3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Fietsvakantie met Effeweg

vanaf € 379
incl. heen/terugreis


Fietsreis 5 dagen Romantische Strasse

 Fietsvakantie      5 dagen

  Duitsland - Duitsland

De oudste en meest bekende toeristische route in Duitsland. U wordt getrakteerd op het ene juweel na het andere: historische stadskernen, middeleeuwse stadsmuren met verdedigingstorens en poorten, ... barokke bedevaartkerken en romantische kloostermuren. Maar ook rivierdalen, bossen en groene weides. Rothenburg ob der Tauber met de historische marktplaats en Dinkelsbühl met de 16 torens zijn een attractie op zich.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 579
incl. heen/terugreis


Fietsreis 10 dagen Karinthië

 Fietsvakantie      10 dagen

  Oostenrijk - Oostenrijk

Naast een fantastisch wandelland, heeft Oostenrijk zich ontwikkeld tot een leuke Europese bestemming om te fietsen voor ieder niveau. De Drauradweg is wel de bekendste fietsroute van Karinthië, een ... vlakke fietsroute met goede bewegwijzering en een fietsklassieker in Oostenrijk. Rondom de populaire meren Wörthersee en Millstättersee liggen prima aangelegde fietspaden met een prachtig uitzicht op de omringende bergtoppen. Het ideale klimaat in Karinthië, met de meeste zonuren van
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 589
incl. heen/terugreis


Fietsreis 8 dagen Mecklenburg en Oostzee

 Fietsvakantie      8 dagen

  Duitsland - Duitsland

Mecklenburg-Vorpommern is één van de meest populaire fietsbestemmingen van Duitsland. En niet voor niets. De goed geprepareerde paden zijn geschikt voor elk niveau en doorkruisen de natuurparken ... Müritz en Mecklenburgische Schweiz. De route langs de Oostzee leidt u langs zandstranden en charmante badplaatsen. Daarnaast een fietsvrije dag naar het eiland Rügen en uw afwisselende fietsreis is compleet!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact