ReisOrakel Jaarprijzen 2019 bekend!

Wie hebben er de felbegeerde ReisOrakel Jaarprijzen van 2019 gewonnen?Dit jaar mogen 11 reisorganisaties de ReisOrakel jaarprijs 2019 in ontvangst nemen. Deze jaarprijzen zijn uitgereikt aan de organisaties die over heel 2019 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers.

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. Naast de indeling per categorie deelt ReisOrakel.nl ook prijzen uit voor de beste reisleiding, beste accommodaties en beste prijs/kwaliteit verhouding.


Focus op kwaliteit

De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren. Bij ReisOrakel vinden we de kwaliteit van een reisorganisatie belangrijker dan de grootte van de organisatie. Om deze reden speelt de grootte van een reisorganisatie of het aantal verkochte reizen geen rol bij de beoordelingen. De prijzen worden uitgedeeld aan de organisaties die over heel 2019 de allerbeste kwaliteit hebben geleverd aan hun klanten.


Dubbele prijzen

De ReisOrakel jaarprijzen worden dit jaar voor de zesde maal uitgereikt. Een tweetal reisorganisaties heeft het gepresteerd om alle zes de jaren te winnen: Simi Reizen en Djoser!

Twee reisorganisaties zijn dit jaar dubbel in de prijzen gevallen: Arctic Adventure Expedities heeft de prijs voor beste actieve vakanties én beste reisleiding in ontvangst mogen nemen. Middenoostenreizen.com is eerste geworden in de categorie Autorondreizen én beste accommodaties.


De prijswinnaars

Hieronder staan de prijswinnaars op een rij:

Categorie Winnaar 2019 Cijfer
Actieve vakanties Arctic Adventure Expedities 9,7
Allround De Jong Intra Vakanties 8,4
Autorondreizen Middenoostenreizen.com 9,7
Excursiereizen Oad 8,6
Fietsvakanties Travelydays 8,6
Groepsrondreizen Djoser 8,6
Individuele rondreizen Aeroglobe International 9,6
Jongerenvakanties Simi Reizen 8,8
Landspecialist Fru Amundsen 9,5
Wandelvakanties Natuurlijk Reizen 8,2

Beste reisleiding Arctic Adventure Expedities 10
Beste accommodaties Middenoostenreizen.com 9,8
Beste prijs/kwaliteit Tiara Tours 9,2


Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!


Bekijk hier de voorgaande jaren: 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014