FOX Reizen Singapore


Op deze pagina vindt u beoordelingen en ervaringen met FOX Reizen in Singapore. Het cijfer en de ervaringen op deze pagina zijn alleen over dit land. U kunt ook alle FOX Reizen ervaringen lezen.


Bezoek de website     Schrijf een ervaring  


U kunt bij FOX Reizen de volgende vakanties boeken:
 Singlereis     Zonvakantie     Individuele rondreis     Groepsrondreis   

Totaal: -
Vervoer: -
Accommodatie: -
Reisleiding: -
Prijs: -
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds

FOX Reizen

FOX Vakanties verkoopt haar eigen reizen direct aan de consument, waardoor de prijzen scherp blijven. Er kunnen diverse soorten reizen geboekt worden naar vele bestemmingen. Veel reizen kunnen ook verlengt worden, zodat er bijvoorbeeld nog een weekje strand aan een actieve reis geplakt kan worden.

De groepsreizen van Fox staan voor 'comfortabel avontuur': comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. Bij Fox verblijft u in comfortabele drie- en viersterren hotels en er wordt gereisd in een comfortabele bus.

Speciaal voor de singles in Nederland heeft een groot aantal speciale groepsreizen, themareizen en stedenreizen. Op deze reizen kan in een ongedwongen sfeer toch met een groep gereisd worden. Bij deze reizen krijgt elke alleen-reizende een tweepersoonskamer voor eigen gebruik.


Laatste FOX Reizen ervaringen

Een greep uit de laatste ervaringen met FOX Reizen:

Stop over in singapore was een ramp
Wij boeken altijd Foxreizen als we naar bali gaan of maleisie. Ik zag laatst dat alle mooie hotels uit de reizen van Maleisie zijn vervangen door goedkope hotels. Shangri - la golden sands in... lees helemaal

dragon
?


0 Singapore ervaringen
Er zijn te weinig recente ervaringen voor dit land om een cijfer te verkrijgen. Het gemiddelde cijfer voor alle vakanties van FOX Reizen is 6,4. Dit is gebaseerd op 102 ervaringen en beoordelingen. Bekijk alle ervaringen met FOX Reizen.

Schrijf ook een ervaring

Samenvatting van de ervaringen

Totaal:
 
-
Vervoer:
 
-
Accommodatie:
 
-
Reisleiding:
 
-
Prijs:
 
-

Verdeling van de totaalcijfers

Geweldig:
 
0 stemmen
Goed:
 
1 stemmen
Redelijk:
 
0 stemmen
Matig:
 
0 stemmen
Slecht:
 
0 stemmen

Ervaringen
De onderstaande ervaringen zijn ouder dan 5 jaar en wegen daarom niet mee in de berekening van het totaalcijfer.
 
2 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar
Met partner
8,0
Stop over in singapore was een ramp
Individuele rondreis in Singapore, november 2013

  Totaal:
 • 8
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 • 7

Wij boeken altijd Foxreizen als we naar bali gaan of maleisie. Ik zag laatst dat alle mooie hotels uit de reizen van Maleisie zijn vervangen door goedkope hotels.
Shangri - la golden sands in kuala lumpur is eruit gehaald mede met de shangri - la golden sands in penang.
in george town op penang wil je niet ziten in een hotel, daar is geen strand.

De hostes ter plaatse n penang, doet ook maar waar ze zin in heeft, belt je op, om een ontmoeting te regelen, en komt vervolgens de dag erop niet op dagen. tot 3X afspraken aan toe.
ze belde de 4e keer op toen we in de hotelkamer waren, maar ik heb de hoorn op de haak gegooid toen ik hoorde dat het de hostes weer was. de dag erop zouden we toch vroeg vertrekken richting langkawi, dus haar bezoek zou nutteloos zijn.

De hotels op bali, zijn niet allemaal jûh van het, kijk goed op tripadvisor en laat je niet misleiden door de prachtige foto's. zo filterde ik meteen alle hotels eruit die niet aan mijn wensen voldeden, of ver van alles aflagen. de plaatselijke hostes is een Nederlandse die op Bali woont. Een schat van een mens die je ook echt helpt als je dr nodig hebt.

Verder hadden wij een stop over in Singapore. daar begon de ellende op de terug reis. Ze ware vergeten te Mailen dat wij op de luchthaven van singapore naar de bali van singapore airlines moesten gaan om daar met een voucher ( die dus niet door was gemailt) naar het hotel werden gebracht. al om al, zijn we door een andere vervoerder gratis naar het hotel gebracht. Het hotel was schoon en modern, maar lag overal ver vandaan. helemaal aan de rand van singapore. Hirdoor moesten we steeds met de metro overal naar toe, maar dat was wel een leuke onderneming. het hotel Days ligt aan een klein parkje waar s ochtends veel te beleven is. mensen die aan thai chi doen en kung fu beoefenen in het park voordat men gaat werken. onderin het hotel kun je s ochtends lekker kofie verkrijgen en lekkere broodjes. het ontbijt in het hotel is erg duur voor wat je krijgt en zit niet in de reis inbegrepen.
voor mensen die graag alcohol drinken. vergeet het maar, alleen in de stad heb je barretjes, in de omgeving van het hotel zit niks, je kunt dan bij een avondwinkel tot 22.00 bier kopen.

bij aankomst van het hotel moesten wij die voucher dus afgeven die ik niet had. We stonden gewoon in het systeem, maar ze waren gebrandt op de vouher. we moesten een deposit afgeven van onze creditcart ruim 500 euro, tot dat we de voucher hadden, belachelijk gewoon. maar aangezien het al 01.00 was en wij bek af waren hebben we het toch maar gedaan.

volgende dag fox gebeldt, en die beweerde bij hoog en laag dat het in een attachement in mijn mailbox zat. ik 4X gekeken, en er was geen voucher voor hotel Days te vinden. totdat ik meteen een E mail binnenkreeg met de voucher voor het hotel en de voucher voor het ophalen met de taxi.JA JA dacht ik nog. snel even doormailen en net doen alsof ik niet goed had gekeken.

beetje rare manier van zaken doen. verder stond er niks bij over de manier hoe men in singapore van de luchthaven naar het hotel moest komen etc, en waar je je moest melden. ook niet op de vouchers of in de reisbescheiden. klagen helpt overigstens niet. ze beweerden bij hoog en laag dat ze alles verzonden hadden. ze hebben in singapore geen eigen hostes, dus bij kalamiteiten mag je het zelf uitzoeken.

een bittere afdronk na zo'n mooie reis
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 05-07-2015 | Accommodatie(s): hotel Days | Vervoer: vliegtuig

Hierboven vindt u alle ervaringen in Singapore.
U kunt ook alle ervaringen met FOX Reizen bekijken.
Heeft u ervaring met FOX Reizen of een andere organisatie?

Heeft u ook ervaring met FOX Reizen of een andere reisorganisatie?
Deel uw ervaring door onderstaand formulier in te vullen!

Reisinformatie
*
*
*
*
Waardering
Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Vervoer

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Accommodatie

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Reisleiding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Prijs / kwaliteit verhouding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Algemene waardering

*

*
Uw gegevens
*
*
Ervaring opslaan
Ik bevestig dat bovenstaande gegevens gebaseerd zijn op mijn eigen ervaring.
Ik bevestig dat ik begrijp dat het verboden is om een ervaring in te voeren over een reisorganisatie waarmee ik banden heb, alsmede een niet op waarheid beruste ervaring in te voeren.
Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact