28

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Cruise met Oad

vanaf € 379


Cruise Rhein in Flammen - Oad busreizen

 Cruise      4 dagen

  Duitsland

Het luxe schip MS Rigoletto brengt u in vier dagen via Andernach, Koblenz en Rüdesheim naar Oberwesel. In de herfstperiode worden in Duitsland overal wijnfeesten georganiseerd. Deze zult u dan ook ... ongetwijfeld meemaken. De muzikanten aan boord zorgen voor gezellige avonden met Hollandse en Duitse schlagers. Op de laatste avond van deze afwisselende cruise kunt u in Oberweselof St. Goar genieten van het fantastische vuurwerkspektakel Rhein in Flammen.Deze cruise is extra bijzonder omdat er tijdens het gehele verblijf aan boord muzikanten aanwezig zijn die elke avond gezellige Hollandse en Duitse schlagers spelen. Dat staat garant voor veel vertier tijdens de avonduren in de bar. Tijdens de cruise vinden vele wijnfeesten plaats in de steden waar we aanleggen, dus niet alleen aan boord, maar ook aan wal is er volop gezelligheid. Tijdens de wijnfeesten wordt traditiegetrouw in verschillende plaatsen prachtig vuurwerk afgestoken. Wij genieten vanaf het dek van onsschip van het vuurwerkspektakel Rhein in Flammen in Oberwesel of St. Goar. Deze cruise is een feest.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 299


Kerstmarktcruise van Düsseldorf naar Koblenz

 Cruise      5 dagen

  Duitsland - Diverse streken

Wilt u ook graag in kerstsfeer komen? Ga met Oad mee op deze extra ingekochte Kerstmarktcruise van Düsseldorf naar Koblenz.De indrukwekkende kerstmarkten in Düsseldorf, Keulen, Bonn en Koblenz ... hebben alles wat u zich bij een kerstmarkt voorstelt en meer. De steden zijn prachtig versierd, overal branden lichtjes en de geuren van peperkoek en glühwein zijn heel verleidelijk.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 469


Kerstcruise Belgische steden en Zuid-Holland - Oad busreizen

 Cruise      5 dagen

  Nederland

Tijdens deze schitterende cruise varen we tussen het waterrijke Zuid-Holland en Belgische steden. Betoverende kerstmarkten, schaatsbanen, kerstlichtjes, muziek en heerlijk eten maken deze cruise ... onvergetelijk. We doen prachtig aangeklede steden als Dordrecht en Antwerpen aan. U krijgt zelfs de mogelijkheid om op Eerste Kerstdag Brugge te bezoeken. Aan boord zal het u aan niets ontbreken, het wordt een heerlijke Kerst.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 249


Kerstmarktcruise van Andernach naar Keulen

 Cruise      4 dagen

  Duitsland - Diverse streken

Ga met Oad mee op deze extra ingekochte 4-daagse Kerstmarktcruise van Andernach naar Keulen.De unieke kans om op en top verzorgd te worden aan boord van de MPS Lady Anne en vast de gezellige ... kerstsfeer op te snuiven van de kerstmarktjes langs de route.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 929


Cruise Hoogtepunten langs de Donau

 Cruise      10 dagen

  Oostenrijk - Diverse streken

Deze cruise brengt u langs de verschillende hoogtepunten aan de Donau. Zo ziet u wereldsteden als Wenen en Budapest, maar ook kleinere parels als Dürnstein en Melk in het romantische Wachaudal ... ontbreken niet tijdens deze cruise. Vanaf het uiterst comfortabele schip de MS Crucestar kunt u heerlijk genieten van het voorbijglijdende landschap langs de Donau.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 639


Cruise Antwerpen, Gent&Zeeland met de MS Carmen - Oad busreizen

 Cruise      6 dagen

  België

Tijdens deze nieuwe cruise varen we van Antwerpen naar Gent en passeren we in het waterrijke Zeeland zowel de Wester- als Oosterschelde op weg naar steden als Middelburg en Dordrecht. Stap aan boord ... van MS Rigoletto of MS Carmen en ervaar deze bijzondere vaarroute terwijl u geniet van de uitstekende verzorging en service aan boord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 359


Kerstcruise Keulen&Bonn (4 dagen) - Oad busreizen

 Cruise      4 dagen

  Duitsland

Ga helemaal op in de fijne kerstsfeer tijdens deze kerstmarktcruise. Uw cruise zal volledig in het teken van het kerstgevoel staan vanaf het begin dat u ontvangen wordt door de kerstman tot aan het ... verlaten van het schip. Een bezoek aan de indrukwekkende kerstmarkten in Keulen en Bonn hebben alles wat u zich bij een kerstmarkt voorstelt en meer. De pleinen en straten zijn prachtig versierd, overal branden lichtjes en de geuren van peperkoek en glühwein zijn heel verleidelijk. Aan boord van het in kerstsferen versierde luxe schip MS Rigoletto zult u volop genieten van de uitstekende service en verzorging.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 999


Cruise langs de schilderachtige Main - Oad busreizen

 Cruise      7 dagen

  Duitsland

Deze nieuwe cruise voert langs de Duitse rivier Main die door het prachtige gebied van oost naar west door Noord-Beieren en het Rijn-Main-Gebied stroomt. Tijdens de reis ziet u prachtige steden als ... Würzburg, Miltenberg en Frankfurt en geniet u ondertussen van de uitstekende all inclusive verzorging aan boord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 599


Cruise van Amsterdam naar Bremen - Oad busreizen

 Cruise      7 dagen

  Duitsland

Deze nieuwe cruise voert u via een prachtige route over riviertjes en kanalen door Noord-Nederland en Noord-Duitsland. U vaart vanaf onze eigen hoofdstad Amsterdam naar Lemmer, Groningen, Leer, ... Oldenburg en Bremen. Geniet vanaf de MS Princess van een bijzondere vaarroute.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.029


Kerstcruise over de Donau

 Cruise      9 dagen

  Oostenrijk - Diverse streken

Tijdens deze prachtige cruise bezoeken we tijdens de kerstdagen schitterende steden als Wenen, Budapest en Bratislava. Deze hoofdsteden rondom de Donau worden rond de feestdagen aangekleed met ... duizenden lichtjes, versieringen en er zijn vele kerstmarkten. Overal waar u komt merkt u de gezelligheid rondom de Kerst. Ook hoogtepunten en fantastische bezienswaardigheden mogen niet ontbreken tijdens deze kerstcruise, zo kunt u een bezoek brengen aan Schloss Schönbrunn in Wenen of een heerlijke wandeling maken door de historische stad Budapest. Aan boord geniet u van een prachtig in kerstsferen versierd viersterren schip en een excellente verzorging; van heerlijke diners tot het behulpzame en vriendelijke personeel.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 649


Cruise Texel, Friesland en het IJsselmeer - Oad busreizen

 Cruise      7 dagen

  Nederland

Tijdens deze cruise ontdekt u prachtige plekjes in Noord-Nederland. We bezoeken historische steden als Hoorn, Enkhuizen en Haarlem. Maar ook bevaren we de wateren van het IJsselmeer, het Markermeer ... en zelfs de Waddenzee. Aan boord van het luxe schip MS Carmen zult u volop genieten van de uitstekendeservice en verzorging.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 559


Kerstcruise over de Rijn 2019 - Oad busreizen

 Cruise      6 dagen

  Duitsland

Tijdens deze feestelijke cruise kunt u de Kerstdagen op een heel speciale en stijlvolle wijze doorbrengen. Het sfeervolle kerstfeest wordt aan boord van de MS Crucebelle op een unieke manier gevierd. ... U bezoekt prachtig versierde steden waar alles Kerst ademt. Aan boord treft u een excellente verzorging en behulpzame bemanning. Een onvergetelijke ervaring.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 749


Kerstcruise over de Rijn - Oad busreizen

 Cruise      8 dagen

  Duitsland

Tijdens deze feestelijke riviercruise Duitsland kunt u de kerstdagen op een heel speciale en stijlvolle wijze doorbrengen. Het sfeervolle kerstfeest wordt aan boord op een unieke manier gevierd. De ... prachtige heuvelachtige Rijn omgeving wordt afgewisseld met indrukwekkende verlichte en versierde steden waar alles kerst ademt. Breng een bezoek aan een van de vele kerstmarkten in Düsseldorf, Keulen en Bonn of kies ervoor om mee te gaan naar een bijzondere avondmis op kerstavond in Mainz. Aan boord treft u een warme ambiance, excellente verzorging en behulpzame bemanning in combinatie met de fantastische omgeving van de Rijn zal deze kerstcruise een onvergetelijke ervaring worden!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 669


Muziekcruise over de Maas - Oad busreizen

 Cruise      5 dagen

  Nederland

Deze gezellige cruise staat voornamelijk in het teken van muziek. We varen vanaf Roermond over de kronkelende Maas door het Limburgse land, naar Maastricht en Venlo. Mooie vaartochten en excursies ... worden afgewisseld met elke avond live muziek aan boord. U kunt aan boord genieten van de gastvrijheid van de bemanning en heerlijke lunches en diners die vers aan boord bereid worden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 489


Kerstmarktcruise van Düsseldorf naar Mainz

 Cruise      6 dagen

  Duitsland

De kerstmarktcruise met het elegante 5-sterrenschip MS Crucevita zoals omschreven op pagina 48 is ook stroomafwaarts te boeken met vertrek op 17 december met onderstaand programma. Meer informatie

vanaf € 899


Cruise excellent over de romantische Rijn - Oad busreizen

 Cruise      8 dagen

  Duitsland

Deze luxe cruise met het elegante vijfsterrenschip MS Crucevita voert u over de machtige rivier de Rijn naar bekende steden als Rüdesheim, Koblenz, Keulen en Mannheim. Ook mogen de burchten en ... kastelen rondom het schitterende Rijnlandschap niet ontbreken, u ziet het allemaal. Ondertussen geniet u altijd van uitstekende verzorging en service aan boord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 429


Cruise Oudhollandse steden&tulpen - Oad busreizen

 Cruise      7 dagen

  Nederland

Tijdens deze nieuwe voorjaarscruise varen we langs prachtige oerhollandse steden en onze mooie landschappen waaronder de kleurrijke tulpenvelden. Stap aan boord van de MPS Lady Anne en ervaar deze ... bijzondere vaarroute terwijl u geniet van de uitstekende verzorging en gezellige sfeer aan boord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 779


Cruise over de romantische Rijn - Oad busreizen

 Cruise      8 dagen

  Duitsland

Deze cruise met de luxe en sfeervolle MS Crucebelle voert u vanuit onze eigen hoofdstad over de machtige rivier de Rijn naar karakteristieke steden als Koblenz, Rüdesheim en zelfs het Franse ... Straatsburg. Onderweg kunt u genieten van fantastische uitzichten en natuurlijk de uitstekende verzorging en service aan boord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 849


Cruise over de Romantische Rijn met de MS Rigoletto - Oad busreizen

 Cruise      8 dagen

  Duitsland

Deze cruise voert u over de machtige Duitse rivier de Rijn naar bekende steden als Bonn, Koblenz, Keulen en Mannheim. Ook mogen de burchten en kastelen rondom het schitterende Rijnlandschap niet ... ontbreken, u ziet het allemaal. Ondertussen geniet u altijd van uitstekende verzorging en service aan boord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 529


Cruise IJsselmeer, Friesland&Texel - Oad busreizen

 Cruise      8 dagen

  Nederland

Tijdens deze cruise ontdekt u prachtige plekjes in Noord-Nederland. We bezoeken historische steden als Kampen, Franeker en Alkmaar. Maar ook bevaren we de wateren van het IJsselmeer en zelfs de ... Waddenzee. Aan boord van het klassieke en gezellige schip MPS Lady Anne zult u volop genieten van de uitstekende service en verzorging.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 519


Cruise door het land van Maas&Waal - Oad busreizen

 Cruise      8 dagen

  Nederland

Deze gezellige cruise brengt u over de Maas&Waal met de MS Lady Anne. Varend over de Maas en Waal kunt u elke dag genieten van het mooie landschap langs deze rivieren. Mooie routes en excursies ... worden afgewisseld met live muziek aan boord. U geniet van de gastvrijheid van kapitein Wido en zijn bemanning en de uitstekende verzorging aan boord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 629


Nieuwjaarscruise over de Rijn - Oad busreizen

 Cruise      8 dagen

  Duitsland

Tijdens deze feestelijke cruise kunt u de feestdagen op een heel speciale en stijlvolle wijze doorbrengen en genieten van prachtige steden en landschappen aan de Rijn. Aan boord van het luxe ... 5-sterrenschip Crucevita geniet u van een feestelijke oudejaarsavond en luidt u het nieuwe jaar op excellente wijze in. Een onvergetelijke ervaring!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 499


Cruise over de Elbe van Hannover naar Hamburg - Oad busreizen

 Cruise      5 dagen

  Duitsland

Deze cruise voert u over een zeer bijzondere vaarroute over de Elbe, van Hannover, hoofdstad van Nedersaksen langs steden als Tangermünde, Havelberg, Wittenberge, naar de veelzijdige hanzestad ... Hamburg. Vanwege de waterstand op de Elbe is april de beste maand om deze rivier te bevaren. Niet veel schepen kunnen deze unieke cruise uitvoeren, geniet daarom vanaf de MS Princess van een prachtig stuk Duitsland.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 739


Wijncruise over de Rijn&Moezel - Oad busreizen

 Cruise      7 dagen

  Duitsland

Ga met ons mee op deze populaire wijncruise over het meest schilderachtige deel van de Rijn en de kronkelende Moezel. Vooral in het najaar is deze regio heel mooi vanwege de prachtige herfstkleuren. ... U kunt tijdens deze rijncruise niet alleen genieten van het uitzicht op burchten, kastelen en glooiende wijngaarden, maar ook de heerlijke wijnen uit deze streek proeven. Naast de fantastische uitzichten vanaf de boot wordt er ook aangelegd in verschillende steden. In Rüdesheim, Cochem en Koblenz heeft u voldoende tijd om deze prachtige plaatsen te verkennen. Ondertussen geniet u altijd van uitstekende verzorging en service aan boord van het 4-sterren schip de MS Rigoletto.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 949


Cruise All inclusive over de Saar&Moezel

 Cruise      7 dagen

  Duitsland - Moezel

Het gebied van de Moezel en Saar behoort tot een van de mooiste van Duitsland. Hier stromen de rivieren langs pittoreske wijnstadjes, hellingen met wijngaarden en historische plaatsen als Cochem, ... Zell en Trier. Tijdens deze all inclusive cruise geniet u naast de uitstekende verzorging ook van de meest charmante plekjes langs de Moezel&Saar en heeft u de mogelijkheid om Luxemburg stad te bezoeken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 489


Kerstmarktcruise van Mainz naar Düsseldorf

 Cruise      6 dagen

  Duitsland

Tijdens deze kerstmarktcruise vaart u met het elegante 5-sterren schip MS Crucevita over de Rijn langs gezellige steden die prachtig versierd en verlicht zijn. Een unieke ervaring om in kerststemming ... te komen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 849


Cruise over de Romantische Rijn met de MS Carmen - Oad busreizen

 Cruise      8 dagen

  Duitsland

Deze cruise voert u over de machtige Duitse rivier de Rijn naar bekende steden als Bonn, Koblenz, Keulen en Mannheim. Ook mogen de burchten en kastelen rondom het schitterende Rijnlandschap niet ... ontbreken, u ziet het allemaal. Ondertussen geniet u altijd van uitstekende verzorging en service aan boord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 749


Kerstcruise over de Donau - Oad busreizen

 Cruise      10 dagen

  Oostenrijk

Tijdens deze prachtige cruise bezoekt u schitterende steden als Wenen, Budapest en Bratislava tijdens de kerstdagen. Rond de feestdagen worden steden aangekleed met de vele lichtjes, versieringen en ... zijn er kerstmarkten. Overal waar u komt merkt u de gezelligheid rondom de kerst. Aan boord geniet u van een excellente verzorging; van heerlijke diners tot het behulpzame personeel.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact