ReisOrakel Jaarprijzen 2016 bekend!

Wie hebben er de felbegeerde ReisOrakel Jaarprijzen van 2016 gewonnen?Dit jaar hebben 11 reisorganisaties de ReisOrakel jaarprijs 2016 in ontvangst mogen nemen. Deze jaarprijzen zijn uitgereikt aan de organisaties die over heel 2016 de beste beoordelingen hebben ontvangen.

De ReisOrakel jaarprijzen zijn uitgedeeld in 10 vakantie-categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van 2500 vakantiegangers. Naast de indeling per categorie deelt ReisOrakel.nl ook prijzen uit voor de beste reisleiding, beste accommodaties en beste prijs/kwaliteit verhouding.


Focus op kwaliteit

De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren. Bij ReisOrakel vinden we de kwaliteit van een reisorganisatie belangrijker dan het bereik of omvang van de organisatie. Om deze reden worden de prijzen uitgedeeld aan de organisaties die over heel 2016 de allerbeste kwaliteit hebben geleverd aan hun klanten, ongeacht de grootte van de organisatie.


Dubbele prijzen

De ReisOrakel jaarprijzen worden dit jaar voor de derde maal uitgereikt. Een aantal reisorganisaties heeft het gepresteerd om alle jaren te winnen: Simi Reizen, Riksja Travel en Djoser.

Twee reisorganisatiess zijn dit jaar dubbel in de prijzen gevallen: Fru Amundsen heeft de prijs voor beste landspecialist én beste reisleiding in ontvangst mogen nemen, Simi Reizen is eerste geworden in de categorie Actieve vakanties én beste prijs/kwaliteit.


De prijswinnaars

Hieronder staan de prijswinnaars op een rij:

Categorie Winnaar 2016 Cijfer
Allround De Jong Intra Vakanties 7,6
Autorondreizen Middenoostenreizen.com 9,6
Actieve vakanties Simi Reizen 9,0
Excursiereizen Slangen Reizen 8,3
Familiereizen Djoser 7,7
Groepsrondreizen Oad 8,4
Individuele rondreizen 333TRAVEL 9,3
Landspecialist Fru Amundsen 9,9
Stedenreizen Effeweg 9,1
Zonvakanties Corendon Vliegvakanties 8

Beste reisleiding Fru Amundsen 10
Beste accommodaties Riksja Travel 8,3
Beste prijs/kwaliteit Simi Reizen 8,6


Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!


Bekijk hier de voorgaande jaren: 2015 - 2014