ReisOrakel Jaarprijzen 2017 bekend!

Wie hebben er de felbegeerde ReisOrakel Jaarprijzen van 2017 gewonnen?Dit jaar hebben 10 reisorganisaties de ReisOrakel jaarprijs 2017 in ontvangst mogen nemen. Deze jaarprijzen zijn uitgereikt aan de organisaties die over heel 2017 de beste beoordelingen hebben ontvangen.

De ReisOrakel jaarprijzen zijn dit jaar uitgereikt in 9 vakantie-categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van 2500 vakantiegangers. Naast de indeling per categorie deelt ReisOrakel.nl ook prijzen uit voor de beste reisleiding, beste accommodaties en beste prijs/kwaliteit verhouding.


Focus op kwaliteit

De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren. Bij ReisOrakel vinden we de kwaliteit van een reisorganisatie belangrijker dan het bereik of omvang van de organisatie. Om deze reden worden de prijzen uitgedeeld aan de organisaties die over heel 2017 de allerbeste kwaliteit hebben geleverd aan hun klanten, ongeacht de grootte van de organisatie.


Dubbele prijzen

De ReisOrakel jaarprijzen worden dit jaar voor de vierde maal uitgereikt. Een tweetal reisorganisaties heeft het gepresteerd om alle jaren te winnen: Simi Reizen en Djoser.

Twee reisorganisatiess zijn dit jaar dubbel in de prijzen gevallen: Fru Amundsen heeft net als vorig jaar de prijs voor beste landspecialist én beste reisleiding in ontvangst mogen nemen, Eilandhoppen op Maat is eerste geworden in de categorie Zonvakanties én beste accommodaties.


De prijswinnaars

Hieronder staan de prijswinnaars op een rij:

Categorie Winnaar 2017 Cijfer
Allround De Jong Intra Vakanties 8,6
Autorondreizen Middenoostenreizen.com 9,7
Actieve vakanties Simi Reizen 8,7
Excursiereizen Oad 8,9
Groepsrondreizen Djoser 8,9
Individuele rondreizen Tipica Reizen 9,3
Landspecialist Fru Amundsen 9,9
Wandelvakanties Natuurlijk Reizen 9,1
Zonvakanties Eilandhoppen op Maat 8

Beste reisleiding Fru Amundsen 10
Beste accommodaties Eilandhoppen op Maat 8,9
Beste prijs/kwaliteit Aeroglobe International 8,6


Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!


Bekijk hier de voorgaande jaren: 2016 - 2015 - 2014