31

reizen en vakanties bij

8

reisorganisaties

Sorteer op:

Rondreis in Peru

vanaf € 2.595
incl. heen/terugreis


Rondreis Peru, 14 dagen

 Groepsrondreis      14 dagen

  Peru

Alle hoogtepunten van Peru in 2weken Lima, Arequipa, Colca Canyon en Titicacameer Uitgebreid programma Cusco, heilige vallei en Machu Picchu Deelname aan Camino Real, 2-daagse incatrail, ... mogelijk
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.499
incl. heen/terugreis


Groepsreis Zuid-Peru; Het verloren rijk van de Inca's

 Groepsrondreis      21 dagen

  Peru

Peru is het land van de vergezichten, waar eindeloze altiplano vlakten abrupt overgaan in de steil oprijzende pieken van het Andesgebergte. Mysterieuze Nazca lijnen, koloniale gebouwen en imposante ... Inca bouwwerken als Machu Picchu laten het verleden spreken. Laat je verrassen door de unieke flora en fauna en geniet van de gastvrijheid van de vriendelijke, kleurrijke bevolking van dit fascinerende land. Sportievelingen kunnen de twee- of vierdaagse beroemde Inca trail lopen. Vanuit Cuzco zijn echter legio andere mogelijkheden om je te vermaken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.389


Peru - privéreis

 Individuele rondreis      19 dagen

  Peru - Latijns-Amerika

Op deze privéreis ontdek je alle bezienswaardigheden van Peru, zoals Machu Picchu. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. Meer informatie

vanaf € 2.795
incl. heen/terugreis


Rondreis Peru, 21 dagen

 Groepsrondreis      21 dagen

  Peru

Complete reis langs hoogtepunten van Peru Nascalijnen, de Colca Canyon, Arequipa en het Titicacameer Ontdek de Inca geschiedenis: Cusco, heilige vallei en Machu Picchu Mogelijkheid de beroemde ... Inca Trail of Camino Real te lopen
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.395
incl. heen/terugreis


Rondreis Peru met Amazone, 24 dagen

 Groepsrondreis      24 dagen

  Peru

Complete reis langs hoogtepunten van Peru met jungle Nascalijnen, de Colca Canyon, Arequipa en Titicacameer Uitgebreid programma Cusco, heilige vallei en Machu Picchu Mogelijkheid de beroemde ... Inca Trail of Camino Real te lopen
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.099
incl. heen/terugreis


Groepsreis Peru in 2 weken; Mystieke steden in de Andes

 Groepsrondreis      17 dagen

  Peru

In Peru ligt de cultuur voor het oprapen: de vele overblijfselen uit de Incatijd zoals de wereldberoemde Incastad Machu Picchu en de Spaanskoloniale architectuur in Arequipa, Puno en Cuzco. De natuur ... van het land is zeer divers: het Andesgebergte, met meer dan 6000 meter hoge, besneeuwde bergen en vulkanen; het prachtige Titicacameer en niet te vergeten de raadselachtige Nazcalijnen. Tenslotte ontdek je op de Ballestas eilanden zeerobben en talrijke watervogels. Op de markten van Cuzco en Puno zie je de verschillende indianenstammen in hun kleurrijke klederdrachten, een lust voor het oog. In dorpen en steden, op de markten, in de trein en op de drijvende rieteilanden maak je nader kennis met deze vriendelijke indianenbevolking. Een korte reis langs alle hoogtepunten van dit fascinerende land!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.699
incl. heen/terugreis


Groepsreis Peru & Bolivia; Tussen altiplano en zoutvlakte

 Groepsrondreis      24 dagen

  Bolivia    Peru  

Ruige bergketens en ontzagwekkende vulkanen, resten van oude beschavingen en een kleurrijke inheemse bevolking kenmerken deze spectaculaire reis. Zwerf met Shoestring mee over de enorme zoutvlaktes ... van Salar de Uyuni. Je kunt de ruïnes bezoeken van de legendarische verloren stad van het Incarijk, Machu Picchu. Maar er valt nóg veel meer te ontdekken op onze tocht dwars door de Altiplano. Besneeuwde Andestoppen met weidse vergezichten bijvoorbeeld. Woestijngebieden aan de kust, met in de aarde getekende lijnen van oude culturen in Nazca. De grillige Colca Canyon, waar je wellicht de condor met zijn machtige spanwijdte ziet. Overblijfselen van de Spaanse overheersing vind je terug in koloniale steden als Arequipa, Cuzco en Potosí. Vergeet ten slotte niet cavia aan het spit of de lokale pisco sour te proeven!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.799
incl. heen/terugreis


Best of Peru

 Individuele rondreis      21 dagen

  Peru

Deze reis voert door eeuwenoude geschiedenis en indrukwekkende landschappen. Dwaal door de ruïnes van een van de nieuwe zeven wereldwonderen; Machu Picchu. Geniet van de prachtige terrasvelden in de ... Heilige Vallei. U vaart op grote hoogte op het Titicacameer, het grootste meer van Zuid-Amerika. In de Colca Canyon imponeren de condors met hun enorme vleugels terwijl ze over uw hoofd zweven. Aan mooie steden geen gebrek, u bezoekt Arequipa en Cuzco. Twee steden met een prachtige architectuur. U overnacht in charmante kleinschalige boutique hotels, in de Heilige Vallei overnacht u in een luxe tent.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.549
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Mexico, Guatemala en Honduras

 Rondreis      24 dagen

  Mexico    Guatemala    Belize    Honduras    Peru  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Mexico, Guatemala en Honduras bezoek je allerlei beroemde opgravingen en ga je op zoek naar diep in de jungle verscholen ruïnes. Je maakt kennis met ... afstammelingen van de Maya's, die op kleurrijke markten hun waren verkopen en bezoekt leuke dorpjes met sfeervolle pleinen en lekkere eetkraampjes. In Mahahual, Bacalar en Playa del Carmen kun je tenslotte heerlijk ontspannen en mooi snorkelen. Een reis door het voormalige rijk van de Maya's is even fascinerend als afwisselend.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.899
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Argentinië, Bolivia en Peru

 Rondreis      28 dagen

  Argentinië    Peru    Bolivia  

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië, Bolivia en Peru wandel je door spectaculaire landschappen met felgekleurde rotspartijen, trek je over uitgestrekte hoogvlaktes en maak je kennis ... met de Indianenbevolking. We maken een tweedaagse tocht over de uitgestrekte Uyuni-zoutvlakte en bezoeken indrukwekkende ruïnes van het oude Incarijk, met als hoogtepunt Machu Picchu. Deze rondreis is een unieke kennismaking met de cultuur en natuur van het Andesgebied.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.059
incl. heen/terugreis


Familiereis Peru

 Familiereis      23 dagen

  Peru - Lima

Tijdens deze familiereis door Peru reis je door het land van de Inca's, een land in raadselen gehuld. We gaan op zoek naar de bron van de legendes. We maken een boottocht naar eilandjes voor de kust ... van Pisco, waar tientallen zeeleeuwen, pelikanen en pinguïns leven. Over de uitgestrekte hoogvlaktes in de Andes kom je kuddes lama's tegen en je ziet hier misschien wel de gigantische condor vliegen. Op een eiland in het Titicacameer overnacht je bij een traditionele Indiaanse familie. Een vierdaagse trektocht door het Andesgebergte brengt je naar Machu Picchu, de mysterieuze stad van de Inca's. Je kunt er ook voor kiezen om vanuit Cuzco of Urubamba diverse excursies te maken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.449
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Peru Hoogtepunten

 Rondreis      19 dagen

  Peru - Lima

Tijdens deze rondreis door Peru bezoek je op verschillende plaatsen de overblijfselen van de hoogstaande Inca-cultuur, met als hoogtepunten de stad Cuzco en Machu Picchu. Je wordt verrast door de ... kleurrijke Indianenbevolking, het blauwe Titicacameer, koloniale steden en de ruige Colca Canyon. Vanuit Cuzco kun je de ééndaagse Camino Real lopen naar Machu Picchu. Je kunt de rondreis verlengen met een bezoek aan het regenwoud bij Puerto Maldonado.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.869
incl. heen/terugreis


22-35ers reis Peru

 Rondreis      21 dagen

  Peru

Laat je onderdompelen in de mysteries van oude culturen en laat je verrassen door afwisselende landschappen. De ene dag bevind je je in de woestijn, de andere dag wandel je door een diepe canyon en ... even later klim je naar zo'n 4000 meter hoogte. Eén van de hoogtepunten van de reis is de optionele trekking naar een van de 7 wereldwonderen: Machu Picchu. Hierbij treed je in de voetsporen van de Inca's. We verblijven bij de lokale bevolking van het Titicacameer, spotten condors en alpaca's bij de ruige Colca Canyon en maken een boottocht naar Islas Ballestas. Bij de bruisende steden Lima, Arequipa en Cuzco heb je alle tijd om bij de leukste hotspots de Peruaanse keuken te proberen. Je reis verlengen met een extra shot natuur? Bezoek dan het regenwoud bij Puerto Maldonado.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.719
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Peru

 Rondreis      22 dagen

  Peru - Lima

Tijdens deze rondreis door Peru bezoek je op verschillende plaatsen de overblijfselen van de hoogstaande Inca-cultuur, met als hoogtepunten de stad Cuzco en Machu Picchu. Je zult worden verrast door ... de kleurrijke Indianenbevolking, het blauwe Titicacameer, koloniale steden en de ruige Colca Canyon. Vanuit Cuzco kun je de meerdaagse Incatrail of de niet toeristische Larestrail lopen. Je kunt de rondreis verlengen met een bezoek aan het regenwoud bij Puerto Maldonado.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.669
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Noord-Peru

 Rondreis      22 dagen

  Peru - Spectaculaire

Tijdens deze spectaculaire ontdekkingsreis nemen we je mee naar het pure en ongerepte noorden van Peru. Dit gedeelte van Peru is met zijn vele prachtige landschappen en fascinerende overblijfselen ... uit de pre-Inca en Spaans koloniale tijd misschien nog wel indrukwekkender dan het zuiden, maar veel minder bezocht. Hier kom je nog maar weinig andere toeristen tegen en word je met open armen ontvangen. We reizen in een klein gezelschap van maximaal 14 personen met privé bussen en overnachten overwegend in comfortabele, vaak sfeervolle, hotels.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.271
incl. heen/terugreis


Discover Kleurrijk Peru

 Individuele rondreis      14 dagen

  Peru

Verken in 15 dagen de belangrijkste hoogtepunten: o.a. Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacameer en Machu Picchu. Meer informatie

vanaf € 3.358
incl. heen/terugreis


Peru Highlights

 Individuele rondreis      16 dagen

  Peru

In 17 dagen bezoek je o.a. Lima, Balestas Islands, Nazca, Colca Canyon, Titicacameer, Cusco en Machu Picchu. Meer informatie

vanaf € 3.890
incl. heen/terugreis


Grand Tour Zuidelijk Peru

 Individuele rondreis      18 dagen

  Peru

Bezoek o.a. Balestas Islands, Nazca, Colca Canyon, Titicacameer, Cusco, Machu Picchu en het Amazone regenwoud Meer informatie

vanaf € 2.559
incl. heen/terugreis


Best Deal Peru

 Individuele rondreis      14 dagen

  Peru

Verken in 15 dagen de mooiste hoogtepunten: o.a. Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacameer en Machu Picchu. Meer informatie

vanaf € 3.497
incl. heen/terugreis


Discover Kleurrijk Peru Deluxe

 Individuele rondreis      14 dagen

  Peru

Verken de hoogtepunten in o.a. Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacameer en Machu Picchu en verblijf in deluxe hotels. Meer informatie

vanaf € 3.814
incl. heen/terugreis


Peru Highlights Deluxe

 Individuele rondreis      16 dagen

  Peru

Rondreis hoogtepunten Peru? Bezoekt o.a. Lima, Balestas Islands, Nazca, Colca Canyon, Titicacameer, Cusco en Machu Picchu. Verblijf in deluxe hotels. Lees verder Meer informatie

vanaf € 3.952
incl. heen/terugreis


Van de Hooglanden tot de Jungle van Peru

 Individuele rondreis      17 dagen

  Peru

Verken in 18 dagen de belangrijkste hoogtepunten: Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacameer, Machu Picchu en Amazone. Meer informatie

vanaf € 2.737


22-daagse easy going groepsrondreis Peru & de Inca's

 Rondreis      21 dagen

  Peru

De route van deze rustigere versie van onze Peru-reis voert onder meer langs de Ballestas Eilanden, door Andesdorpjes, langs de mysterieuze Nazcalijnen, de rieteilanden in het Titicacameer, het ... uitzichtpunt Cruz del Condor, Cusco en de onovertroffen Incastad Machu Picchu.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.717


18-daagse single groepsrondreis Peru & de Inca's

 Rondreis      17 dagen

  Peru

Peru, dat is koloniale grandeur, de Incabeschaving en de Andes. Het absolute hoogtepunt is de intrigerende Machu Picchu. Ontdek ook de overweldigende natuur met de karakteristieke Andesdorpjes, ... woestijnen, lama's, zeeleeuwen en condors.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.717


22-daagse groepsrondreis Peru, Noord-Chili & Bolivia

 Rondreis      21 dagen

  Bolivia    Chili    Peru  

Een rondreis naar de hoogtepunten van drie fantastische landen, 'maar dan anders'. Treed van de gebaande paden in nog onbekende nationale parken in Chili, ontdek hoe veelzijdig Bolivia is en bezoek ... pre-Inca plekken in Peru. Een geweldige combinatie van natuur en cultuur!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.199


24-daagse privérondreis Peru & Bolivia

 Rondreis      23 dagen

  Bolivia    Peru  

Van Lima in Peru reis je via koloniaal Arequipa naar het Titicacameer. Hier steek je de grens over met Bolivia, waar je La Paz, Sucre, de mijnstad Potosí en de zoutvlaktes bij Uyuni ontdekt. Terug ... in Peru wacht de apotheose met Incastad Cusco, de Heilige Inca Vallei en Machu Picchu.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.595
excl. heen/terugreis


Individuele rondreis Peru

 Individuele rondreis      15 dagen

  Peru

Peru: land van de Inca's. Meer informatie

vanaf € 2.497


18-daagse groepsrondreis Peru & de Inca's

 Rondreis      17 dagen

  Peru

Beleef de Incacultuur, de koloniale steden en de Andes. Uiteraard bezoeken we Machu Picchu en overnachten we in de Heilige Inca Vallei. In de Colca Canyon turen we naar condors en we reizen over de ... altiplano en bezoeken Arequipa, het Titicacameer en Cusco.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.905
incl. heen/terugreis


Grand Tour Peru Noord en Zuid

 Individuele rondreis      20 dagen

  Peru

Je bezoekt o.a. Lima, Kuelap, Gocta watervallen, Arequipa, Colca Canyon, Titicacameer, Cusco en Machu Picchu. Meer informatie

vanaf € 4.981
incl. heen/terugreis


Grand Tour Peru Noord en Zuid Deluxe

 Individuele rondreis      20 dagen

  Peru

Je bezoekt o.a. Kuelap, Gocta watervallen, Arequipa, Colca, Titicaca, Cusco en Machu Picchu. Verblijf in deluxe hotels. Meer informatie

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact