ReisOrakel Jaarprijzen 2015

Wie hebben er de felbegeerde ReisOrakel Jaarprijzen van 2015 gewonnen?13 reisorganisaties hebben dit jaar de ReisOrakel jaarprijs 2015 in ontvangst mogen nemen. Deze jaarprijzen zijn uitgereikt aan de organisaties die over heel 2015 de beste beoordelingen hebben ontvangen.

De ReisOrakel jaarprijzen zijn uitgedeeld in 11 vakantie-categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van ruim 2000 vakantiegangers. Naast de indeling per categorie deelt ReisOrakel.nl ook prijzen uit voor de beste reisleiding, beste accommodaties en beste prijs/kwaliteit verhouding.


Focus op kwaliteit

De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren. Bij ReisOrakel vinden we de kwaliteit van een reisorganisatie belangrijker dan het bereik of omvang van de organisatie. Om deze reden worden de prijzen uitgedeeld aan de organisaties die over heel 2015 de allerbeste kwaliteit hebben geleverd aan hun klanten, ongeacht de grootte van de organisatie.


Dubbele prijzen

De ReisOrakel jaarprijzen worden dit jaar voor de tweede maal uitgereikt. Een aantal reisorganisaties heeft het gepresteerd om beide jaren te winnen: Simi Reizen, Roan, Van Nood Reizen en Riksja Travel hebben wederom in dezelfde categorie gewonnen. De volgende organisaties hebben ook voor de tweede maal een prijs gewonnen, maar dan in een andere categorie dan vorig jaar: Kaipara Reizen, Sunweb en Djoser.

Eén reisorganisaties is dit jaar dubbel in de prijzen gevallen: Van Nood Reizen. Deze organisatie heeft zowel de prijs voor Stedenreizen als voor Beste prijs/kwaliteit ontvangen.


De prijswinnaars

Hieronder staan de prijswinnaars op een rij:

Categorie Winnaar 2015 Cijfer
Allround De Jong Intra Vakanties 8,1
Autorondreizen Middenoostenreizen.com 9,7
Actieve vakanties Simi Reizen 9,0
Groepsrondreizen Kaipara Reizen 9,8
Individuele rondreizen Eilandhoppen op Maat 9,4
Jongerenvakanties GoFun 7,3
Kampeervakanties Roan 8,0
Landspecialist Fru Amundsen 9,3
Stedenreizen Van Nood Reizen 9,4
Wandelvakanties Djoser 8,0
Zonvakanties Sunweb 7,3

Beste reisleiding OAD 9,8
Beste accommodaties Riksja Travel 8,8
Beste prijs/kwaliteit Van Nood Reizen 9,2


Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!