stop over in singapore was een ramp


Hieronder vindt u de ervaring van Dragon met reisorganisatie FOX Reizen. Deze is ingevoerd op 05-07-2015 en gaat over de vakantie naar Singapore in november 2013.

 
2 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar
Met partner
8,0
Stop over in singapore was een ramp
Individuele rondreis in Singapore, november 2013

  Totaal:
 • 8
 • Vervoer:
 • 8
 • Accommodatie:
 • 8

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 • 7

Wij boeken altijd Foxreizen als we naar bali gaan of maleisie. Ik zag laatst dat alle mooie hotels uit de reizen van Maleisie zijn vervangen door goedkope hotels.
Shangri - la golden sands in kuala lumpur is eruit gehaald mede met de shangri - la golden sands in penang.
in george town op penang wil je niet ziten in een hotel, daar is geen strand.

De hostes ter plaatse n penang, doet ook maar waar ze zin in heeft, belt je op, om een ontmoeting te regelen, en komt vervolgens de dag erop niet op dagen. tot 3X afspraken aan toe.
ze belde de 4e keer op toen we in de hotelkamer waren, maar ik heb de hoorn op de haak gegooid toen ik hoorde dat het de hostes weer was. de dag erop zouden we toch vroeg vertrekken richting langkawi, dus haar bezoek zou nutteloos zijn.

De hotels op bali, zijn niet allemaal jûh van het, kijk goed op tripadvisor en laat je niet misleiden door de prachtige foto's. zo filterde ik meteen alle hotels eruit die niet aan mijn wensen voldeden, of ver van alles aflagen. de plaatselijke hostes is een Nederlandse die op Bali woont. Een schat van een mens die je ook echt helpt als je dr nodig hebt.

Verder hadden wij een stop over in Singapore. daar begon de ellende op de terug reis. Ze ware vergeten te Mailen dat wij op de luchthaven van singapore naar de bali van singapore airlines moesten gaan om daar met een voucher ( die dus niet door was gemailt) naar het hotel werden gebracht. al om al, zijn we door een andere vervoerder gratis naar het hotel gebracht. Het hotel was schoon en modern, maar lag overal ver vandaan. helemaal aan de rand van singapore. Hirdoor moesten we steeds met de metro overal naar toe, maar dat was wel een leuke onderneming. het hotel Days ligt aan een klein parkje waar s ochtends veel te beleven is. mensen die aan thai chi doen en kung fu beoefenen in het park voordat men gaat werken. onderin het hotel kun je s ochtends lekker kofie verkrijgen en lekkere broodjes. het ontbijt in het hotel is erg duur voor wat je krijgt en zit niet in de reis inbegrepen.
voor mensen die graag alcohol drinken. vergeet het maar, alleen in de stad heb je barretjes, in de omgeving van het hotel zit niks, je kunt dan bij een avondwinkel tot 22.00 bier kopen.

bij aankomst van het hotel moesten wij die voucher dus afgeven die ik niet had. We stonden gewoon in het systeem, maar ze waren gebrandt op de vouher. we moesten een deposit afgeven van onze creditcart ruim 500 euro, tot dat we de voucher hadden, belachelijk gewoon. maar aangezien het al 01.00 was en wij bek af waren hebben we het toch maar gedaan.

volgende dag fox gebeldt, en die beweerde bij hoog en laag dat het in een attachement in mijn mailbox zat. ik 4X gekeken, en er was geen voucher voor hotel Days te vinden. totdat ik meteen een E mail binnenkreeg met de voucher voor het hotel en de voucher voor het ophalen met de taxi.JA JA dacht ik nog. snel even doormailen en net doen alsof ik niet goed had gekeken.

beetje rare manier van zaken doen. verder stond er niks bij over de manier hoe men in singapore van de luchthaven naar het hotel moest komen etc, en waar je je moest melden. ook niet op de vouchers of in de reisbescheiden. klagen helpt overigstens niet. ze beweerden bij hoog en laag dat ze alles verzonden hadden. ze hebben in singapore geen eigen hostes, dus bij kalamiteiten mag je het zelf uitzoeken.

een bittere afdronk na zo'n mooie reis
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 05-07-2015 | Accommodatie(s): hotel Days | Vervoer: vliegtuig

Bekijk alle FOX Reizen ervaringen.

Algemene informatie
Totaal: 6,3
Vervoer: 8,0
Accommodatie: 7,5
Reisleiding: 7,1
Prijs: 6,5
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds
U kunt bij FOX Reizen de volgende vakanties boeken:
 Groepsrondreis     Individuele rondreis     Singlereis     Zonvakantie   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact