157

reizen en vakanties bij

11

reisorganisaties

Sorteer op:

Rondreis in Zuid Afrika

vanaf € 2.395
incl. heen/terugreis


Rondreis Zuid-Afrika, Lesotho & Swaziland, 22 dagen hotel/chaletreis

 Groepsrondreis      22 dagen

  Zuid Afrika    Lesotho    Swaziland  

Complete rondreis langs Tuinroute en wildparken Bezoek aan de koninkrijken Lesotho & Swaziland Wandelen in Tsitsikamma en de Drakensbergen Op safari in het Krugerpark Meer informatie

vanaf € 2.095
incl. heen/terugreis


Rondreis Zuid-Afrika Noord & Swaziland, 15 dagen

 Groepsrondreis      15 dagen

  Zuid Afrika    Swaziland  

Hoogtepunten van Swaziland en het noordoosten van Zuid-Afrika Wandelingen met mooie vergezichten in de Drakensbergen Op zoek naar de Big Five in het Krugerpark Kennismaken met de lokale ... bevolking in SOWETO
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.005
incl. heen/terugreis


Groepsreis Zuidelijk Afrika in 3 weken; Kamperen tussen de nijlpaarden

 Groepsrondreis      23 dagen

  Botswana    Namibië    Zuid Afrika    Zimbabwe  

Deze avontuurlijke kampeerreis naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe is er een van superlatieven. In Kaapstad kun je een bezoek brengen aan de plek waar Nelson Mandela jarenlang heeft ... vastgezeten: Robbeneiland. Of beklim de imposante Tafelberg. In Namibië wandel je in de Fish River Canyon langs een spectaculaire rivierkloof in een verlaten maanlandschap en wachten in Sossusvlei de hoogste zandduinen ter wereld. Je bezoekt beroemde wildparken als Etosha met haar enorme diversiteit aan groot en klein wild en het in Botswana gelegen Chobe met haar tienduizenden olifanten. De Okavangodelta is een waar wonder van de natuur. Grenzend aan een van de droogste woestijnen is er plots overal het water van de grootste binnenlandse delta ter wereld. Op vrijwel ieders wenslijst staat een bezoek aan de immense Victoria Watervallen. Het donderende geluid van het grootste watergordijn ter wereld alleen al zal je verbluft doen staan. Deze reis door Zuidelijk Afrika is een avontuur dat je niet mag missen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.149
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho

 Groepsrondreis      22 dagen

  Zuid Afrika    Swaziland    Lesotho  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho ontdek je een ongeëvenaarde diversiteit aan landschappen: woeste bergen, wilde kusten en stille baaien. Ga op gamedrive ... in het Kruger National Park, ontmoet de Zuid-Afrikaanse bevolking in een township, rijd paard in het ruige en ongerepte Lesotho en wandel in de Drakensbergen. Kaapstad vormt de perfecte afsluiting van deze avontuurlijke reis door Zuid-Afrika.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.295
incl. heen/terugreis


Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoriawatervallen, 24 dagen kampeerreis

 Groepsrondreis      24 dagen

  Zuid Afrika    Botswana    Namibië    Zimbabwe  

Van Kaapstad naar de Victoriawatervallen per safaritruck Bezoek aan o.a. Fish river canyon, Etosha en kaap de Goede Hoop Per kano de Okavangodelta verkennen Op zoek naar de Big Five Meer informatie

vanaf € 1.900


Rondreis Zuid-Afrika per auto: Panoramaroute uitgebreid

 Individuele rondreis      17 dagen

  Zuid Afrika

Noord: Johannesburg  Tzaneen, theeplantages  Krugerpark, op safari  Hazyview, begin Panoramaroute. eSwatini (Swaziland): Ezulwini Vallei, lokale markten. Midden: Mkuze, wandelsafari  Rorke's ... ke's Drift, Battlefields > Drakensbergen, groene vallei.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.849
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Zuid-Afrika Tuinroute/Kruger

 Groepsrondreis      17 dagen

  Zuid Afrika - Kruger

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we de hoogtepunten van dit diverse land. Dieren spotten doen we natuurlijk in het Kruger Nationaal Park. Ook bezoeken we de mooiste route ... van Zuid-Afrika, de Tuinroute. Denk aan een safari in het Addo Elephant Nationaal Park, struisvogels kijken in Oudtshoorn, wandelen in Tsitsikamma en Knysna en walvissen spotten in Hermanus. Onze weg gaat over groen en heuvelachtig landschap en langs ruige kustlijnen. We beginnen of eindigen de reis met een wijntje onder de Kaapse zon in Kaapstad.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.399
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Zuid-Afrika en Swaziland Hoogtepunten

 Groepsrondreis      14 dagen

  Zuid Afrika    Swaziland  

Tijdens deze rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland bezoek je in twee weken de hoogtepunten van het land. We wandelen bij de imposante Drakensbergen, verkennen het kustgebied, gaan op bezoek bij de ... Swatiâs en sluiten af met een wild avontuur in het Krugerpark. Laat je verrassen door de overweldigende natuur, de culturele diversiteit en het rijke wildleven.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.899
incl. heen/terugreis


Familiereis Zuid-Afrika Tuinroute/Kruger

 Familiereis      17 dagen

  Zuid Afrika - Kaapstad

Tijdens deze familiereis rijden we via de Tuinroute, de mooiste route van Zuid-Afrika, langs alle hoogtepunten van dit diverse land. Voel je 'on top of the world' op de Tafelberg en zie de ... pinguïns spelen op Boulders Beach. Van olifanten spotten in het Addo Elephant Nationaal Park tot struisvogels kijken in Oudtshoorn. Zoek het avontuur tijdens een wandeling door grillig Tsitsikamma Nationaal Park. Zie de zon zakken in de zee bij Hermanus, en spot daar de reusachtige walvissen. Met een tijdbesparende binnenlandse vlucht naar Johannesburg pakken we zelfs het Krugerpark nog mee! Waan je als een echte ranger in het wild en volg de voetsporen van de koning van het dierenrijk, de leeuw.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.739
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis

 Groepsrondreis      27 dagen

  Zuid Afrika    Botswana    Zimbabwe  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuidelijke Afrika bezoeken we Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Zimbabwe. Deze reis biedt een ongeëvenaarde variëteit aan landschappen en culturen. ... Van het moderne Kaapstad tot het olifantrijke Chobe Park, van de surrealistische Namib woestijn tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen. Wandelen in de bosrijke Cederbergen, per mokoro door de Okavango Delta en ook de Sossusvlei in Namibië, met zijn huizenhoge zandduinen, zal enorme indruk maken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.499
incl. heen/terugreis


Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland - kort

 Familiereis      16 dagen

  Zuid Afrika    Swaziland  

Tijdens deze familiereis door Zuid-Afrika bezoek je veel hoogtepunten en toch breng je niet veel tijd in de bus door. Zuid-Afrika is een enorm groot en gevarieerd land. Er is veel gelegenheid om ... actief bezig te zijn: Je kunt wandelen, fietsen of paardrijden. Je overnacht in het beroemde Krugerpark en gaat hier op zoek naar de Big Five: olifanten, neushoorns, luipaarden, buffels en leeuwen. In het prachtige Mlilwane Game Reserve kun je wandelen tussen het wild en bij St.Lucia kun je per boot de rivier op om nijlpaarden en krokodillen te zoeken. Hoeveel spot jij er? We reizen via de bijzondere Drakensbergen waar mooie wandelingen mogelijk zijn. Gaan jullie mee op deze gevarieerde familiereis?
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.999
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Zuid-Afrika/Mozambique

 Groepsrondreis      18 dagen

  Zuid Afrika    Swaziland    Mozambique  

Een rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland en Mozambique vol wilde dieren, witte stranden, mooie zonsondergangen, cultuur in Swaziland en goedlachse Mozambikanen op de markt. We rijden met onze eigen ... bus langs de Panoramaroute, ontmoeten de lokale bevolking in Swaziland en ontdekken de onderwaterwereld in Mozambique. Wild spotten doen we tijdens gamedrives in het Krugerpark en Mlilwane.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 5.499
incl. heen/terugreis


Perfect Match South Africa & Mauritius

 Autorondreis      18 dagen

  Mauritius    Zuid Afrika  

Bij deze reis heeft u het beste van twee werelden; het veelzijdige Zuid-Afrika waar u de mooiste wildparken bezoekt en het paradijselijke Mauritius waar u een duik kunt nemen in het helderblauwe ... water van de Indische Oceaan. Terecht een perfecte match! In Zuid-Afrika bezoekt u met een huurauto een van de mooiste routes van het land, de Panoramaroute. In de wildparken gaat u met een ranger op pad, op zoek naar de Big Five. U overnacht in goede boutique hotels en in Zuid-Afrika verblijft u ook een aantal nachten in een safaritent voor het echte ‘Out of Africa’ gevoel.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.259
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Zuidelijk Afrika Hoogtepunten

 Groepsrondreis      24 dagen

  Zuid Afrika    Botswana    Zimbabwe  

Tijdens deze rondreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe wordt er een ongeëvenaarde variëteit aan landschappen en culturen ontdekt. Van het moderne Kaapstad tot het olifantrijke ... Chobe Park, van de surrealistische Namib tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen, wandelen in de bosrijke Cederbergen en per mokoro door de Okavango Delta. Ook de Sossusvlei in Namibië, met zijn huizenhoge zandduinen, zal enorme indruk maken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.295
incl. heen/terugreis


Rondreis Zuid-Afrika nationale parken, 18 dagen hotel/chaletreis

 Groepsrondreis      18 dagen

  Zuid Afrika    Swaziland  

Natuur rondreis door de mooiste natuurgebieden van Zuid-Afrika en Swaziland op safari in Pilanesberg, Marakele, Kruger en Mapungubwe nationaal park Ontmoet al wandelend met een ranger neushoorns ... Maak mooie ‘hikes’ in de imposante Drakensbergen
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.995
incl. heen/terugreis


Rondreis Zuid-Afrika & Mozambique, 19 dagen

 Groepsrondreis      19 dagen

  Zuid Afrika    Mozambique  

Unieke combinatie van safari en tropische stranden Maak een zeiltocht per traditionele dhow naar de Bazaruto-archipel Op zoek naar de Big Five in het Kruger park of Hluhluwe wild reservaat Spot ... walvishaaien, dolfijnen en bulrug walvissen Maak mooie 'hikes' in de Drakensbergen
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.995
incl. heen/terugreis


Zuid-Afrika Tuinroute en Kruger nationaal park, 15 dagen

 Familiereis      15 dagen

  Zuid Afrika

Pinguïns en Walvissen spotten vanaf Kaap de Goede Hoop, het meest zuidwestelijke punt van Afrika Spectaculaire tocht door de Tuinroute met verblijf aan de schitterende stranden van Plettenberg ... Bay Bezoek aan Tsitsikamma, Addo Elephant en Kruger nationaal park Spot de big five, zebra’s, antilopen en nog veel meer dieren
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.395
incl. heen/terugreis


Rondreis Zuid-Afrika, 15 dagen

 Groepsrondreis      15 dagen

  Zuid Afrika

Bezoek aan Kaapstad en Kaap de Goede Hoop Op safari in het Krugerpark & Addo Proef de Kaaps-Hollandse cultuur in Swellendam Indrukwekkende druipsteenformaties in de Cangoo grotten Meer informatie

vanaf € 2.895
incl. heen/terugreis


Zuid-Afrika Noord & Swaziland, 15 dagen

 Familiereis      15 dagen

  Zuid Afrika    Swaziland  

Spectaculaire gamedrive door het Kruger op zoek naar de "big five" (olifant, leeuw, neushoorn, luipaard en buffel) Adembenemende tocht door de 'Vallei met de duizend heuvels" bij ... Drakenbergen Watersport activiteiten aan een van de vele stranden van Ballito in Zululand Bezoek aan het bergachtige koninkrijk Swaziland
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.095
incl. heen/terugreis


Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

 Familiereis      21 dagen

  Zuid Afrika

Beklim de spectaculaire Tafelberg bij Kaapstad Walvissen spotten bij Hermanus Nijlpaarden en Krokodillen spotten tijdens een boottocht door het St.Lucia Moerassenreservaat Gamedrive in het ... spectaculaire Kruger national park
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.817
incl. heen/terugreis


Groepsreis Zuid-Afrika, eSwatini & Lesotho; Cultuur en Natuur

 Groepsrondreis      22 dagen

  Zuid Afrika    Lesotho  

Zuid-Afrika en de koninkrijken eSwatini en Lesotho beleef je op hun mooist tijdens deze avontuurlijke reis waarbij je zowel in hotels slaapt als kampeert. In drie weken bezoek je onder meer de ... beroemde wildparken Kruger en Addo, kun je walvissen en dolfijnen spotten in Hermanus, prachtig wandelen in de Drakensbergen en je tegoed doen aan de heerlijkste Zuid-Afrikaanse wijnen. In eSwatini, het voormalig Swaziland, kun je met de fiets of wandelend op zoek gaan naar wilde dieren terwijl je in Lesotho de mooiste wandelingen en ponytochten kunt maken en daarbij ook nog de lokale bevolking ondersteunt. Je sluit je reis af in Kaapstad, waar cultuur, natuur en strand samenkomen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.169
incl. heen/terugreis


Groepsreis Zuid-Afrika Hoogtepunten - 15 dagen; Van Kaapstad naar Kruger

 Groepsrondreis      15 dagen

  Zuid Afrika

Tijdens deze afwisselende hotelreis bezoek je de bekendste hoogtepunten van Zuid-Afrika. Met bruisend Kaapstad kan je reis niet beter beginnen. Historische plekjes, de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, ... heerlijke Kaapse wijnen en prachtig witte stranden zetten de toon voor al het moois dat nog zal volgen. Vanuit Kaapstad volg je de prachtige Tuinroute. Je bezoekt nationale parken zoals het Tsitsikamma Nationaal Park en het Addo Elephant Nationaal Park voordat je naar het noordoosten vliegt om in het wereldberoemde Kruger Nationaal Park op zoek te gaan naar de Big Five. Je reist via die andere beroemde Zuid-Afrikaanse route, de Panoramaroute, naar Johannesburg van waar je Soweto kunt verkennen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.795
incl. heen/terugreis


Rondreis ZUID-AFRIKA, ESWATINI & LESOTHO - 23 dagen; Barbecuen tussen de 'Big Five'

 Groepsrondreis      22 dagen

  Zuid Afrika    Lesotho  

Ga mee op de meest complete hotelrondreis door Zuid-Afrika, eSwatini en Lesotho. Met onze eigen, comfortabele bus reis je langs de beroemde Panoramaroute en Tuinroute. Niet alleen ga je in het ... wereldberoemde Krugerpark op zoek naar de Big Five van het dierenrijk, je bezoekt ook het Hluhluwe-iMfolozi Nationaal Park met zijn witte en zwarte neushoorns en het Addo Elephant Nationaal Park. Bijzonder is je verblijf in de koninkrijken eSwatini en Lesotho waar cultuur en prachtige landschappen centraal staan. Tijdens het laatste deel van je rondreis geniet je van het wijnland en Kaapstad met zijn pracht en historie. Ga mee en ervaar Zuid-Afrika, eSwatini en Lesotho in al hun schoonheid!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.200


Rondreis Zuid-Afrika per auto: Westkust en Lesotho

 Individuele rondreis      19 dagen

  Zuid Afrika

Zuid: Kaapstad. West: Paternoster  Clanwilliam, rooibosthee  Springbok, bloemenzee in Nawakma. Midden: Augrabies Watervallen  Kimberley  Bloemfontein. Lesotho: Malealea & Tsehlanyane, ... ane, flora & fauna. Midden: Clarens, wandelen
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.800


Rondreis Zuid-Afrika per auto: Tuinroute en Krugerpark

 Individuele rondreis      16 dagen

  Zuid Afrika

Zuid: Kaapstad, Robbeneiland > Franschhoek > Swellendam, Kaap-Hollandse huizen > Oudtshoorn, struisvogels > Nature's Valley, natuurgebied. Noord: Johannesburg > Hazyview > Krugerpark, Big Five. Meer informatie

vanaf € 1.600


Rondreis Zuid-Afrika per auto: Ongerept Limpopo

 Individuele rondreis      14 dagen

  Zuid Afrika

Noord: Johannesburg, Apartheidsmuseum > Marakele, natuurpark > Zoutpansbergen, Venda cultuur > Mapungubwe NP > Krugerpark, op safari, Big 5 > Hazyview, begin Panoramaroute. Meer informatie

vanaf € 2.650


Rondreis Zuid-Afrika per auto: Hoogtepunten van Zuid-Afrika

 Individuele rondreis      25 dagen

  Zuid Afrika

Noord: Johannesburg  Hazyview  Krugerpark. eSwatini (Swaziland): Ezulwini. Midden: St. Lucia  Durban  Port St. Johns. Zuid: Coffee Bay  Cintsa  Addo Elephant NP  Nature's Valley ... Valley > Stanford, bij Hermanus > Stellenbosch > Kaapstad.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.200


Rondreis Zuid-Afrika per auto: Kaapse Wijnlanden

 Individuele rondreis      9 dagen

  Zuid Afrika

Zuid: Kaapstad, Robbeneiland, Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, op pad met een local > Franschhoek, wijnlanden, winetram. Meer informatie

vanaf € 1.900


Rondreis Zuid-Afrika per auto: Nationale Parken en Karoo

 Individuele rondreis      14 dagen

  Zuid Afrika

Zuid: Kaapstad, Tafelberg. West: Paternoster, vissersdorp. Zuid: Tulbagh, wijngebied Beaufort-West, Karoo Graaff-Reinet, historische gebouwen  Addo Elephant National Park, olifanten  Amakhala ... hala Game Reserve, safari.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.950


Rondreis Zuid-Afrika per auto: Complete safarireis

 Individuele rondreis      14 dagen

  Zuid Afrika

Noord: Johannesburg  Hazyview, Panoramaroute Sabi Sands privéreservaat, safari Krugerpark, Big Five. eSwatini (Swaziland): Hlane, nog meer safari. Midden: Hluhluwe-Imfolozi NP, witte én ... én zwarte neushoorns > St. Lucia, vogels > Umhlanga.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact