2

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Culinaire vakantie met BBI Travel

vanaf € 669


8-Daagse hotelrondreis Culinair genieten in Bohuslän incl. overtocht 2023

 Rondreis    Hotel    Autovakantie    Culinaire vakantie     

  Zweden

Verblijf in een tradioneel én in een modern hotel op de fraaiste plekken van de Zweedse westkust. Bij beide hotels kunt u spreken van een uitstekende culinaire verzorging. Met grote aandacht en zorg ... worden hier de maaltijden bereid, veelal met lokale producten. U verblijft twee nachten in Villa Sjötorp. Villa Sjötorp werd in 1901 gebouwd als zomerverblijf van Emil Haeger, directeur van de papierfabriek in Lilla Edet. Vlakbij is een strandje en op drie minuten loopafstand vindt u een van mooiste golfbanen van Zweden. Vanuit de grote eetzaal van Villa Sjötorp heeft u uitzicht op zee en op de grote tuin. Daarnaast ligt een overdekt terras met een magnifiek uitzicht op de inham. Gerechten worden geserveerd uit eigen keuken, hoofdzakelijk op basis van ecologische streekproducten, aangevuld met kruiden uit de eigen moestuin. Vervolgens verblijft u drie nachten in Salt & Sill, de plek bij uitstek om te genieten van het Zweedse leven aan de kust. Het hotel bevindt zich op het eiland Klädesholmen in het idyllische Bohuslän. De locatie is werkelijk prachtig, het uitzicht onvergetelijk. Het restaurant serveert culinaire hoogstandjes en heeft al meerdere awards gewonnen. Wilt u lekker ontspannen, dan kunt u gebruik maken van de jacuzzi en sauna (tegen betaling). Reisschema 1 nacht Stena Line overtocht Kiel – Göteborg 18:45-09.15 uur 2 nachten Villa Sjötorp, Ljungskile 3 nachten Salt & Sill, Klädesholmen 1 nacht Stena Line overtocht Kiel – Göteborg 18:45-09.15 uur Vervoer Inbegrepen is de overtocht met Stena Line. Gaat uw voorkeur uit naar een andere reisroute? Vraag ons dan naar de verschillende opties.
Meer informatie
Toon meer

Prijs onbekend

Ruka Traditioneel Laps diner

 Culinaire vakantie     

  Finland

Lokale delicatessen worden geserveerd in het ondergrondse restaurant Kontioluola (De Berengrot). Dit in het bos verborgen restaurant opent zo nu en dan haar deuren voor speciale gelegenheden. De ... avond start met een welkomstdrankje bij de ijsbar (de ijsbar is geopend in de periode 31 december tot 31 maart). Het diner is vol traditionele, lokale Lapse delicatessen zoals vis uit onze meren, bessen uit onze bossen en rendiervlees geserveerd in typische Lapse stijl (drankjes voor eigen rekening). Transfers van en naar Ruka zijn inclusief. Duur: 2 uur Vertrek: 19:00u (wo,za)
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact