FOX Reizen Cuba


Op deze pagina vindt u beoordelingen en ervaringen met FOX Reizen in Cuba. Het cijfer en de ervaringen op deze pagina zijn alleen over dit land. U kunt ook alle FOX Reizen ervaringen lezen.


Bezoek de website     Schrijf een ervaring  


U kunt bij FOX Reizen de volgende vakanties boeken:
 Singlereis     Zonvakantie     Individuele rondreis     Groepsrondreis   

Totaal: -
Vervoer: -
Accommodatie: -
Reisleiding: -
Prijs: -
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds

Populaire vakanties van FOX Reizen

Hieronder vindt u de top 5 vakanties van FOX Reizen in Cuba:

16-daagse groepsrondreis Cuba Grande
Land(en):   Cuba - Camaguey
Type:  Groepsrondreis   
Prijs: vanaf € 2.069,00
13-daagse groepsrondreis Authentiek Cuba
Land(en):   Cuba - Cayo Santa Maria
Type:  Groepsrondreis   
Prijs: vanaf € 1.949,00
16-daagse privé rondreis Cuba Grande Deluxe
Land(en):   Cuba - Camaguey
Type:  Individuele rondreis   
Prijs: vanaf € 2.684,00
10-daagse privéreis Swingend Havana & Relaxing Varadero
Land(en):   Cuba - Havana
Type:  Individuele rondreis   
Prijs: vanaf € 2.139,00
16-daagse privé rondreis Bijzonder Cuba
Land(en):   Cuba - Camaguey
Type:  Individuele rondreis   
Prijs: vanaf € 2.340,00
Bekijk het volledige aanbod van FOX Reizen


Laatste FOX Reizen ervaringen

Een greep uit de laatste ervaringen met FOX Reizen:

Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Zeer mooie rondreis. Perfecte nederlandstalige reisleiding ( Diego ), zeer goede chauffeur, comfortabele bussen. Enkel de kwaliteit van de hotels mocht iets beter zijn. lees helemaal

Conny De Groote
?


0 Cuba ervaringen
Er zijn te weinig recente ervaringen voor dit land om een cijfer te verkrijgen. Het gemiddelde cijfer voor alle vakanties van FOX Reizen is 6,4. Dit is gebaseerd op 102 ervaringen en beoordelingen. Bekijk alle ervaringen met FOX Reizen.

Schrijf ook een ervaring

Samenvatting van de ervaringen

Totaal:
 
-
Vervoer:
 
-
Accommodatie:
 
-
Reisleiding:
 
-
Prijs:
 
-

Verdeling van de totaalcijfers

Geweldig:
 
1 stemmen
Goed:
 
0 stemmen
Redelijk:
 
0 stemmen
Matig:
 
1 stemmen
Slecht:
 
0 stemmen

Ervaringen
 
1 van 3 mensen vinden dit een nuttige review.

door
16-20 jaar
Alleenreizend
-
Ons ervaring voordat we de vakantie van onze leven mee mogen maken.
Autorondreis in Cuba, augustus 2016

  Totaal:
 •  -
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 •  -

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 •  -

Na een jaar lang hard ploeteren in ons koude kikkerlandje is het dan zo ver; we gaan een vakantie boeken naar een mooi tropisch oord om van onze welverdiende rust te genieten. Het wordt trouwens onze eerste vakantie samen en willen hier een onvergetelijke ervaring van gaan maken. Onze gedachten gaan uit naar Cuba, een zeer mooi betoverend eiland dat door de geografische ligging en combinatie van historie, cultuur, politiek en klimaat, zijn gelijke niet kent en garant staat voor een avontuurlijke reis die eigenlijk veel te kort is en dus waarschijnlijk maar 'deel 1' is van een serie aan reizen naar deze 'isla bonita'.

Een eerste reis samen naar de Algarve of een idyllisch Grieks eiland is leuk om zelf te regelen en veel komt er niet bij kijken, maar Cuba is een ander verhaal en daarom besloten wij om ons goed te laten voorlichten en verschillende mogelijkheden te vergelijken. Zo kun je negen daagjes met een roze armbandje in een stoel aan het strand gaan zitten in een hotel van vier sterren, waar het er in werkelijkheid in vergelijking met onze westerse kapitalistische ervaringen en verwachtingen net neerkomt op een twee sterren hotel, óf je doet toch een poging om wat van die interessante en rijke cultuur te proeven en te ervaren, door een rondreis te maken door het land en ook de minder toeristische plekken te verkennen. Zo kwamen wij uit bij jouw vriend D. Reizen genoeg in alle soorten en maten. Wij kozen er uiteindelijk voor om geen twee weken rond te lopen met een roze armbandje, maar om zelfstandig een zestiendaagse reis per auto te gaan maken; heel avontuurlijk, spannend en waarschijnlijk met veel onverwachte ervaringen. Zo gebeurt het dat wij via je vriend D een reis bij je boeken, wat aan de hoge kant van het budget, maar goed, alles zit er bij: vlucht, overnachting, autohuur, transfer op de laatste dag terug naar het vliegveld, ideaal dus. De specificatie voor onze aanvraag is getekend en wij verkeren nu in een gelukmakende extase, wetende dat we een unieke ervaring tegemoet gaan.

Uniek is het zeker, maar eerder dan verwacht en vele malen negatiever, nadat de poorten naar de hel zich voor ons geopend hebben door het ondertekenen van deze reisaanvraag. Het begint namelijk op het moment dat wij via jouw vriend D te horen krijgen dat er ineens nog 376 euro aan vluchttoeslag bij komt, boven op de al twee-modale-maandsalarissen-kostende-reis. Wij zijn het hier totaal niet mee eens, want wij zijn van mening dat jullie vriend D dit risico van bijkomende kosten zou moeten dekken, doordat wij namelijk al getekend hadden voor een bepaalde reisspecificatie, waar over eventuele bijkomende vluchttoeslagen niks vermeld staat, noch mondeling iets over verteld is. Zeer slordig van jullie beiden dat hierover niks is gecommuniceerd vóór ondertekening van de reisspecificatie ! Maar goed, wij hebben nog de hoop op een goede vakantie en willen die niet slecht beginnen door een hele strijd aan te gaan om een kleine vierhonderd euro, wat overigens belachelijk veel geld is voor een vluchttoeslag waar niemand wat over gezegd heeft. We nemen ons verlies en gaan akkoord, ook al zijn wij het er niet mee eens. We willen gewoon dolgraag dat alles snel en goed geregeld wordt door jou en je vriend D, om te genieten op Cuba.

Vervolgens sluiten de poorten zich achter ons en kunnen we niet meer terug. Wij krijgen nu echter te horen van D dat jullie alle hotels en casas particulares nog moeten contacteren en hierom om bevestiging vragen. Ander telefoontje schemert door dat een hotel in Sancti Spiritus een casa particular wordt, later wordt dit toch weer een hotel. Ook de tickets hebben we pas vandaag gekregen nadat we de autoverzekering die we al betaald hadden terug hebben gekregen, om dit op cuba zelf cash te betalen samen met de borg in de hoop dat we zo niet dubbel betalen. Een andere dag krijgen we te horen dat de autohuur er niet bij zit, niet goed, de autohuur zit er wel bij. Op gegeven moment krijgen we van D te horen dat de visa ook niet meer door jullie geregeld worden. Voor dit visum, wat stomweg een toeristenkaart is die je naar andere landen in het vliegtuig in kunt vullen, vraagt jullie vriend D maar liefst 48 euro per persoon. Dit thuis laten bezorgen van achter je luie doorgezakte stoel kost 25 euro per persoon en 22 euro p.p. als je er een dagje Rotterdam aan vast wilt plakken na ze bij het consulaat opgehaald te hebben, maar dat ter zijde. Wij schakelen jou in om samen met D, reizen samen te stellen zodat wij verder met al dat gerompslomp niks van doen hebben en niet om continu allerlei dingen zelf te moeten regelen of jullie op jullie onderlinge foutieve communicatie te moeten wijzen.

De verdere afdaling in de troggen van de hel is vandaag begonnen; weer een gesprek waarin verteld wordt dat wij op de dag van vertrek in de ochtend al opgehaald worden, omdat blijkt dat er van de een op de andere dag geen zika mug is opgedoken, maar een wegmug die alle cubanen geprikt heeft, met als effect dat er door heel Cuba ineens overal wegwerkzaamheden plaatsvinden. Laatste dag wordt nu dus ook al door de neus geboord. Laat staan de gehele autoreis als blijkt dat er inderdaad overal wegwerkzaamheden plaatsvinden. Als dit echt zo is, geloof ik niet dat al deze wegwerkzaamheden van de een op andere dag door die mug hebben plaatsgevonden, maar deze wegwerkzaamheden zullen waarschijnlijk al geruime tijd plaatsvinden, waardoor jullie beiden ons hierover hadden moeten informeren. Offroad rally rijden met een Hyundai Atos (of vergelijkbaar) beschouw ik niet als een leuke verkennende autoreis door Cuba. Na de afgelopen twee dagen van het kastje naar de muur gestuurd te zijn en met negen verschillende medewerkers te hebben gesproken, hopen we dat er de komende dagen geen nieuwe verrassende berichten komen. Nog 10 dagen, het aftellen is begonnen, dan zitten we in het vliegtuig naar Cuba, of aan boord van een lege bananenboot terug naar Colombia?
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 10-08-2016 | Accommodatie(s): Tejadillo
 
5 van 5 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar

-
Geen gegarandeerd vertrek!
Rondreis in Cuba, juni 2016

  Totaal:
 •  -
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 •  -

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 •  -

Bij Fox de groepsreis met gegarandeerd vertrek geboekt. Paar dagen later is deze reis door Fox geannuleerd. Alternatief was een reis waarbij bijbetaald moet worden, of mijn geld terug. Echt een teleurstelling, zeker omdat een gegarandeerd vertrek toch iets insinueert, maar dat zegt bij Fox blijkbaar niets.. Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 27-04-2016
De onderstaande ervaringen zijn ouder dan 5 jaar en wegen daarom niet mee in de berekening van het totaalcijfer.
 
10 van 12 mensen vinden dit een nuttige review.

door
31-40 jaar
Met partner
3,0
Deceptie boeken
Individuele rondreis in Cuba, oktober 2014

  Totaal:
 • 3
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 •  -

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 •  -

We hadden een vakantie "geboekt" op de website van fox. Die bleek nog niet geboekt, want fox boekt daarna pas. Het is een aanvraag meneer, dit is nergens goed duidelijk op de website aangegeven. De dag van terugkomst bleek niet te kunnen en vertrek op de geselecteerde dag, was mogelijk met 250 euro per persoon bijbetaling. Al met al erg vervelend als je denkt een mooie reis geboekt te hebben en je komt er twee weken (!) later achter je dat niet te hebben. Al met al een deceptie en misleidend.

We konden kosteloos annuleren dat wel, maar de deceptie blijft. Let hier goed op als je bij fox op de website iets "boekt"! Over de vakantie kan ik niets vertellen, want ik ga dus niet meer met fox.
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 20-09-2014 | Accommodatie(s): Diversen | Vervoer: Auto
 
door
41-50 jaar
Met partner
9,0
Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Groepsrondreis in Cuba, januari 2011

  Totaal:
 • 9
 • Vervoer:
 • 10
 • Accommodatie:
 • 7

 • Reisleiding:
 • 10
 • Prijs:
 • 9

Zeer mooie rondreis. Perfecte nederlandstalige reisleiding ( Diego ), zeer goede chauffeur, comfortabele bussen. Enkel de kwaliteit van de hotels mocht iets beter zijn. Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 19-10-2011 | Vervoer: vliegtuig & bus

Hierboven vindt u alle ervaringen in Cuba.
U kunt ook alle ervaringen met FOX Reizen bekijken.
Heeft u ervaring met FOX Reizen of een andere organisatie?

Heeft u ook ervaring met FOX Reizen of een andere reisorganisatie?
Deel uw ervaring door onderstaand formulier in te vullen!

Reisinformatie
*
*
*
*
Waardering
Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Vervoer

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Accommodatie

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Reisleiding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Prijs / kwaliteit verhouding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Algemene waardering

*

*
Uw gegevens
*
*
Ervaring opslaan
Ik bevestig dat bovenstaande gegevens gebaseerd zijn op mijn eigen ervaring.
Ik bevestig dat ik begrijp dat het verboden is om een ervaring in te voeren over een reisorganisatie waarmee ik banden heb, alsmede een niet op waarheid beruste ervaring in te voeren.
Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact