ReisOrakel Jaarprijzen 2018 bekend!

Wie hebben er de felbegeerde ReisOrakel Jaarprijzen van 2018 gewonnen?Dit jaar mogen 10 reisorganisaties de ReisOrakel jaarprijs 2018 in ontvangst nemen. Deze jaarprijzen zijn uitgereikt aan de organisaties die over heel 2018 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers.

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. Naast de indeling per categorie deelt ReisOrakel.nl ook prijzen uit voor de beste reisleiding, beste accommodaties en beste prijs/kwaliteit verhouding.


Focus op kwaliteit

De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren. Bij ReisOrakel vinden we de kwaliteit van een reisorganisatie belangrijker dan de grootte van de organisatie. Om deze reden speelt de grootte van een reisorganisatie of het aantal verkochte reizen geen rol bij de beoordelingen. De prijzen worden uitgedeeld aan de organisaties die over heel 2018 de allerbeste kwaliteit hebben geleverd aan hun klanten.


Dubbele prijzen

De ReisOrakel jaarprijzen worden dit jaar voor de vijfde maal uitgereikt. Een tweetal reisorganisaties heeft het gepresteerd om alle vijf de jaren te winnen: Simi Reizen en Djoser!

Twee reisorganisaties zijn dit jaar dubbel in de prijzen gevallen: Fru Amundsen heeft net als voorgaande jaren de prijs voor beste landspecialist én beste reisleiding in ontvangst mogen nemen, Tipica Reizen is eerste geworden in de categorie Individuele rondreizen én beste accommodaties.


De prijswinnaars

Hieronder staan de prijswinnaars op een rij:

Categorie Winnaar 2018 Cijfer
Actieve vakanties Simi Reizen 9,0
Allround De Jong Intra Vakanties 8,2
Autorondreizen Middenoostenreizen.com 9,6
Groepsrondreizen Djoser 8,6
Individuele rondreizen Tipica Reizen 9,9
Lokale specialist Better Places 9,3
Landspecialist Fru Amundsen 10
Stedentrips Slangen Reizen 7,6
Wandelvakanties Natuurlijk Reizen 8,5

Beste reisleiding Fru Amundsen 10
Beste accommodaties Tipica Reizen 9,7
Beste prijs/kwaliteit Vámonos Travels 8,6


Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!


Bekijk hier de voorgaande jaren: 2017 - 2016 - 2015 - 2014