Reisorganisaties met beoordelingen
Reisorganisatie Cijfer Aantal ervaringen
Djoser 8,0 345
Sawadee 8,4 71
333travel 8,0 55
De Jong Intra Vakanties 7,6 134
Aeroglobe International 9,4 82
USTravel 1,0 3
BBI Travel ? 10
WTC ? 6
Cruise Travel 1,5 7
TUI 4,2 210
SRC Reizen ? 16
Tenzing Travel ? 6
Lavida Travel 1,0 2
Kaipara Reizen 8,0 45
Familieavontuur ? 1
ANWB Vakantie 5,0 2
Natuurhuisje.nl ? 0

17

Canada Reisorganisaties

Filter de resultaten

Waarom ReisOrakel? Vergelijk reisorganisaties Ervaringen van reizigers Doorzoek & vergelijk reizen

8,0
345 ervaringen

213 reizen

345 ervaringen

Djoser

Reizen met Djoser is 'de andere manier van reizen'. Djoser is er voor iedereen die van veel individuele vrijheid houdt en deze wilt combineren met het gemak van een groepsreis. De reizen hebben een ... actief en avontuurlijk karakter en zijn geschikt voor iedereen die graag meer wilt zien van de locale natuur en cultuur buiten de gebaande paden.

Bij Djoser is niemand verplicht om met de groep mee te gaan naar excursies. Trek je er op een moment liever op jezelf uit is dat geen enkel probleem.

De reizen van Djoser hebben gemiddeld 16 deelnemers, het minimum aantal deelnemers is acht, het maximum twintig. De meeste Djoser reizeigers hebben de volgende eigenschappen:

- Leeftijd tussen 25 en 55 jaar
- Hoog opleidingsniveau
- Veel interesse in natuur en cultuur
Toon alles

Aanbieder van:   Groepsrondreis     Familiereis     Wandelvakantie     Fietsvakantie  
8,4
71 ervaringen

247 reizen

71 ervaringen

Sawadee

Sawadee biedt al sinds 1983 reizen aan naar zeer veel bestemmingen. De reizen worden door Sawadee zelf in elkaar gezet, waardoor ze kwaliteit kunnen waarborgen. Ze hebben veel contact met de lokale ... agenten en controleren accommodaties en vervoer continu op service en kwaliteit.

De reizigers die boeken bij Sawadee zijn erg divers. De meeste zijn tussen de 30 en 55 jaar, hebben een hart voor andere culturen, staan open voor nieuwe ervaringen en hebben respect voor natuur en mensen. De grootte van de groep bij de groepsreis is 18 personen, waardoor meer contact met de lokale bevolking mogelijk is, en ook meer persoonlijke aandacht.

De reizen van Sawadee gaan verder dan de bekende hoogtepunten. Zo zie je vaak meer de wat onbekende -, of verder weg gelegen natuurparken. Toch zorgen ze ervoor dat de reisdagen niet te lang worden, en kiezen vaak voor meerdere nachten op een plek, zodat u de tijd heeft om de omgeving goed te zien. Tijdens vrijwel alle reizen zijn er mogelijkheden tot wandelen, fietsen, raft- of kamelentochten, en het mooie is dat je vaak ter plaatse kan besluiten waar je het meest zin in hebt.
Toon alles

Aanbieder van:   Familiereis     Rondreis     Wandelvakantie     Fietsvakantie     Groepsrondreis  
8,0
55 ervaringen

372 reizen

55 ervaringen

333travel

333travel is al meer dan 17 jaar specialist in verre reizen op maat. U kunt bij 333travel terecht voor reizen op maat, rondreizen, strandvakanties, fly drives en auto- en camperhuur in Azië, ... Amerika, Canada en Zuid Afrika. Ook biedt 333travel scherp geprijsde vliegtickets naar deze bestemmingen.

333travel - Verre Reizen. Voor iedereen uniek.
Toon alles

Aanbieder van:   Individuele rondreis     Zonvakantie  
7,6
134 ervaringen

2.088 reizen

134 ervaringen

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties biedt al 40 jaar een uitgebreid vakantie aanbod. Elk jaar verzorgen zij de vakanties van zo’n 250.000 mensen, welk aantal nog steeds groeiend is.

De Jong Intra Vakanties is ... een all-round reisbureau: er zijn diverse soorten vakanties te boeken, van stedentrips tot wintersport en van verre reizen tot fietsvakanties. Toon alles

9,4
82 ervaringen

195 reizen

82 ervaringen

Canada Plus

Canada Plus is een onafhankelijke organisator van reizen in Canada. De medewerkers van Canada Plus hebben een goede kennis van de mogelijkheden op uw vakantiebestemming ter plaatse, waardoor ze u ... goed kunnen helpen bij het samenstellen van uw reis. U kunt kiezen uit een ruime selectie rondreizen of zelf uw eigen reis via hen regelen. Canada Plus is onderdeel van het overkoepelende Aeroglobe International. Aeroglobe International werkt zonder tussenkomst van reisbureaus, waardoor de prijzen scherp gehouden worden. Toon alles

Aanbieder van:   Autorondreis     Groepsrondreis     Camperreis     Rondreis  
1,0
3 ervaringen

3 ervaringen

USTravel

USTravel.nl is een echte Amerika & Canada specialist. U kunt bij USTravel.nl terecht voor een volledig aanbod van reizen naar en in de USA en Canada. In het aanbod vindt u flydrives, hotels, villa ... verhuur, auto- en camperverhuur en uiteraard rondreizen. Toon alles

Aanbieder van:   Autorondreis     Groepsrondreis  
?
10 ervaringen

1.672 reizen

10 ervaringen

BBI Travel

BBI Travel bestaat al sinds 1963 en is begonnen als BBI Reizen. BBI Travel is een specialist in reizen naar Ierland, IJsland, Scandinavië, Canada en Antarctica(!). De reizen worden aangeboden onder ... diverse merken: Nordic Tours, Shamrock Tours en Outdoor Adventures. De reizen van BBI Travel zijn stuk voor stuk de moeite waard als u geen 13-in-een-dozijn reizen zoekt, maar juist op zoek bent naar een stukje authenticiteit in combinatie met de mooie natuur en cultuur van de genoemde landen. Toon alles

Aanbieder van:   Rondreis     Vakantiehuis     Autovakantie     Hotel     Wandelvakantie     Autorondreis     Fietsvakantie     Groepsrondreis     Winterreis     Stedentrip     Wintersport  
?
6 ervaringen

6 ervaringen

WTC

WTC (World Ticket Center) bestaat al sinds 1983. U kunt hier vliegtickets boeken naar allerhande bestemmingen over de gehele wereld.

Aanbieder van:   Zonvakantie  
1,5
7 ervaringen

7 ervaringen

Cruise Travel

Cruise Travel is een echte cruise specialist. U kunt bij Cruise Travel kiezen uit 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel hanteert een laagste prijs ... garantie: als u ergens anders dezelfde cruise goedkoper ziet, dan betaalt Cruise Travel u het verschil terug.

Voor de cruises die in het buitenland beginnen kan Cruise Travel voor u de aansluitende reis op maat verzorgen. Cruise Travel is de enige cruise touroperator waarbij u Air Miles kunt sparen en inleveren.
Toon alles

Aanbieder van:   Cruise  
4,2
210 ervaringen

4.908 reizen

210 ervaringen

TUI

TUI heeft een zeer groot aanbod van reizen en vakanties. Ze bieden reizen aan naar 60 landen, zoals zonbestemmingen als Griekenland, Turkije en Portugal, maar ook naar verre bestemmingen als ... Thailand, Mexico en de Dominicaanse Republiek. Ook stedentrips worden aangeboden door TUI. TUI heeft een flink aantal reisbureaus door heel Nederland en is daarmee een van de grootste organisaties in Nederland. Toon alles

Aanbieder van:   Stedentrip     Zonvakantie     Autovakantie     Sportreis     Wintersport     Rondreis  
?
16 ervaringen

221 reizen

16 ervaringen

SRC Reizen

SRC Reizen biedt reizen aan waarbij de cultuur van een land centraal staan. De reizen worden begeleid door reisleiders die veel kunnen vertellen over het land op cultureel, kustzinnig, ... architectonisch, historisch of culinair gebied. Naast de cultuurreizen biedt SRC ook reizen aan met een ander zwaartepunt, zoals een natuurreis, stedentrip of avontuurreis.

SRC Reizen heeft over het algemeen een prima prijs-kwaliteit verhouding, er wordt gereisd is groepen van 15 tot maximaal 34 mensen en er worden interessante excursies aangeboden.
Toon alles

Aanbieder van:   Culturele vakantie     Individuele rondreis  
?
6 ervaringen

87 reizen

6 ervaringen

Tenzing Travel

Tenzing Travel verzorgt reizen die onuitwisbare indrukken achterlaten, welke je bij terugkomst rijker doen voelen dan toen je vertrok. Tenzing Travel doet er alles aan om u ook zulke mooie, ... onvergetelijke ervaringen te bieden. Al hun reizen zijn op maat. Op basis van uw reiswensen stellen hun ervaren reisspecialisten dan ook úw ideale reis samen. Kleinschalig, buiten de gebaande paden, met unieke overnachtingen en bijzondere excursies, en altijd verrassend. Toon alles

Aanbieder van:   Stedentrip     Individuele rondreis     Autorondreis     Winterreis  
1,0
2 ervaringen

10.697 reizen

2 ervaringen

Lavida Travel

Lavida Travel is een onafhankelijk reisbureau en biedt de vakanties aan van een flink aantal reisorganisaties, zoals TUI, Club Med en Isropa. U kunt de vakanties van deze organisaties allemaal vinden ... en boeken bij Lavida Travel. Toon alles

8,0
45 ervaringen

45 ervaringen

Kaipara Reizen

Kaipara Reizen verzorgt comfortabele en luxe reizen naar Nieuw Zeeland, Schotland en West Canada. Rust, ruimte, kwaliteit en natuur kenmerken onze reizen. Voor uw autoreis stellen we een draaiboek op ... maat samen en met accommodaties die het beste bij uw wensen passen. De groepsreizen zijn met kleine groepen, veel individuele vrijheid en een Nederlandstalige reisbegeleider met kennis van het land. Toon alles

Aanbieder van:   Fly and Drive     Autorondreis     Groepsrondreis     Individuele rondreis  
?
1 ervaring

1 ervaring

Familieavontuur

Familieavontuur is onderdeel van Sawadee. Bij Sawadee Familieavontuur reist u met uw gezin. Bij de groepsreizen van Familieavontuur wordt gereisd in groepen van 4 tot 5 families, bestaande uit een ... tot vier kinderen en een of twee ouders. De minimum leeftijd van de kinderen is acht jaar, op sommige reizen twaalf. veertien of zestien. De reizen zijn bestemd voor actieve en avontuurlijke mensen die veel willen meemaken en willen zien hoe de natuur en cultuur ergens anders is.

Er wordt bij Sawadee Familieavontuur gereisd met een eigen bus of open truck, maar soms ook van een zeilboot, trein, landcruisers of de fiets. Tijdens de meeste reizen wordt een bezoek gebracht aan de lokale bevolking, om op deze manier de cultuur pas echt te leren kennen. De overnachtingsplekken zijn zeer divers: van hotels tot in de woestijn onder de sterrenhemel en bij de lokale bevolking thuis.

Op dagen dat er niet gereisd wordt kan iedereen in principe hun eigen gang gaan. De reisleiders hebben vaak tips over wat er allemaal in de omgeving te doen is. Deze reisleiders hebben overigens een intensieve training gevolgd, zodat zij ook in geval van calamiteiten veel problemen kunnen oplossen.
Toon alles

Aanbieder van:   Familiereis  
5,0
2 ervaringen

566 reizen

2 ervaringen

ANWB Vakantie

Bij de ANWB kunt u terecht voor een vrijwel ieder denkbare reis: van rondreizen tot cruises en van kampeervakantie tot wandelvakanties.

Aanbieder van:   Rondreis     Autovakantie     Cruise     Autorondreis  
?
0 ervaringen

6.879 reizen

0 ervaringen

Natuurhuisje.nl

Op Natuurhuisje.nl vind je huisjes die midden in de Europese natuur liggen. Waar veel andere huisjesaanbieders zich richten op zo veel mogelijk accommodaties, richt Natuurhuisje zich puur en alleen ... op huisjes die in de natuur liggen. Er is een grote verscheidenheid aan accommodaties te huren, van zeer eenvoudig tot extra luxe. Allemaal hebben ze echter één ding gemeen: ze hebben allemaal veel ruimte om zich heen! Voor iedere geboekte nacht planten ze een boom om zo ook de natuur een handje te helpen. Toon alles

Aanbieder van:   Vakantiehuis  
Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact