21

reizen en vakanties bij

7

reisorganisaties

Sorteer op:

Rondreis in Laos

vanaf € 2.995
incl. heen/terugreis


Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen

 Groepsrondreis      23 dagen

  Cambodja    China    Laos    Vietnam  

Wandel over de stijle rijstterrassen van Sa Pa 2-daagse boottocht in de betoverende baai van Halong Magisch Luang Prabang Uitgebreid de tijd in Angkor Wat Meer informatie

vanaf € 2.895
incl. heen/terugreis


Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen

 Groepsrondreis      22 dagen

  Cambodja    Laos  

Bezoek de koninklijke stad Luang Prabang Maak een boottocht over de mystieke Mekong Relax op het heerlijke Khong-eiland Twee volle dagen om het Angkor complex te bezoeken Meer informatie

vanaf € 3.079
incl. heen/terugreis


Familiereis Thailand, Laos en Cambodja

 Familiereis      22 dagen

  Laos    Thailand    Cambodja  

Tijdens de familiereis Indochina ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis voor het hele gezin overnachten we in hotels die ... variëren van eenvoudig tot luxueus. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse, comfortabele boottocht gemaakt over de Mekongrivier. Om tijd te besparen vliegen we van Vientiane naar Phnom Penh. We sluiten de reis tropisch af met een heerlijk verblijf aan het strand van Koh Chang.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.299
incl. heen/terugreis


22-35ers reis Thailand, Laos/Cambodja

 Rondreis      21 dagen

  Laos    Thailand    Cambodja  

Tijdens deze 22-35ers reis Thailand, Laos en Cambodja ontdek je bijzondere dorpen en steden zoals Luang Prabang, Vang Vieng, Vientiane, Phnom Penh en Siem Reap. Onderweg zullen we ons verdiepen in de ... rijke cultuur en geschiedenis van Laos en Cambodja. Bovendien gaan we op ontdekkingstocht in de natuur tijdens een avontuurlijke 3-daagse trekking in het noorden van Laos, waar we de nacht doorbrengen in een homestay. In de omgeving van Siem Reap bezoeken we de indrukwekkende Angkor Wat tempels en maken we een hike in de Kulen Jungle. Last but not least, sluiten we de onvergetelijke reis af op het paradijs eiland Koh Chang in Thailand.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.299
incl. heen/terugreis


Premium Reis Thailand en Laos

 Rondreis      20 dagen

  Thailand    Laos  

Deze Premium rondreis Thailand en Laos begint in Chiang Mai, in het noorden van Thailand. Via de beruchte Gouden Driehoek, reizen we naar Laos en genieten we tijdens een tweedaagse cruise van het ... boeiende leven langs de Mekong. We nemen uitgebreid de tijd om de prachtige koningsstad Luang Prabang te verkennen en reizen met de hogesnelheidstrein naar Vientiane, de dorpse hoofdstad van Laos. In de jungle van Khao Yai gaan we op zoek naar wild en watervallen en in bruisend Bangkok kun je op de fiets op verkenning. We eindigen deze reis aan het strand in een heerlijk resort op Koh Maphrao, oftewel Cocunut Island.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.683
incl. heen/terugreis


Groepsreis Thailand, Laos & Cambodja; Tuktuks, minderheden en tempelsteden

 Groepsrondreis      22 dagen

  Thailand    Laos    Cambodja  

Op deze afwisselende en avontuurlijke reis door Thailand, Laos en Cambodja maak je kennis met drie heel verschillende landen. Thailand voelt als een warm bad. Het is waar je je reis begint en ... eindigt. Wereldstad Bangkok, het knusse Chiang Mai en Chiang Rai met zijn kunstzinnige tempels en opiummuseum passeren de revue. Zodra je in buurland Laos aankomt, lijkt het alsof je terug in de tijd bent gestapt. Etnische minderheden in kleurrijke kleding leven in het groene heuvelgebied en de Frans-koloniale tijd is nergens zo goed zichtbaar als in Luang Prabang. In Cambodja worden je emoties heen en weer geslingerd. Het land is prachtig, de mensen zijn enorm aardig en tempelstad Angkor is een wereldwonder. Toch sluimert de schaduw van de Rode Khmer nog steeds rond.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.300


Rondreis Vietnam en Laos: Boeiend Vietnam en Laos

 Individuele rondreis      19 dagen

  Laos

Laos: UNESCO-stad Luang Prabang > omgeving van Vang Vieng > hoofdstad Vientiane. Vietnam: Hanoi > cruisen door Halong Bay > met de nachttrein naar Sapa > cultureel Hue > An Bang, strand. Meer informatie

vanaf € 3.550


Rondreis Laos: Van de gebaande paden

 Individuele rondreis      18 dagen

  Laos

Zuidelijke eilandenrijk: Champasak  Don Khone  Bolaven centraal-Laos: hoofdstad Vientiane  landelijk Vang Vieng, Luang Prabang, tempels en watervallen  noordelijke bergen: varen, wandelen bij ... n bij Nong Khiow, Oudomxai en Luang Namtha.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.850


Rondreis Laos: Juwelen van Laos

 Individuele rondreis      13 dagen

  Laos

Over de Mekong-rivier naar Luang Prabang, stad met tempels en monniken Vang Vieng, karstlandschap Via hoofdstad Vientiane naar zuidelijk eilandenrijk fietsen op Don Khone  uitrusten in ... n in Champasak
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.600


Rondreis Vietnam, Cambodja en Laos: de Aziatische parels

 Individuele rondreis      24 dagen

  Laos

Laos: Vientiane  via Vang Vieng naar UNESCO-stad Luang Prabang. Cambodja: Siem Reap, Angkor Wat  Phnom Penh  Mekongdelta, Zuid-Vietnam: geschiedenis en cultuur in Ho Chi Minh City, Hoi ... Hoi An, en Hanoi
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.300


Rondreis Het beste van Thailand en Laos

 Individuele rondreis      22 dagen

  Laos

Thailand: Fietsen door Bangkok bezoek tempels Ayutthaya en Chiang Mai. Van Chiang Rai naar Laos, per boot over de Mekong naar Luang Prabang  Vang Vieng  Vientiane  terug naar ... naar Bangkok > eindigen aan het Thaise strand van Hua Hin.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.900


Rondreis Laos Compleet

 Individuele rondreis      22 dagen

  Laos

Vanaf de Thaise grens varen over de Mekong-rivier via noordelijke bergen naar UNESCO-stad Luang Prabang. Centraal-Laos: Phonsavan, Vang Vieng, Vientiane. Via Kong Lor-grot naar Bolaven ... > eilandenrijk, Don Khone en Champasak.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.800


Rondreis Laos: Actief en avontuurlijk Laos

 Individuele rondreis      14 dagen

  Laos

Traditionele lodge Chiang Khong  Nam Kan NP, ziplinen  Luang Namtha, kajakken trektocht Oudomxai  Luang Prabang, fietsen, wandelen en cultuur opsnuiven  Bolaven, jeeptocht  fietsen op Don ... op Don Khone.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.799
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Laos/Cambodja

 Groepsrondreis      23 dagen

  Laos    Cambodja  

Tijdens deze complete rondreis door Laos en Cambodja ervaren we het leven langs de Mekong van noord naar zuid. We bezoeken de koningsstad Luang Prabang en nemen de tijd om de overweldigende ... tempelcomplexen van Angkor Wat te ontdekken. In Vang Vieng en het Hinboun natuurpark geniet je van de overweldigende natuur. We reizen per privé-bus en boot en slapen in hotels die variëren van wat eenvoudiger tot zeer comfortabel.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.895
excl. heen/terugreis


Individuele rondreis Laos, Vietnam en Cambodja

 Individuele rondreis      21 dagen

  Laos

Laos, vietnam en cambodja; een hele gelukkige combinatie en een reis om nooit te vergeten!. Meer informatie

vanaf € 2.531
incl. heen/terugreis


Het Laotiaanse Leven

 Individuele rondreis      11 dagen

  Laos

Inclusief vluchten. Wilt u het échte Aziatische leven leren kennen, dan kunt u bij deze reis uw hart ophalen. U verblijft een aantal dagen bij de Akha-stam en leert hun levenswijze kennen, waarna u ... de ongerepte natuur bij Nong Khiaw leert kennen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.940
excl. heen/terugreis


Laos Highlights Deluxe

 Individuele rondreis      12 dagen

  Laos

Deze complete kennismakingsreis neemt je mee naar het pittoreske Luang Prabang, de kruikenvlaktes, de hoofdstad Vientiane en het zuiden met veel natuur en de prachtige Champa ruïnes. Meer informatie

vanaf € 2.910
incl. heen/terugreis


Laos Highlights

 Individuele rondreis      14 dagen

  Laos

Inclusief vluchten. Deze complete kennismakingsreis neemt u mee naar het pittoreske Luang Prabang, de kruikenvlaktes, de hoofdstad Vientiane en het zuiden met veel natuur en de prachtige Champa ... ruïnes.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.716
incl. heen/terugreis


Discover Laos

 Individuele rondreis      9 dagen

  Laos

Inclusief vluchten. Laos is nog een authentiek, echt Aziatisch land met een zeer vriendelijke bevolking en vele interessante bezienswaardigheden. Bezoek de hoofdstad Vientiane, de mysterieuze Vlakte ... der Kruiken en het charmante plaatsje Luang Prabang.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.152
incl. heen/terugreis


Jungles en Volkeren van Noord-Laos

 Individuele rondreis      15 dagen

  Laos

Inclusief vluchten. Bezoek het afgelegen noorden van Laos, met de prachtigste jungles waar u meer leert over de bijzonder flora, fauna en het behoud ervan. U leert tijdens deze reis ook verschillende ... volkeren en hun levenswijzen kennen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.721


24-daagse groepsrondreis Indochina - Ontdek Vietnam, Laos & Cambodja

 Rondreis      23 dagen

  Cambodja    Laos    Vietnam  

Een drielandenreis waarin je authentieke steden, sprookjesachtige natuur en imposante tempels van het oude Indochina ontdekt. Veel bezoeken en excursies zijn inclusief zodat je optimaal kunt genieten ... van deze drie bijzondere bestemmingen met elk een heel eigen karakter.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact