4

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Cruise met Oad

vanaf € 295


Kerstmarktcruise over de Rijn naar Keulen en Koblenz

 Cruise      4 dagen

  Duitsland - Diverse streken

De kerstmarkten van Keulen en Koblenz behoren tot de meest bijzondere kerstmarkten van Duitsland. Wandelend over de kerstmarkten passeert u de ene na de andere kraam met de heerlijkste lekkernijen en ... leukste hebbedingetjes. Met het prachtige, in kerstsfeer gehulde, schip bezoekt u in vier dagen deze prachtige kerstmarkten. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 825


Kerstcruise over de romantische Rijn - Oad busreizen

 Cruise      7 dagen

  Duitsland

Kerst vieren tijdens een riviercruise is met niets te vergelijken. De beleving en de sfeer zijn echt uniek, zeker in de prachtige omgeving van de Rijn. Het feestelijke kerstdiner in Keulen is eréén ... om nooit te vergeten en onderweg zijn alle Duitse steden gehuld in een sfeervolle kerstambiance. U struint heerlijk rond op de Altmarkt in Keulen of de Bottlerplatz in Bonn en geniet volop van de indrukwekkende kerstsfeer.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 995


Riviercruise Nederland&België - Oad busreizen

 Cruise      8 dagen

  Nederland

Van het Chocolademuseum tot de Weinstuben in de Drosselgasse, tijdens deze riviercruise proeft u letterlijk en figuurlijk van de Duitse cultuur. Onderweg zien we prachtige parels als de Loreley en ... het sfeervolle centrum van Mainz met de Dom. Ontspanning verzekerd!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 258


Kerstmarktcruise over de Rijn naar Keulen en Düsseldorf

 Cruise      3 dagen

  Duitsland - Diverse streken

De kerstmarkten van Keulen en Düsseldorf behoren tot de meest bijzondere kerstmarkten van de boven Rijn. Wandelend over de kerstmarkten passeertje de ene na de andere kraam met de heerlijkste ... lekkernijen en leukste hebbedingetjes. Met het prachtige, in kerstsfeer gehulde, schip bezoekt je in drie dagen deze prachtige kerstmarkten. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact