Jammer, hopelijk volgende reis beter.


Hieronder vindt u de ervaring van M. de Vries met reisorganisatie Effeweg. Deze is ingevoerd op 28-10-2011 en gaat over de vakantie naar Italië in oktober 2011.

 
3 van 3 mensen vinden dit een nuttige review.

door
51-60 jaar
Met partner
5,0
Jammer, hopelijk volgende reis beter.
Thema vakanties in Italië, oktober 2011

  Totaal:
 • 5
 • Vervoer:
 • 9
 • Accommodatie:
 • 5

 • Reisleiding:
 • 9
 • Prijs:
 • 4

Afgelopen oktober 2011 zijn we met Effeweg naar Oostenrijk geweest (Kufstein)
Een fijne ervaring met alles ,fijne chauffeur en een uitstekend hotel(super fijn,goed eten etc. en prettig personeel)


Nu Rimini!!!
Allereerst willen wij zeggen dat we een fijne, spontane en behulpzame chauffeur(Barry) hadden, die altijd een oplossing vond, met alles.Alleen jammer dat hij niet zoveel kon vertellen over de omgeving,maar dit was zijn eerste trip naar Italië.(tip voor Effeweg?)
Nu zijn we met Effeweg naar Rimini geweest, voordat we daar aangekomen waren, hebben we eerst overnacht in Duitsland ook de terugreis hebben we daar overnacht.Een top hotel,een echte aanrader(Waldgasthof St.Kastl
te Langenbruck.
Aangekomen in het hotel te Rimini was het meteen al rumoerig en rommelig.
De kamers zijn erg gehorig en de airco functioneerde maar slecht, de meeste gasten hadden dan ook problemen met het slapen en moesten veel hoesten.
Het ontbijt was eentonig en niet lekker, broodjes uit een grote zak (droog)samengeperste ham en flauwe kaas en een paar soorten jammetjes, koffie en ranja uit een plastic bekertje.Meer keuze was er niet. Na vragen aan de goedwillende chauffeur kregen we 2 keer een gekookt eitje erbij, mmm lekker toch? Mooi niet, de eidooiers waren gifgroen, allemaal, en stonken verschrikkelijk.Ze kunnen daar niet normaal een ei koken (diep triest)
Het diner was ook zeer eentonig, iedere dag pasta (wel logisch)maar geen fatsoenlijke en smakelijke groenten erbij. Gebakken vis gehad,het spijt me dat ik het zeg maar t'was niet te vr.....! En een paar keer gebakken aardappelen VET en nog eens VET. Wel rauwkost iedere dag,7dagen lang,sla,wortel en rauwe spits kool.
Ze kunnen daar geen smakelijke maaltijd serveren.
Het personeel was ook maar zo zo!
We kregen bijna niet rustig de tijd om te eten of de borden werden al weer onder je neus weg gegrist.En komt de manager al weer langs om geld te innen terwijl je nog aan het eten bent
(erg onbeschoft plus ook nog eens op blote voeten in open slippers, brrr))
O ja,we hebben één keer, 2 mini bolletjes ijs gehad als dessert. Verder alleen maar een appel na en druiven, 7 dagen lang.
Het personeel was erg luidruchtig aanwezig.
Wat alles sloeg was, dat wij met een groepje nazaten in de livingroom om wat te drinken, wij tot onze grote verbazing de kelner- barkeeper bezig zagen de vloer achter de bar te moppen en de vieze mop steeds uitspoelde in de bak waarin de glazen worden gespoeld.
Goor en nog eens goor!!!
Ik hoop dat Effeweg hier wat aan gaat doen en zelf eerst het hotel gaat checken en beoordelen i.p.v. een bureau dit laat doen.
Want dit is zeer slecht voor de goede naam van Effeweg.
Hotel Tomanco te Rimini is geen * waardig.
Het spijt ons zeer dit te moeten vermelden, maar vonden het toch nodig dit te doen.
Want wij willen graag weer met Effeweg op reis. Italië is verder een prachtig land, waar we best nog eens naar toe willen gaan.

Vr. gr.Fam. M de Vries
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 28-10-2011 | Accommodatie(s): Hotel Tamanco*** te Rimini | Vervoer: bus

Bekijk alle Effeweg ervaringen.

Algemene informatie
Totaal: 7,3
Vervoer: 8,1
Accommodatie: 7,6
Reisleiding: 7,4
Prijs: 8,2
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds Touringcarbedrijf
U kunt bij Effeweg de volgende vakanties boeken:
 Stedentrip     Excursiereis     Groepsrondreis     Oud & Nieuw reis     Muziekreis     Pretpark     Fietsvakantie     Singlereis     Kerstreis   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact