7

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Fly and Drive met BBI Travel

vanaf € 319


Fly Drive Dublin of Cork met KLM

 Fly and Drive     

  Ierland

Fly Drive is de meest populaire manier om Ierland te leren kennen. Je vliegt met KLM naar Dublin of Cork, waar een huurauto voor je klaar staat, die je na jouw vakantie weer op het vliegveld ... inlevert. Ierland is bijzonder geschikt voor een fly drive vakantie, waarbij je zelf ter plaatse uw accommodatie zoekt. Je kunt dagelijks vertrekken met KLM naar Dublin en Cork. Je kunt ook de auto ophalen in Dublin en terugbrengen in Cork (of omgekeerd). Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden. Als je ook jouw accommodatie vooraf wil reserveren (aan te bevelen in het hoogseizoen) kijk dan onder Autorondreizen .
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 678


Faroer Eilanden Fly Drive (vluchten & huurauto)

 Fly and Drive     

U vliegt met KLM en Atlantic Airways via Kopenhagen naar Vagar Airport, waar een huurauto voor u klaarstaat, waarmee u de Faroer Eilanden kunt verkennen. De luchthaven ligt op het eiland Vagar, op ... ca. 40 minuten rijafstand van de hoofdstad Tórshavn (via een tunnel). De eilandengroep bestaat uit 18 eilanden, waarvan er 17 bewoond zijn. De meeste eilanden zijn door middel van tunnels en bruggen met elkaar verbonden en de onderlinge afstanden zijn niet erg groot. Sommige eilanden zoals Mykines, Sandoy en Suduroy zijn met een ferry bereikbaar. Bij een fly drive regelt u zelf uw verblijf. Wij adviseren niet op de "bonnefooi" naar de Faroer te reizen en uw accommodatie vroegtijdig te reserveren, omdat deze maar beperkt aanwezig is en meestal al vroeg volgeboekt is. Wij zijn u graag behulpzaam bij het reserveren van hotels, B&B’s of vakantiehuisjes.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 358


Fly Drive Dublin of Cork met Aer Lingus

 Fly and Drive     

  Ierland

Fly Drive is de meest populaire manier om Ierland te leren kennen. Je vliegt met de Ierse luchtvaartmaatschappij Aer Lingus naar Dublin of Cork, waar een huurauto voor je klaar staat, die je na jouw ... vakantie weer op het vliegveld inlevert. Ierland is bijzonder geschikt voor een fly drive vakantie, waarbij je zelf ter plaatse uw accommodatie zoekt. Je kunt dagelijks vertrekken met Aer Lingus naar Dublin en Cork. Je kunt ook de auto ophalen in Dublin en terugbrengen in Cork (of omgekeerd). Je kunt ook vanaf Brussel naar Dublin vliegen. Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden. Als je ook jouw accommodatie vooraf wil reserveren (aan te bevelen in het hoogseizoen) kijk dan onder Autorondreizen .
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 306


Fly Drive Belfast City Airport met KLM

 Fly and Drive     

  Ierland

Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Belfast City Airport (dagelijks vertrek). Deze kleine luchthaven is gunstig gelegen, vlakbij het centrum. Wij werken in Noord Ierland samen met autoverhuurder ... Hertz, met uitstekende auto’s en een goede service. Als je alleen een fly drive (vlucht & huurauto) boekt zoek je zelf ter plaatse jouw accommodatie. Je kunt dagelijks vertrekken met KLM . Klik hier voor de Hertz autohuur prijzen en voorwaarden. Als je ook jouw accommodatie vooraf wil reserveren (aan te bevelen in het hoogseizoen) kijk dan onder Autorondreizen .
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend

Fly Drive Finland met Finnair

 Fly and Drive     

  Finland

Per huurauto rondreizen in Finland is een uitstekende manier om het land te leren kennen. Zowel ’s zomers als ’s winters zijn de wegen goed en comfortabel te rijden. In de winter worden de ... hoofdwegen goed schoon gehouden en zijn de auto’s voorzien van winterbanden met spikes. Finland biedt veel ruimte en volop natuur tijdens uw vakantie. De mogelijkheden zijn onbegrensd: u kunt in een van de vele natuurparken wandelen, fietsen met mountainbikes/fatbikes/e-bikes, golven, kano- of kajak varen op een van de duizenden meren. In het zuiden geniet u van historische en lieflijke steden zowel in het binnenland als aan de mooie kustlijn. In het noorden kijkt u uw ogen uit van het natuurschoon. Uiteraard moet u (voornamelijk) in de zomer steeds uitkijken voor rendieren. Dit is een van de charmes van Lapland! Geniet van de middernachtzon in de zomer en het noorderlicht in de winter tijdens uw vakantie met een huurauto! U kunt vliegen naar Helsinki en daar uw huurauto ophalen, of u kun ervoor kiezen om naar het noorden te vliegen en daardoor vele kilometers te overbruggen Als u in de winterperiode reist dan zijn alle auto’s van winterbanden voorzien en kunt u ook in dat seizoen prima uit de voeten, eventueel kunt u een 4x4 wagen te huren. Voordeel voor klanten van BBI Travel: ongelimiteerde kilometers, basis afkoop eigen risico, diefstaldekking, geen stads- of airporttoeslag, autopass/cityfee en winterservicefee! Wij werken in Finland samen met Europcar en bieden samen lage prijzen, goede service en nieuwe voertuigen vanuit vele verhuurstations door het hele land. Lees hier meer over de voorwaarden die aan de autohuur verbonden zijn: Europcar. Als u een fly drive (vlucht + huurauto) boekt bent u uiteraard vrij in het kiezen van uw accommodatie ter plaatse. In het hoogseizoen raden wij u echter af om op de ´bonnefooi´ te reizen omdat veel hotels en cabins lang van te voren zijn volgeboekt. Kijkt u ook bij een van onze rondreizen in Finland met verblijf in hotels of cabins.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 204


Fly Drive Belfast International Airport met Easyjet

 Fly and Drive     

  Ierland

Voor vluchten naar Noord Ierland kun je gebruik maken van de "low-cost" maatschappij Easyjet, die vliegt naar Belfast International Airport. In Belfast werken wij samen met autoverhuurder Hertz, met ... uitstekende auto’s en een goede service. Als je alleen een fly drive (vlucht & huurauto) boekt zoek je zelf ter plaatse jouw accommodatie. Je kunt dagelijks vertrekken met Easyjet . Klik hier voor de Hertz autohuur prijzen en voorwaarden. Als je ook jouw accommodatie vooraf wil reserveren (aan te bevelen in het hoogseizoen) kijk dan onder Autorondreizen .
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend

Fly Drive Finland met KLM

 Fly and Drive     

  Finland

Een huurauto is een uitstekende manier om Finland te leren kennen. Zowel ’s zomers als ’s winters zijn de wegen goed en comfortabel te rijden. In de winter worden de hoofdwegen goed schoon ... gehouden en zijn de auto’s voorzien van winterbanden met spikes. Finland biedt veel ruimte en volop natuur tijdens uw vakantie. U vliegt comfortabel met KLM naar de Finse hoofdstad Helsinki en haalt op de luchthaven uw huurauto op. Hierna zijn de mogelijkheden onbegrensd: u kunt een paar dagen in Helsinki vertoeven en alvast een beetje Finse cultuur opsnuiven in en van de musea of bezienswaardigheden, uiteraard gaat u vervolgens genieten van de natuur en bijvoorbeeld in een van de vele natuurparken wandelen, fietsen met mountainbikes/fatbikes/e-bikes, golven, kano- of kajak varen op een van de duizenden meren. In het zuidelijk gedeelte van Finland geniet u van historische en lieflijke steden zowel in het binnenland als langs de mooie kustlijn. Rijdt u met uw huurauto naar het noorden zult u uw ogen uitkijken van al het natuurschoon. Een rondreis per huurauto in Finland is een ideale manier om het hele land in uw eigen tempo te ontdekken. Als u in de winterperiode reist dan zijn alle auto’s van winterbanden voorzien en kunt u ook in dat seizoen prima uit de voeten, eventueel kunt u een 4x4 wagen te huren. Voordeel voor klanten van BBI Travel: ongelimiteerde kilometers, basis afkoop eigen risico, diefstaldekking, geen stads- of airporttoeslag, autopass/cityfee en winterservicefee! Wij werken in Finland samen met Europcar en bieden samen lage prijzen, goede service en nieuwe voertuigen vanuit vele verhuurstations door het hele land. Lees hier meer over de voorwaarden die aan de autohuur verbonden zijn: Europcar. Als u een fly drive (vlucht + huurauto) boekt bent u uiteraard vrij in het kiezen van uw accommodatie ter plaatse. In het hoogseizoen raden wij u echter af om op de ´bonnefooi´ te reizen omdat veel hotels en cabins lang van te voren zijn volgeboekt. Kijkt u ook bij een van onze rondreizen in Finland met verblijf in hotels of cabins waarbij wij alvast de route voor u hebben uitgestippeld zodat u de mooiste plekken te zien krijgt.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact