Uitstekende vakantie en organisatie.


Hieronder vindt u de ervaring van Tim Faatz met reisorganisatie VakantieDiscounter. Deze is ingevoerd op 03-09-2018 en gaat over de vakantie naar Griekenland in augustus 2018.

 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar
Met partner
9,0
Uitstekende vakantie en organisatie.
Zonvakantie in Griekenland, augustus 2018

  Totaal:
 • 9
 • Vervoer:
 • 10
 • Accommodatie:
 • 7

 • Reisleiding:
 • 10
 • Prijs:
 • 8

Zeer goede ervaring! Vakantiediscounter vaker gebruikt als reisorganisatie en is altijd zeer duidelijk en goed geregeld.
Deze vakantie was ook weer prima. Reis was helemaal top zowel de heen als terug fiets. Het transfer is ook altijd goed geregeld.
Het hotel wisten we dat het heel erg basic was. Dit was van te voren bekend en daarom is de prijskwaliteit op zich prima.
Het hotel zelf zou ik overigens niet aanbevelen (hier kan de vakantiediscounter niks aan doen) maar de eigenaresse is niet vriendelijke (het is een familiebedrijf maar een ochtendhumeur krijg je iedere dag). Verder is het ontbijt heel basic (1 kop koffie of thee, stukjes stokbrood, ham, kaas en een tomaatje en komkommertje). Het zwembad is echt uitstekend!!! Veel ruimte voor weinig mensen. Het hotel ligt ongeveer op 10 minuten lopen (hotel ligt op de helft van een berg dus je moet wel altijd omlaag en een stukje omhoog). Het is een rustige omgeving maar veel mooie locaties/plekken op loopafstand. Vanwege de rust zijn wij in het weekend 1 nacht naar Kos-Stad gegaan met de stadsbus kan je makkelijk voor 4,80 van Kefalos naar Kos-Stad reizen (een betere optie dan een auto huren of een quad). Daar hebben we een overnachting gehad in het International Hotel, heerlijk om even airco te hebben en een fijne douche. Ook 1 dag fietsen gehuurd in Kos-Stad wat zeker een aanrader is voor een paar euro kan je de hele dag gebruik maken van de fietsen. Verder hebben we een top verblijf gehad in Kefalos het enige jammere was de vriendelijkheid van de medewerkers van Anthoula Hotel. Wij vonden de rust fijn en de drukte kan je altijd opzoeken!

Zeer aan te raden, voor echt jonge kinderen is er niet veel te doen. Maar wil je lekker genieten van de zon en af en toe naar wat leuke plekjes is dit helemaal top! Hou er rekening mee dat het hotel wel echt basic is! Maar genieten kan je er zeker!
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 03-09-2018 | Accommodatie(s): Anthoula Hotel - KefalosAlgemene informatie
Totaal: 6,4
Vervoer: 7,3
Accommodatie: 7,5
Reisleiding: 6,1
Prijs: 6,9
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds Thuiswinkel
U kunt bij VakantieDiscounter de volgende vakanties boeken:
 Zonvakantie