4

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Cruise met Oad

vanaf € 1.099


Kerstcruise over de Donau - Oad busreizen

 Cruise      10 dagen

  Oostenrijk

Tijdens deze prachtige cruise bezoekt u schitterende steden als Wenen, Budapest en Bratislava tijdens de kerstdagen. Rond de feestdagen worden steden aangekleed met de vele lichtjes, versieringen en ... zijn er vele kerstmarkten. Overal waar u komt merkt u de gezelligheid rondom de Kerst. Aan boord geniet u van een excellente verzorging; van het uitgebreide ontbijtbuffet, heerlijke diners en entertainment aan boord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 899


Kerstcruise over de Rijn

 Cruise      8 dagen

  Duitsland - Rijn

Tijdens deze feestelijke kerstcruise kunt u de feestdagen op een heel speciale en stijlvolle wijze doorbrengen en genieten van prachtige steden en landschappen aan de Rijn. We bezoeken o.a. Koblenz ... waar de rivieren de Rijn en de Moezel samenkomen, het Franse Straatsburg en het gezellige wijnstadje Rüdesheim. Aan boord van het luxe 5-sterrenschip Crucevita geniet u van feestelijke kerstdagen met een excellente verzorging, een onvergetelijke ervaring!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 449


Kerstmarktcruise over de Rijn

 Cruise      5 dagen

  Duitsland - Rijn

Zin in de feestdagen en wilt u alvast in de kerstsfeer komen?Ga met Oad mee op deze 5-daagse kerstmarktcruise met het elegante 4-sterren schip MS Arena. Uw cruise zal volledig in het teken van het ... kerstgevoel staan. Een bezoek aan de indrukwekkende kerstmarkten in Keulen, Rüdesheim&Koblenz hebben alles wat u zich bij een kerstmarkt voorstelt en meer. De pleinen en straten zijn prachtig versierd, overal branden lichtjes en de geuren van peperkoek en glühwein zijn heel verleidelijk. Aan boord van het in kerstsferen versierde schip MS Arena geniet u volop van de uitstekende service en verzorging. Aan boord treft u een warme ambiance, excellente verzorging en behulpzame bemanning en onze eigen Oad gastvrouw of Oad gastheer.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.199


Wolga Cruise van Moskou tot Astrakhan - Oad busreizen

 Cruise      14 dagen

  Rusland

Een nieuwe bijzondere riviercruise in het aanbod van Oad en en uniek in Nederland; een veertiendaagse cruise over de Wolga van Moskou naar Astrakhan. Na een rondleiding door de Russische hoofdstad ... Moskou begint uw riviercruise aan boord van het MS Nikolay Chernishevsky. We volgen de machtige Wolga rivier naar Astrakhan aan de Kaspische Zee in het zuiden. Dé perfecte manier om kennis te maken met de rijke cultuur van Rusland. Bijna elke dag legt het schip wel aan in een stad die van grote betekenis is geweest in de Russische geschiedenis. Tijdens het varen geniet u van het Russiche landschap met typische Russische dorpjes en de romantiek van het platteland.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact