9

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Cruise met De Jong Intra Vakanties

vanaf € 295


Kerstmarktcruise over de Rijn naar Keulen en Koblenz met de mps Johann Strauss

 Cruise      4 dagen

  Duitsland - Kerst- en Winterreizen - Duitsland

De kerstmarkten van Keulen en Koblenz behoren tot de meest bijzondere kerstmarkten van Duitsland. Wandelend over de kerstmarkten passeert u de ene na de andere kraam met de heerlijkste lekkernijen en ... leukste hebbedingetjes. Met het prachtige, in kerstsfeer gehulde, schip Johann Strauss bezoekt u in vier dagen deze prachtige kerstmarkten. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.898


Kerst en Oud & Nieuwcruise

 Cruise      11 dagen

  Duitsland - Kerst- en Winterreizen - Duitsland

Viert u de feestdagen met ons aan boord van het luxe 5-sterren hotelschip Geoffrey Chaucer? Speciaal voor onze passagiers organiseren wij op Eerste Kerstdag een echt kerstconcert in Koblenz. In ... Antwerpen geniet u van een feestelijke Oudejaarsavond. En laat u verrassen tijdens het nieuwjaarsconcert in Willemstad. Tijdens deze veelzijdige vaarvakantie ontdekt u de Burchten- en Kastelenroute langs de Rijn en historische parels als Gent, Brussel en Dordrecht in de Zuidelijke Nederlanden. De uitstekende verzorging en de vriendelijke bemanning maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 829


De kerstdagen genieten op de Maas, Waal en Rijn

 Cruise      7 dagen

  Nederland - Kerst- en Winterreizen - Nederland

In gezellige sfeer de kerstdagen doorbrengen aan boord van de ***MS Johannes Brahms. Terwijl u in de sfeervolle lounge, uiteraard speciaal voor de kerst gedecoreerd, heerlijk kunt ontspannen, vaart u ... langs feestelijk verlichte steden en heeft u een prachtig uitzicht op het fraaie winterlandschap. Laat u verwennen op dit moderne en elegante hotelschip. Met de kerstdagen wordt er extra aandacht besteed aan het ontbijt en diner zodat u optimaal van deze kerst kunt genieten. De prachtige steden waar uw schip aanlegt, wachten erop door u ontdekt te worden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.720


Kerst- en Nieuwjaarscruise Duitsland met de mps Antonio Bellucci

 Cruise      11 dagen

  Duitsland - Kerst- en Winterreizen - Duitsland

Tijdens deze cruise op het luxe schip Antonio Bellucci beleeft u de feestdagen wel heel erg stijlvol. Kerst en Nieuwjaar zal u vieren in een zeer bijzondere en feestelijke ambiance. De excellente ... verzorging aan boord en de culinaire bedrevenheid van de chef de cuisine zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 898


Kerstcruise Romantische Rijn

 Cruise      6 dagen

  Duitsland - Kerst- en Winterreizen - Duitsland

Geniet van een prachtige kerstcruise over de Romantische Rijn aan boord van uw luxe 5-sterren hotelschip Geoffrey Chaucer. U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Diamantdek. Ervaar ... de luxe en het comfort van uw 5-sterren hotelschip door de stijlvolle inrichting en faciliteiten aan boord. Tijdens de kerstcruise geniet u van de gezellige kerstsfeer in o.a. Keulen, Koblenz en Bonn. Speciaal voor onze passagiers organiseren wij op eerste kerstdag een exclusief kerstconcert met medewerking van professionele musici. Een waar hoogtepunt tijdens uw kerstcruise. Vier met ons de feestdagen aan boord van de Geoffrey Chaucer.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.240


Kerstcruise Rüdesheim

 Cruise      8 dagen

  Duitsland - Kerst- en Winterreizen - Duitsland

Tijdens deze kerstcruise is sfeer het toverwoord. Natuurlijk aan boord, maar ook in alle plaatsen die we in Duitsland aandoen. Een prachtige omgeving, gezellige verlichting, de kerstmarkten, muziek ... en natuurlijk allerlei lekkers maken dit een Kerst om nooit te vergeten.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 998


Oud & Nieuwcruise De Zuidelijke Nederlanden

 Cruise      6 dagen

  Nederland - Kerst- en Winterreizen - Nederland

Een prachtige Oud & Nieuw cruise met als hoogtepunt het nieuwjaarsconcert in Willemstad. Uw cruise begint en eindigt in Rotterdam. Na de inscheping aan boord van het luxe 5-sterren hotelschip ... Geoffrey Chaucer zetten we koers naar onze zuiderburen. Beleef het sfeervolle Gent, hoofdstad Brussel en Kunststad Antwerpen. Ook een bezoek aan vestigingstadje Willemstad en 'Statenstad' Dordrecht staat op het programma. Luidt u met ons het nieuwe jaar in?
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 975


Kerstcruise Duitsland

 Cruise      7 dagen

  Duitsland - Riviercruises - Rijn

Kerst vieren tijdens een riviercruise is met niets te vergelijken. De beleving en de sfeer zijn echt uniek, zeker in de prachtige omgeving van de Rijn. Het feestelijke kerstdiner in Keulen is er ... één om nooit te vergeten en onderweg zijn alle Duitse steden gehuld in een sfeervolle kerstambiance. U struint heerlijk rond op de Altmarkt in Keulen of de Bottlerplatz in Bonn en genietvolop van de indrukwekkende kerstsfeer.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 455


Kerstmarktcruise over de Rijn naar Keulen en Koblenz met de mps Antonio Bellucci

 Cruise      4 dagen

  Duitsland - Kerst- en Winterreizen - Duitsland

De kerstmarkten van Keulen en Koblenz behoren tot de meest bijzondere kerstmarkten van Duitsland. Wandelend over de kerstmarkten passeert u de ene na de andere kraam met de heerlijkste lekkernijen en ... leukste hebbedingetjes. Met het prachtige, in kerstsfeer gehulde, schip Antonio Bellucci bezoekt u in vier dagen deze prachtige kerstmarkten. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact