195

Reisorganisaties

Filter de resultaten

Sorteer op:
 
7,7
126 ervaringen

230 reizen

126 ervaringen

Djoser

Reizen met Djoser is 'de andere manier van reizen'. Djoser is er voor iedereen die van veel individuele vrijheid houdt en deze wilt combineren met het gemak van een groepsreis. De reizen hebben een ... actief en avontuurlijk karakter en zijn geschikt voor iedereen die graag meer wilt zien van de locale natuur en cultuur buiten de gebaande paden.

Bij Djoser is niemand verplicht om met de groep mee te gaan naar excursies. Trek je er op een moment liever op jezelf uit is dat geen enkel probleem.

De reizen van Djoser hebben gemiddeld 16 deelnemers, het minimum aantal deelnemers is acht, het maximum twintig. De meeste Djoser reizeigers hebben de volgende eigenschappen:

- Leeftijd tussen 25 en 55 jaar
- Hoog opleidingsniveau
- Veel interesse in natuur en cultuur
Toon alles

Aanbieder van:   Groepsrondreis     Familiereis     Wandelvakantie     Fietsvakantie  
7,4
28 ervaringen

144 reizen

28 ervaringen

Koning Aap

Volgens Koning Aap is reizen: “De wereld, jezelf en anderen ontmoeten”. Dit verwerken zij al jaren lang in hun avontuurlijke rondreizen, welke de wereld ervaren, aanschouwen, proeven en ... doorgronden. Koning Aap biedt 150 reizen aan naar meer dan 80 landen op de gehele wereld.

Doordat Koning Aap werkt met enthousiaste en goed bereisde deskundigen kunnen zij reizen aanbieden voor de fijnproevers onder de reizigers. Koning Aap biedt groepsreizen aan, maar ook individuele reizen, reizen welke een introductie zijn tot een land, maar ook reizen voor reizigers welke een land beter willen leren kennen. Tenslotte biedt Koning Aap ook nog een speciale themareizen aan. Dit zijn reizen welke georganiseerd worden rondom een festival of speciale gebeurtenis.
Toon alles

Aanbieder van:   Familiereis     Safari     Groepsrondreis     Wandelvakantie  
7,7
28 ervaringen

82 reizen

28 ervaringen

Shoestring

Shoestring is aanbieder van groepsreizen naar vele bestemmingen. Ze zijn vaak wat goedkoper dan de andere reisorganisaties en de doelgroep is iets jonger. Shoestring biedt goed uitgebalanceerde ... reizen met sfeervolle accommodaties en prima transport.

Veel reizen van Shoestring vertrekken net voor of in het weekend, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van uw vrije dagen. Verder houden ze rekening met schoolvakanties en feestdagen en bieden een unieke prijsgarantie.
Toon alles

Aanbieder van:   Groepsrondreis     Wandelvakantie     Safari     Singlereis  
7,6
38 ervaringen

237 reizen

38 ervaringen

NRV Holiday

NRV Holiday heeft voornamelijk reizen naar Afrika en Azië in de verkoop. Bij de reizen die NRV aanbiedt, staan passie en beleving centraal. Dit geldt zowel voor de groepsreizen als privé reizen.

... />NRV Holiday selecteert alle reizen en accommodaties zelf, waardoor de prijs redelijk laag gehouden kan worden. Toon alles

Aanbieder van:   Groepsrondreis     Individuele rondreis  
8,0
50 ervaringen

230 reizen

50 ervaringen

Sawadee

Sawadee biedt al sinds 1983 reizen aan naar zeer veel bestemmingen. De reizen worden door Sawadee zelf in elkaar gezet, waardoor ze kwaliteit kunnen waarborgen. Ze hebben veel contact met de lokale ... agenten en controleren accommodaties en vervoer continu op service en kwaliteit.

De reizigers die boeken bij Sawadee zijn erg divers. De meeste zijn tussen de 30 en 55 jaar, hebben een hart voor andere culturen, staan open voor nieuwe ervaringen en hebben respect voor natuur en mensen. De grootte van de groep bij de groepsreis is 18 personen, waardoor meer contact met de lokale bevolking mogelijk is, en ook meer persoonlijke aandacht.

De reizen van Sawadee gaan verder dan de bekende hoogtepunten. Zo zie je vaak meer de wat onbekende -, of verder weg gelegen natuurparken. Toch zorgen ze ervoor dat de reisdagen niet te lang worden, en kiezen vaak voor meerdere nachten op een plek, zodat u de tijd heeft om de omgeving goed te zien. Tijdens vrijwel alle reizen zijn er mogelijkheden tot wandelen, fietsen, raft- of kamelentochten, en het mooie is dat je vaak ter plaatse kan besluiten waar je het meest zin in hebt.
Toon alles

Aanbieder van:   Familiereis     Rondreis     Fietsvakantie  
8,7
34 ervaringen

474 reizen

34 ervaringen

333TRAVEL

333TRAVEL is een individuele verre reizen specialist. U kunt bij 333TRAVEL terecht voor individuele rondreizen, reizen op maat, strandvakanties, fly drives en auto- en camperhuur in Azië, Amerika, ... Australië en Nieuw Zeeland. Ook biedt 333TRAVEL scherp geprijsde vliegtickets naar deze bestemmingen. De standaard gepubliceerde reizen kunt u naar eigen wensen aanpassen, maar u kunt ook helemaal zelf uw reis samenstellen uit de verschillende bouwstenen. Bij 333TRAVEL kunt u dagelijks vertrekken.

Met 333Pure ervaart u de bestemmingen intenser, u leert meer over de cultuur en levenswijzen als ook de natuur.

Houdt u van trendy, design en boutique accommodaties, dan is het 333Trendy reisconcept een uitstekende manier om van betaalbare luxe te genieten.

Met 333Flexible kunt u een uitgebreide keuze maken uit vliegtickets, hotels, landarrangementen en tours/excursies en zo uw eigen reis samenstellen.
Toon alles

Aanbieder van:   Zonvakantie     Rondreis     Autorondreis  
6,1
167 ervaringen

2.489 reizen

167 ervaringen

Kras

KRAS bestaat al sinds 1922 en verkoopt een groot scala aan reizen naar zeer veel bestemmingen. Kras zet de reiziger vanaf het begin centraal en past daarop het product aan. Zo kan Kras goed inspelen ... op de wisselende wensen van de consument.

De jarenlange ervaring van Kras zorgt ervoor dat zij goede afspraken hebben met hun partners, zoals vliegtuigmaatschappijen. Dit zorgt ervoor dat ze de prijs laag kunnen houden en de service hoog.
Toon alles

Aanbieder van:   Excursiereis     Muziekreis     Reizen     Sportreis     Groepsrondreis     Autovakantie     Actieve vakantie     Cruise     Singlereis     Stedentrip     Individuele rondreis     Zonvakantie     Rondreis     Fly and Drive     Familiereis     Kerstreis     Autorondreis     Golfvakantie  
8,7
110 ervaringen

143 reizen

110 ervaringen

Riksja Travel

Riksja Travel biedt veel handige bouwstenen voor de individuele reiziger. Bouwstenen zijn korte reisprogramma’s van enkele dagen, waarmee een geheel eigen reis samengesteld kan worden. Op deze ... manier is het mogelijk van te voren alles te regelen, zodat tijdens de reis optimaal genoten kan worden van de omgeving, de natuur en de mensen.

Naast bouwstenen biedt Riksja Travel ook voor elke bestemming totale individuele reizen aan. Dit zijn bouwstenen welke al gecombineerd zijn tot de ideale reizen om het land mee te ontdekken.

Elke bestemming heeft bij Riksja Travel een eigen website met uitgebreide informatie. Achter elke website zitten een of meerdere deskundigen die kunnen adviseren over de ideale reisroute.
Toon alles

Aanbieder van:   Individuele rondreis  
6,9
112 ervaringen

495 reizen

112 ervaringen

Eliza was here

"Eliza was here" biedt authentieke vakanties binnen Europa aan. U zult bij Eliza was here weinig grootschalige accommodatie complexen zien, maar juist de kleine, apart staande huisjes welke nog niet ... ontdekt zijn door het massa toerisme. De prijzen liggen iets hoger dan bij andere reisaanbieders, maar Eliza was here biedt dan ook veel meer waar voor het geld. Toon alles

Aanbieder van:   Zonvakantie  
8,9
9 ervaringen

9 ervaringen

Better Places - Reizen op maat

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een reisspecialist ter plaatse. Deze lokale experts kennen 'hun' land door en door en hebben ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. ... Door te verblijven in kleinschalige eco-lodges of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een unieke ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en je regelt je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie. De reisspecialisten van Better Places hebben ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen. Ruim 30% van de klanten van Better Places bestaat uit gezinnen met kinderen in de leeftijd van 12-20 jaar.
Toon alles

Aanbieder van:   Actieve vakantie     Individuele rondreis  
7,3
92 ervaringen

371 reizen

92 ervaringen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX Vakanties verkoopt haar eigen reizen direct aan de consument, waardoor de prijzen scherp blijven. Er kunnen diverse soorten reizen geboekt worden naar vele bestemmingen. Veel reizen kunnen ook ... verlengt worden, zodat er bijvoorbeeld nog een weekje strand aan een actieve reis geplakt kan worden.

De groepsreizen van Fox staan voor 'comfortabel avontuur': comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. Bij Fox verblijft u in comfortabele drie- en viersterren hotels en er wordt gereisd in een comfortabele bus.

Speciaal voor de singles in Nederland heeft een groot aantal speciale groepsreizen, themareizen en stedenreizen. Op deze reizen kan in een ongedwongen sfeer toch met een groep gereisd worden. Bij deze reizen krijgt elke alleen-reizende een tweepersoonskamer voor eigen gebruik.
Toon alles

Aanbieder van:   Singlereis     Individuele rondreis     Groepsrondreis     Zonvakantie  
9,0
40 ervaringen

61 reizen

40 ervaringen

Simi Reizen

Simi Reizen organiseert actieve vakanties voor jongeren tussen de 12 en 28 jaar. Alle reizen van Simi-Reizen.nl zijn uitdagend, volledig verzorgd, en bieden afwisseling, avontuur en plezier. Er komen ... ter plaatse geen extra kosten meer bij: alle excursies, activiteiten en eten zijn inbegrepen. Toon alles

Aanbieder van:   Actieve vakantie  
8,4
60 ervaringen

48 reizen

60 ervaringen

Van Nood Reizen

Van Nood Reizen is al ruim 70 jaar een stedenspecialist. Het aanbod van Van Nood Reizen bestaat uit diverse busreizen naar bestemmingen als Parijs, Londen, Berlijn, Rome, Praag en Wenen. Ook ... Disneyland Paris behoort tot de mogelijkheden. De duur van de reizen verschilt van een stedentrip van enkele dagen tot een rondreis van twee weken. Toon alles

Aanbieder van:   Rondreis  
8,3
3 ervaringen

698 reizen

3 ervaringen

Landal GreenParks

Landal GreenParks is de grootste aanbieder van bungalowparken in Nederland. Landal heeft maar liefst 51 parken in Nederland, verdeeld over het hele land. Daarnaast biedt Landal GreenParks ook parken ... aan in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië.

De parken van Landal GreenParks zijn over het algemeen goed verzorgd. De bungalows zijn van goede kwaliteit en u kunt zelf beslissen over de luxe die uw huisje heeft. Wilt u goedkoper uit zijn dan boekt u een standaard huisje, maar als u een keer extra luxe wilt kunt u terecht in een van de bungalows met flatscreen, privé sauna en whirlpool.
Toon alles

Aanbieder van:   Vakantiepark  
7,3
94 ervaringen

605 reizen

94 ervaringen

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties biedt al 40 jaar een uitgebreid vakantie aanbod. Elk jaar verzorgen zij de vakanties van zo’n 250.000 mensen, welk aantal nog steeds groeiend is.

De Jong Intra Vakanties is ... een all-round reisbureau: er zijn diverse soorten vakanties te boeken, van stedentrips tot wintersport en van verre reizen tot fietsvakanties. Toon alles

Aanbieder van:   Autovakantie     Kampeervakantie     Stedentrip     Excursiereis     Wintersport     Autorondreis     Rondreis     Cruise     Kerstreis     Zonvakantie     Fietsvakantie  
6,8
30 ervaringen

170 reizen

30 ervaringen

Travel Active

Travel Active is een specialist in uitwisselingsprogramma’s en opleidingsprogramma’s zoals taalcursussen op locatie, vrijwilligerswerk en High School programma's. Alle medewerkers van Travel ... Active hebben zelf in het buitenland gewerkt, waardoor ze je uit eigen ervaring kunnen adviseren. Jaarlijks boeken zo’n 3000 mensen een internationale ervaring via Travel Active. Toon alles

Aanbieder van:   Vrijwilligerswerk     Groepsrondreis  
9,8
4 ervaringen

4 ervaringen

TunaFish

TunaFish helpt bij het boeken van vliegtickets, accommodaties, verzekeringen en reizen. TunaFish richt zich op zelfstandige reizigers zoals backpackers en mensen die voor hun stage, studie of werk ... naar het buitenland gaan. Ook kan TunaFish je helpen met het vinden van vrijwilligerswerk, hostel, tour of camper. Toon alles

Aanbieder van:   Hotel     Vliegticket  
8,8
9 ervaringen

133 reizen

9 ervaringen

Aeroglobe International

Aeroglobe International, handelend onder de namen AmerikaPLUS, CanadaPLUS, CostaRicaPLUS en AfrikaPLUS, is een onafhankelijke organisator van verre reizen, met een goede kennis van de mogelijkheden ... op uw vakantiebestemming ter plaatse. Aeroglobe International werkt zonder tussenkomst van reisbureaus, dus de prijzen zijn zeer scherp. Toon alles

Aanbieder van:   Autorondreis     Groepsrondreis     Rondreis  
7,2
85 ervaringen

412 reizen

85 ervaringen

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen bestaat al sinds 1987. Volgens hen begint de vakantie al op de website of in de brochure en wordt steeds sterker naarmate de boeking gemaakt wordt en de bevestiging wordt ... ontvangen. Peter Langhout Reizen biedt momenteel rond de 700 reizen aan naar zeer diverse locaties: van autovakanties in Europa tot rondreizen in de U.S.A. Hun filosofie is: "een perfect georganiseerde reis naar een aantrekkelijke bestemming voor een lage prijs" Toon alles

Aanbieder van:   Pretpark     Excursiereis     Stedentrip     Zonvakantie     Rondreis     Autovakantie     Fietsvakantie     Cruise     Kerstreis     Muziekreis     Autorondreis     Wellness vakantie     Winterreis     Vakantiehuis     Kampeervakantie  
6,8
100 ervaringen

4.248 reizen

100 ervaringen

Sunweb

Sunweb Vakanties biedt drie soorten reizen aan:

Sunweb Vakanties
Sunweb biedt voordelige reizen aan naar zeer veel zonnige bestemmingen. U vliegt per vliegtuig naar een van de vele eilanden in de ... Middenlandse zee, of naar een mooi land als Kroatië, Spanje, Portugal, Egypte of Tunesië

Sunweb Autovakanties
Zeer scherp geprijste autoreizen naar bestemmingen wat dichter Nederland: Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, en nog veel meer.

Sunweb Wintersport
Wintersport reizen is een ander onderdeel van Sunweb. U kunt zelf uw vervoer kiezen: met eigen auto, busreizen, met de trein of zelfs vliegtuig. Sunweb zorgt dat u op uw sneeuwzekere bestemming de mooiste wintersport beleeft.
Toon alles

Aanbieder van:   Wintersport     Autovakantie     Zonvakantie  
10
1 ervaring

1 ervaring

USTravel

USTravel.nl is een echte Amerika specialist. U kunt bij USTravel.nl terecht voor een volledig aanbod van reizen naar en in de USA. In het aanbod vindt u flydrives, hotels, villa verhuur, auto- en ... camperverhuur en uiteraard rondreizen.
Toon alles

Aanbieder van:   Autorondreis     Groepsrondreis  
6,4
129 ervaringen

5.882 reizen

129 ervaringen

TUI

TUI heeft een zeer groot aanbod van reizen en vakanties. Ze bieden reizen aan naar 60 landen, zoals zonbestemmingen als Griekenland, Turkije en Portugal, maar ook naar verre bestemmingen als ... Thailand, Mexico en de Dominicaanse Republiek. Ook stedentrips worden aangeboden door TUI. TUI heeft een flink aantal reisbureaus door heel Nederland en is daarmee een van de grootste organisaties in Nederland. Toon alles

Aanbieder van:   Zonvakantie     Vakantiehuis     Stedentrip     Rondreis     Wintersport     Autovakantie     Autorondreis     Groepsrondreis  
9,0
1 ervaring

72 reizen

1 ervaring

Sesam Reizen

Bij Sesam Reizen draait het niet primair om waar u heen wilt, maar juist wat u wilt gaan doen op vakantie. Bij Sesam Reizen kiest u eerst een thema, waarna de bestemmingen die samengaan met het ... gekozen thema tevoorschijn komen. Alle bestemmingen die Sesam Reizen aanbiedt zijn zelf door hen bezocht, waardoor ze de kwaliteit kunnen garanderen. Toon alles

Aanbieder van:   Actieve vakantie     Culturele vakantie     Zonvakantie     Fly and Drive     Culinaire vakantie     Wellness vakantie  
7,4
8 ervaringen

8 ervaringen

Baobab

Al sinds 36 jaar organiseert Baobab reizen avontuurlijke groepsreizen. Ze bieden kwalitatief hoogstaande reizen, waarin individuele vrijheid hoog in het vaandel staat en de ervaren reisleiding zorgt ... voor een probleemloze reis. Er wordt bij Baobab gereisd met kleine groepen, waarbij uiteraard de bekende hoogtepunten worden bezocht, maar ook komt u met Baobab op plaatsen welke voor vele anderen vaak verborgen blijven.

Contact met de lokale bevolking en respect voor lokale natuur en cultuur lopen als een rode draad door alle reizen van Boabab. De kortste reizen van Baobab zijn 7 dagen, de langste 4 weken. Er zijn reizen in verschillende zwaartes.
Toon alles

9,0
1 ervaring

1 ervaring

Familieavontuur

Familieavontuur is onderdeel van Sawadee. Bij Sawadee Familieavontuur reist u met uw gezin. Bij de groepsreizen van Familieavontuur wordt gereisd in groepen van 4 tot 5 families, bestaande uit een ... tot vier kinderen en een of twee ouders. De minimum leeftijd van de kinderen is acht jaar, op sommige reizen twaalf. veertien of zestien. De reizen zijn bestemd voor actieve en avontuurlijke mensen die veel willen meemaken en willen zien hoe de natuur en cultuur ergens anders is.

Er wordt bij Sawadee Familieavontuur gereisd met een eigen bus of open truck, maar soms ook van een zeilboot, trein, landcruisers of de fiets. Tijdens de meeste reizen wordt een bezoek gebracht aan de lokale bevolking, om op deze manier de cultuur pas echt te leren kennen. De overnachtingsplekken zijn zeer divers: van hotels tot in de woestijn onder de sterrenhemel en bij de lokale bevolking thuis.

Op dagen dat er niet gereisd wordt kan iedereen in principe hun eigen gang gaan. De reisleiders hebben vaak tips over wat er allemaal in de omgeving te doen is. Deze reisleiders hebben overigens een intensieve training gevolgd, zodat zij ook in geval van calamiteiten veel problemen kunnen oplossen.
Toon alles

Aanbieder van:   Familiereis  
7,3
17 ervaringen

17 ervaringen

Voigt Travel

Voigt Travel biedt bijzondere vakanties waarbij persoonlijke benadering en kwaliteit voorop staan. U kunt bij hen terecht voor de wat apartere bestemmingen zoals Finland, Sardinië, Sicilië, Lapland ... en Tunesië. Bij Voigt Travel boekt u geen standaard vakantie, maar alles is met de juiste zorgt geregeld.

De medewerkers van Voigt Travel kennen de bestemmingen zelf goed, waardoor ze u goed kunnen adviseren en assisteren. Zowel in de zomer als in de winter kunt u op reis met Voigt Travel. In de zomer heerlijk naar de zonnige bestemmingen, en in de winter naar de sneeuw. Of andersom natuurlijk. Met Voigt Travel is er veel mogelijk!
Toon alles

Aanbieder van:   Fly and Drive     Winterreis     Autovakantie     Groepsrondreis     Autorondreis  
7,0
87 ervaringen

87 ervaringen

Pharos Reizen

Pharos Reizen is onderdeel van de ANWB. Pharos Reizen heeft allerlei soort autoreizen in hun pakket: van autovakanties voor gezinnen tot auto-rondreizen.

Pharos Reizen heeft drie speerpunten:

Plezier ... – Vanaf het moment van het uitzoeken van de vakantie tot de terugkomst.

Gemak – Pharos Reizen zorgt dat uw vakantie goed verloopt.

Zekerheid – Als onderdeel van de ANWB biedt Pharos Reizen dezelfde zekerheid en betrouwbaarheid als de ANWB zelf.
Toon alles

Aanbieder van:   Vakantiepark     Kampeervakantie     Familiereis     Autorondreis     Wandelvakantie     Fietsvakantie  
6,5
16 ervaringen

438 reizen

16 ervaringen

Topic Travel

Topic Travel is een zelfstandige Nederlandse reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in de verhuur van de betere vakantiehuizen. Topic Travel werkt niet met reisbureaus, maar verhuurt de ... huizen rechtstreeks aan de consument. Alle 2000 accommodaties worden door medewerkers van Topic Travel ieder jaar persoonlijk gecontroleerd. Hierbij houden ze in het achterhoofd: “Zou ik hier zelf vakantie willen vieren?”. Op deze manier kunnen ze de kwaliteit van de vakantiehuizen hoog houden.

Op de website van Topic Travel worden alle huizen uitvoeren beschreven, zodat u een goed beeld heeft van wat u kan verwachten. Wat op de site staat zult u daadwerkelijk ook in het huis aantreffen.
Toon alles

6,8
6 ervaringen

20 reizen

6 ervaringen

Van Ham Reizen

Van Ham Reizen is een Spanje specialist: ze bieden vrijwel alleen vakanties aan naar Spanje en zijn daarom een prima keuze voor uw vliegvakantie, autovakantie of busreis naar Spanje.

Bij Van Ham ... Reizen kunt u tevens terecht voor riviercruises in Nederland en Duitsland. Toon alles

Aanbieder van:   Zonvakantie     Hotel     Excursiereis  
8,0
2 ervaringen

157 reizen

2 ervaringen

Summit Travel

Summit Travel is een reisorganisatie die wintersport vakanties aanbiedt. U kunt bij Summit Travel terecht als u met een kleine groep wilt wintersporten, maar ook als u met een grotere groep naar de ... bergen wilt. Toon alles

Aanbieder van:   Wintersport  
Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact