3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Cruise met Effeweg

vanaf € 549
incl. heen/terugreis


Riviercruise 8 dagen Rijndal - ms Virginia

 Cruise      8 dagen

  Duitsland - Duitsland

Het beroemde Rijndal in Duitsland kenmerkt zich door steile wijnhellingen en indrukwekkende burchten die van bovenaf de Rijn ‘bewaken’. Bezienswaardige, schilderachtige dorpen en stadjes als ... Konigswinter en Boppard nodigen uit voor een bezoek om hun historische pracht te laten zien. Het vaartraject tussen Koblenz en Bingen (Rudesheim) is in 2002 door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed Midden-Rijndal. En juist deze route gaan wij bevaren over de Rijn. We nemen u mee op het bekende c
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 299
incl. heen/terugreis


Minicruise 5 dagen Noorse Fjorden: Stavanger en Preikestolen

 Cruise      5 dagen

  Noorwegen    Duitsland    Denemarken  

Tijdens deze vijfdaagse reis bezoekt u Duitsland, Denemarken en Noorwegen. U maakt een unieke Fjordline minicruise van Noord-Denemarken naar Stavanger in Noorwegen. Hier heeft u de gelegenheid om het ... natuurwonder de Preikestolen te bezoeken. Het stadje Stavanger is een typisch Scandinavisch plaatsje met zijn gekleurde huizen en ligging aan het fjord.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 199
incl. heen/terugreis


Minicruise 3 dagen Kopenhagen, Lübeck en Bremen

 Cruise      3 dagen

  Duitsland    Denemarken  

Bezoek per cruise drie unieke steden! Tijdens deze reis verblijft u 2 nachten aan boord van TT-Line, die u in een nacht van Noord-Duitsland naar Zweden brengt. Hierdoor is de unieke combinatie ... mogelijk tussen het bezoek aan Kopenhagen en de gezellige Duitse Hanzesteden Lu¨beck en Bremen. Een 3-daagse minicruise: alsof u een week bent weggeweest!
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact