5

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Cruise met Oad

vanaf € 995


Riviercruise Door het romantische Rijndal naar Mainz

 Cruise      7 dagen

  Duitsland

Van het Chocolademuseum tot de Weinstuben in de Drosselgasse, tijdens deze riviercruise proeft u letterlijk en figuurlijk van de Duitse cultuur. Onderweg zien we prachtige parels als de Loreley en ... het sfeervolle centrum van Mainz met de Dom. Ontspanning verzekerd!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.340


Riviercruise Hollandsch Pracht

 Cruise      10 dagen

  Nederland

Als u zich wilt laten verrassen door de oneindige variatie in het Nederlandse landschap, dan is dit echt een reis voor u. Van Hanzestad tot het IJsselmeer, van Friesland tot de Waddeneilanden en van ... de Noord-Hollandse steden tot de vestingstad Gorinchem. Elk stukje Nederland heeft zijn eigen charme. Zo beleeft u tijdens deze cruise hoe rijk het Nederlandse verleden en heden eigenlijk zijn..
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 595


Minicruise over de Rijn naar Koblenz

 Cruise      5 dagen

  Duitsland

Deze 5-daagse cruise begint in Arnhem. Tijdens de reis doen we interessante plaatsen aan zoals Keulen en Koblenz. Onderweg geniet u natuurlijk van de prachtige omgeving en het comfort aan boord. De ... cruise eindigt in Keulen of in Düsseldorf waar de touringcars klaar staan om u terug te brengen naar Arnhem.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.860


Riviercruise Over de Rijn, Moezel&Saar naar Luxemburg - Oad busreizen

 Cruise      13 dagen

  Duitsland

Het Groothertogdom Luxemburg is rijk aan mooie wijngebieden en prachtige plaatsen. Onderweg hiernaartoe geniet u van de indrukwekkende omgeving langs de Rijn en het sfeervolle Moezeldal. Bernkastel ... bijvoorbeeld, waar u heerlijk kunt rondwandelen of een wijntje proeven. U kunt zich aan boord opgeven voor een excursie naar de hoofdstad Luxemburg (niet inbegrepen). Ook geniet u nog van de karakteristieke Saar en de plaats Saarburg. Afwisseling alom!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.070


Fietscruise Hanzesteden en meer van Holland

 Cruise      8 dagen

  Nederland - Diverse streken

Onbekommerd fietsen en genieten van het mooiste van Midden Nederland; de Hanzesteden van de IJsselvallei? Ga met ons mee op deze fantastische fiets- en vaarvakantie in ons eigen land. Overal in de ... oude stadjes langs uw fietsroute in Zutphen, Deventer, Zwolle en Naarden treft u de Hollandse gezelligheid. Tot slot fietst u twee dagen door Midden Nederland. Via de knooppuntenroutes kunt u tijdens deze fietsvakantie uw routes tussen vertrek en aankomstplaatsen naar eigen inzicht samenstellen. En een dag geen zin om te fietsen, meevaren kan ook. Gaat u liever wandelen? In alle plaatsen waar we aanmeren hebben we een stadsplattegrond en/of wandelroute voor u.Geniet aan boord van de uitstekende verzorging van het viersterren rivierschip MS Dutch Grace****.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact