar we o.a. het jaarlijkse, zeer kleurrijke Hornbill-festival bezoeken. Deze reis is ontwikkeld voor mensen die al eerder reizen in India hebben gemaakt en er niet genoeg van kunnen krijgen en voor hen die wat betreft India meteen in het diepe willen springen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.645
incl. heen/terugreis


Rondreis INDIA: SIKKIM & ORISSA - 29 dagen; Het onbekende Oost-India

 Groepsrondreis      29 dagen

  India

Dit is een reis voor de échte India liefhebber die niet bang is om een beetje af te zien. In de uithoeken van het land reis je van de Himalaya naar de stranden aan de Golf van Bengalen. Je bezoekt ... boeddhistische kloosters en trekt langs hoge rijstterrassen in de deelstaat Sikkim. Orissa staat voor primitieve Adivasi stammen met kleurrijke markten. Ervaar India in de fascinerende metropool Kolkata en in oude tempelsteden als Bhubaneshwar.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.059
incl. heen/terugreis


Rondreis NOORD-INDIA - 22 dagen; Prachtige exotische rijkdom

 Groepsrondreis      22 dagen

  India

Het nostalgische platteland beleef je tijdens je India rondreis in dorpen als Nawalgarh, Khejarla, Orchha en Khajuraho. Hier spelen zich nog altijd de kleurrijke taferelen van het ‘gewone’ volk ... af. In de steden geniet je van exotische bazaars en schitterende monumenten zoals de Taj Mahal en het Paleis der Winden. Bezoek deze culturele hoogtepunten, maar ga ook eens lekker zitten bij een theestalletje aan de heilige rivier de Ganges. Laat het dagelijkse leven aan je voorbijtrekken: het echte India vind je gewoon op straat!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.995
incl. heen/terugreis


Rondreis ZUID-INDIA - 16 dagen; Verkenning van tropisch Tamil Nadu en Kerala

 Groepsrondreis      16 dagen

  India

Deze Zuid-India rondreis combineert hindoeïstische tempels met gevarieerde tropische landschappen. Afwisselend duik je in de hectiek van de steden en de serene rust van het platteland. Je logeert op ... een ‘house boat’ in de Backwaters, je bezoekt de heilige stad Rameshwaram, je verkent Madurai met zijn levendige bazaars, je wandelt door de heuvels bij Suryanelli, je ontmoet de verrassend vriendelijke bevolking en geniet van een smakelijke keuken met gerechten als thali’s en masala dosa. En dan is er nog zoveel meer…
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.149
incl. heen/terugreis


Familiereis NOORD-INDIA - 16 dagen; Tulbanden, olifanten en paleizen

 Familiereis    Groepsrondreis      16 dagen

  India

Dit is een India familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Rajasthan is India's meest kleurrijke provincie. De sprookjesachtige paleizen, de forten en de rijk versierde kleding van de ... bevolking zijn een lust voor het oog. In een ontspannen tempo bezoek je de mooiste hoogtepunten. Natuurlijk is er tijd voor ontspanning en speciale activiteiten afgestemd op de kinderen. We hebben accommodaties uitgezocht die allemaal beschikken over een zwembad!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.293
incl. heen/terugreis


Rondreis INDIA: PUNJAB, HIMACHAL PRADESH & LADAKH - 21 dagen; Avontuur in de Himalaya

 Muziekreis    Groepsrondreis      21 dagen

  India

Het ruige hoogland van Ladakh behoort tot de meest afgelegen plekken op deze planeet. Het verlaten maanlandschap maakt een onuitwisbare indruk op bezoekers. Cultureel gezien ben je in Tibet; de ... serene boeddhistische kloosters getuigen daarvan. Je bezoekt op deze rondreis door India tevens Dharamshala, de thuisbasis van de Dalai Lama. Ook op het programma: het mooie Manali, de Gouden Tempel van Amritsar en de ongerepte Nubravallei. Ga mee op avontuur in Punjab, Himachal Pradesh en Ladakh!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.711
incl. heen/terugreis


Rondreis BHUTAN - 16 dagen; Land van de donderende draak

 Groepsrondreis      16 dagen

  Bhutan    India  

Bhutan is fascinerend; de geschiedenis zit vol met unieke mythen en wonderen. Zowel cultureel als landschappelijk is het ‘Land van de Donderende Draak’ zeer bijzonder. Verscholen in de groene ... Himalaya was Bhutan lange tijd afgesloten van de buitenwereld. Door het toerisme streng te reguleren hoopt het magische Bhutan zijn identiteit te behouden. En dat lijkt goed te lukken! Ervaar het zelf tijdens deze Bhutan rondreis. Bhutan is prijzig; de regering heeft 'sustainable development fee' verplicht gesteld van 100 USD per persoon per overnachting. Op deze reis verblijf je 12 nachten in Bhutan! Ter plekke heb je nog weinig uitgaven aangezien erg veel is inbegrepen tijdens deze groepsreis door Bhutan.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact