8

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Individuele rondreis met Riksja Travel

vanaf € 1.345
excl. heen/terugreis


Ontspannen cruisen door Noord Queensland

 Individuele rondreis      10 dagen

  Australië

In tien dagen tropische watervallen, de outback, een vulkanisch landschap, tropisch regenwoud en kleurrijk rif zien? Dat kan in Queensland Australië en deze selfdrive is ideaal als je geen tijd hebt ... om van Cairns de kustroute naar Brisbane te rijden, maar wel iets van de oostkust van Australië wilt zien. De ene dag loop je door mysterieuze lavatunnels, de andere dag wandel je door het regenwoud of zwem je tussen zeepaardjes en doktervissen. Slapen doe je bijzondere plekken:
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.635
excl. heen/terugreis


Per 4WD op de Nature Trail

 Individuele rondreis      9 dagen

  Australië

Een bijzondere trip van zo'n 2000 kilometer door een ruig, nog steeds maar weinig bezocht deel van Australië. Vooral voor wie de indrukwekkende natuur, het absoluut spectaculaire landschap en de ... rust op zich laat inwerken, is dit een echte uitdaging. Deze groepsreis Noordwest Australië verkent oa de Bungle Bungles en de beroemde Gibb River Road. Deze bouwsteen is alleen geschikt voor wie actief en lichamelijk fit is want je slaapt in bushcamps en maakt diverse wandelingen en trekkingen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.215
excl. heen/terugreis


Het beste van Galapagos: Santa Cruz, Isabela en San Cristobal

 Individuele rondreis      8 dagen

  Ecuador

Onze langste Galapagos module geeft je alle vrijheid die je nodig hebt. Bezoek de drie bewoonde eilanden, ga snorkelen bij pinguïns, zeeleeuwen en schildpadden, leer ceviche maken en de keuken ... kennen tijdens een food tour. De rest van de dagen regelen we graag excursies voor je, zoals snorkelen bij Kicker Rock, boottocht naar onbewoond eiland, mountainbiken op Isabela. Liever alle Galapagos highlights in één keer? Kies dan ons compleet pakket. Dan weet je zeker dat je niets mist.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.399
excl. heen/terugreis


Dolfijnen in het Wilde Westen

 Individuele rondreis      9 dagen

  Australië

Down Under voor kenners: het uitgestrekte gebied tussen Perth en Broome is een van de mooiste, nog rustige delen van het continent. Uitgestrekte, soms wel oneindig lijkende, met 'spinifex' begroeide ... woestijn, verlaten baaien en Nationale Parken met ruige rotsformaties liggen op je route van deze groepsreis West Australië. Een unieke kennismaking met de dolfijnen van Monkey Mia zal je lang bijblijven. Realiseer je op deze reis wel dat er soms lange dagtrajecten nodig zijn om de afstanden te overbruggen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.255
excl. heen/terugreis


Van metropool naar tropisch regenwoud

 Individuele rondreis      17 dagen

  Australië

In 17 dagen onbezorgd van de metropool Sydney naar tropisch Cairns reizen? Dat kan met deze internationale groepsreis. Je hoeft niet zelf te rijden en komt zo langs alle hoogtepunten die de oostkust ... te bieden heeft. De ene dag probeer je op een surfboard te staan, dan weer sta je met je voeten in het hagelwitte zand op Fraser Island en de Whitsundays of sta je oog in oog met het meest schattige dier op aarde; de koala! Slapen doe je voornamelijk in budgetvriendelijke verblijven.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.429
excl. heen/terugreis


Rijden langs riffen en regenwouden

 Individuele rondreis      10 dagen

  Australië

Cruise op je gemak langs het noordelijke gedeelte van de tropische oostkust van Australië. Je hebt tijd om 'laid-back' te genieten. Geniet op een terras in de zon, een strandje aan de kust, wandel ... door het regenwoud of maak een snorkel- en boottrip naar koraalriffen en eilanden. De slaapplekken die we onderweg regelen, hebben doorgaans een bijzonder karakter.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 997
excl. heen/terugreis


Tasmanië-selfdrive

 Individuele rondreis      10 dagen

  Australië

Tasmanië, het heet niet voor niets het Nieuw-Zeeland van Australië: het heeft net zulke ongerepte, dramatische natuur en een ruig klimaat. Eén ding is zeker: met 19 nationale parken vol ... watervallen, gletsjers en uitgestrekte bergmeren, steelt het eiland je hart. Hike langs de kliffen van Freycinet Peninsula en ga op zoek naar de Tasmaanse duivel in de Cataractkloof. Je slaapt in knusse guesthouses en bed & breakfasts.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 250
excl. heen/terugreis


Tuktuk time - selfdrive

 Individuele rondreis      10 dagen

  Sri Lanka

Wow, wat een toffe ervaring. De komende dagen stap je zelf achter het stuur van je tuktuk! Volgens ons dé ultieme Sri Lanka ervaring. Je huurt van een local en helpt zo gelijk zijn hele familie. Heb ... je wat lef en ervaring met rijden in het buitenland, dan is dit dé manier om Sri Lanka te ontdekken. Een lekker voordeel: je stopt ook net wat makkelijker bij dat kraampje met verse mango en rambutan onderweg.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact