26

reizen en vakanties bij

8

reisorganisaties

Sorteer op:

Rondreis in Cambodja

vanaf € 2.099
incl. heen/terugreis


Groepsreis Vietnam & Cambodja; Ontdekkingsreis door Indochina

 Groepsrondreis      21 dagen

  Cambodja    Vietnam  

Vietnam en Cambodja zijn twee bijzondere bestemmingen met elk een eigen karakter. In het prachtige Vietnam logeer je in de schilderachtige Halong Bay, je bezoekt de keizerlijke hoofdstad Hué en ziet ... het historische stadje Hoi An. Na de bruisende steden Ho Chi Minh City en Phnom Penh is het tijd voor het slaperige Cambodjaanse stadje Battambang. Je reis sluit je af met hét hoogtepunt van Indochina: Angkor Wat. Boek nu deze ontdekkingstocht door Indochina!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.995
incl. heen/terugreis


Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen

 Groepsrondreis      23 dagen

  Cambodja    China    Laos    Vietnam  

Wandel over de stijle rijstterrassen van Sa Pa 2-daagse boottocht in de betoverende baai van Halong Magisch Luang Prabang Uitgebreid de tijd in Angkor Wat Meer informatie

vanaf € 3.079
incl. heen/terugreis


Familiereis Thailand, Laos en Cambodja

 Familiereis      22 dagen

  Laos    Thailand    Cambodja  

Tijdens de familiereis Indochina ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis voor het hele gezin overnachten we in hotels die ... variëren van eenvoudig tot luxueus. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse, comfortabele boottocht gemaakt over de Mekongrivier. Om tijd te besparen vliegen we van Vientiane naar Phnom Penh. We sluiten de reis tropisch af met een heerlijk verblijf aan het strand van Koh Chang.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.299
incl. heen/terugreis


22-35ers reis Thailand, Laos/Cambodja

 Rondreis      21 dagen

  Laos    Thailand    Cambodja  

Tijdens deze 22-35ers reis Thailand, Laos en Cambodja ontdek je bijzondere dorpen en steden zoals Luang Prabang, Vang Vieng, Vientiane, Phnom Penh en Siem Reap. Onderweg zullen we ons verdiepen in de ... rijke cultuur en geschiedenis van Laos en Cambodja. Bovendien gaan we op ontdekkingstocht in de natuur tijdens een avontuurlijke 3-daagse trekking in het noorden van Laos, waar we de nacht doorbrengen in een homestay. In de omgeving van Siem Reap bezoeken we de indrukwekkende Angkor Wat tempels en maken we een hike in de Kulen Jungle. Last but not least, sluiten we de onvergetelijke reis af op het paradijs eiland Koh Chang in Thailand.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.895
incl. heen/terugreis


Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen

 Groepsrondreis      22 dagen

  Cambodja    Laos  

Bezoek de koninklijke stad Luang Prabang Maak een boottocht over de mystieke Mekong Relax op het heerlijke Khong-eiland Twee volle dagen om het Angkor complex te bezoeken Meer informatie

vanaf € 2.563
incl. heen/terugreis


Groepsreis Thailand, Laos & Cambodja; Tuktuks, minderheden en tempelsteden

 Groepsrondreis      22 dagen

  Thailand    Laos    Cambodja  

Op deze afwisselende en avontuurlijke reis door Thailand, Laos en Cambodja maak je kennis met drie heel verschillende landen. Thailand voelt als een warm bad. Het is waar je je reis begint en ... eindigt. Wereldstad Bangkok, het knusse Chiang Mai en Chiang Rai met zijn kunstzinnige tempels en opiummuseum passeren de revue. Zodra je in buurland Laos aankomt, lijkt het alsof je terug in de tijd bent gestapt. Etnische minderheden in kleurrijke kleding leven in het groene heuvelgebied en de Frans-koloniale tijd is nergens zo goed zichtbaar als in Luang Prabang. In Cambodja worden je emoties heen en weer geslingerd. Het land is prachtig, de mensen zijn enorm aardig en tempelstad Angkor is een wereldwonder. Toch sluimert de schaduw van de Rode Khmer nog steeds rond.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.250


Rondreis Cambodja: Cambodja actief

 Individuele rondreis      20 dagen

  Cambodja

Centraal-Cambodja: Siem Reap, Angkor per tuktuk. Oost: Stung Treng, kajakken  Ratanakiri, trektocht  Mondulkiri, olifanten  Kratie, fietstocht. Centraal: Phnom Penh. Zuid-west: Koh Kong, ... ng, jungle  > Koh Rong, bounty-strand
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.900


Rondreis Cambodja: het lokale leven in Cambodja

 Individuele rondreis      13 dagen

  Cambodja

Centraal-Cambodja: Phnom Penh  Chambok, homestay Noord- oost: Mondulkiri, ontmoeting bergstam  Kratie, zoetwaterdorfijnen. Centraal: Siem Reap, tempels Angkor, fietsen en varen naar drijvende ... de dorpen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.500


Rondreis Cambodja: Hoogtepunten van Cambodja

 Individuele rondreis      14 dagen

  Cambodja

Centraal-Cambodja: Siem Reap, Angkor-tempels Battambang, Frans-koloniaal Phnom Penh, Rode Khmer-verleden. Zuid-west: witte zandstranden op Koh Rong  Kampot, Franse tijd, boottocht in rustig ... tig gebied
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.200


Rondreis Cambodja: Compleet Cambodja

 Individuele rondreis      22 dagen

  Cambodja

Centraal-Cambodja: Phnom Penh. Noord-oost: Kratie, dolfijnen  Mondulkiri, bergstammen  Stung Treng, 4000 eilanden  Koh Ker, Preah Vihear tempel. Centraal: Siem Reap, Angkor ... or > Battambang Zuid-west: Koh Kong, jungle > Koh Rong, bounty-strand > landelijk Kampot
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.799
incl. heen/terugreis


Groepsrondreis Laos/Cambodja

 Groepsrondreis      23 dagen

  Laos    Cambodja  

Tijdens deze complete rondreis door Laos en Cambodja ervaren we het leven langs de Mekong van noord naar zuid. We bezoeken de koningsstad Luang Prabang en nemen de tijd om de overweldigende ... tempelcomplexen van Angkor Wat te ontdekken. In Vang Vieng en het Hinboun natuurpark geniet je van de overweldigende natuur. We reizen per privé-bus en boot en slapen in hotels die variëren van wat eenvoudiger tot zeer comfortabel.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.195
excl. heen/terugreis


Cambodja 'on a shoestring'

 Rondreis      15 dagen

  Cambodja

Ook met een kleiner budget is het mogelijk om een rondreis door Cambodja te maken. Met deze individuele Cambodja rondreis van twee weken maak je op een afwisselende manier kennis met het land. ... Steden, cultuur, natuur en strand zijn de onderdelen die je terugvind in deze rondreis. Om kosten te besparen reis je af en toe per bus en hebben we veel ruimte open gelaten zodat je zelf de plekken kunt ontdekken.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.669
excl. heen/terugreis


Van Schilderbaai naar Tempelschat

 Rondreis      19 dagen

  Cambodja

Als je op zoek bent naar een echte Vietnam ervaring, maar je reis ook een bijzonder tintje wilt geven, dan kun je gemakkelijk het ongerepte Cambodja aan je reis toevoegen. Na de draken rotsen van ... Halong Bay, het knusse Hoi An en de kruiptocht door de Cu Chi tunnels, vaar je via de Mekong Delta de grens over naar Phnom Penh. Hier word je in de Killing Fields geconfronteerd met de ingrijpende geschiedenis van Cambodja. Je reist door Cambodja naar een van de mooiste en waarschijnlijk bekendste tempelcomplexen van de wereld; Angkor.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.895
excl. heen/terugreis


Hoogtepunten van Cambodja

 Rondreis      18 dagen

  Cambodja

Verken de bekende én onbekende hoogtepunten van Cambodja. Begin bij beroemd Angkor Wat en reis daarna via het Tonlé Sap-meer naar het platteland van Cambodja. Combineer Phnom Penh met de groene ... bergen en jungle bij Cardamom. Strand? Witter dan wit, op Koh Rong. Een perfecte afsluiting van deze rondreis.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.385
excl. heen/terugreis


Indrukwekkend Indochina - Laos en Cambodja

 Rondreis      23 dagen

  Cambodja

Deze reis is bedoeld voor wie eerst kennis wil maken met Thailand maar daarna veel wil zien in de onbekendere landen van Indochina. Het boeddhistische geloof is zichtbaar met veel tempels en ... monniken in oranje gewaad. Je bezoekt Luang Prabang, wandelt langs de rijstvelden, verblijft in het oerwoud, maakt kennis met dolfijnen en leert meer over de ingrijpende geschiedenis van Cambodja. Voordat je terugreist naar Bangkok bezoek je volgens velen het mooiste tempelcomplex ter wereld.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.647
excl. heen/terugreis


Highlights en mystieke tempels: rondreis Thailand en Cambodja

 Rondreis      16 dagen

  Cambodja

Een gevarieerde en complete rondreis door Thailand en Cambodja. Je combineert bruisend Bangkok met de tempelruïnes van Ayutthaya. Spot wilde olifanten in het tropisch regenwoud van Khao Yai en ... bewonder daarna met eigen ogen UNESCO Werelderfgoed Angkor Wat. Na een lesje geschiedenis in Phnom Penh sluit je de reis af op de witte zandstranden van Koh Rong.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.048
excl. heen/terugreis


Langs wereldwonderen en verborgen schatten

 Rondreis      21 dagen

  Cambodja

Lokale ontmoetingen en afwisselende landschappen, dat is Cambodja in een notendop. Verken de verborgen schatten van Cambodja, in onder andere Kratie en Mondulkiri en overnacht bij de Cambodjanen ... thuis. Combineer highlights als Siem Reap en Phnom Penh met witte zandstranden en wuivende palmbomen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.695
excl. heen/terugreis


Dwars door Indochina - Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja

 Rondreis      29 dagen

  Cambodja

Een bijzondere en afwisselende reis vol hoogtepunten en ervaringen van de vier Aziatische landen die samen Indochina vormen. Door een kijkje te nemen in deze vier bestemmingen krijg je veel mee van ... de verschillende culturen en gewoontes van deze landen. In vier weken reis je van het bruisende Bangkok, via de groene rijstvelden, naar Laos. Over de bergtoppen naar sereen Luang Prabang, door het drukke getoeter in Hanoi, over de zeeën van Halong en langs de rijstvelden van Sapa. In Ho Chi Minh duik je het gangenstelsel om vervolgens per boot door te dringen in de waterwegen van Mekong. Via de Killing Fields van Phnom Penh baan je je een weg door de overwoekerde paden van boomwortels en ruïnes in het eeuwenoude tempelcomplex van Angkhor.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.815
excl. heen/terugreis


Familiereis Cambodja

 Rondreis      16 dagen

  Cambodja

Een familiereis door Cambodja met álle hoogtepunten. Natuurlijk mag Angkor Wat niet ontbreken tijdens deze reis, in Siem Reap. Je verkent de tempels per fiets. Daarna ervaar je het échte ... platteland, in Battambang. Dwaal door de brede straten van Phnom Penh en reis via Kep naar de lange bounty-stranden van Koh Rong. Een individuele reis, in een relaxed en ontspannen reistempo. Precies wat je wil voor een familiereis. .
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.851
incl. heen/terugreis


Familiereis VIETNAM, CAMBODJA & THAILAND AVONTUUR - 22 dagen; Aziatische ervaringen

 Familiereis    Groepsrondreis      22 dagen

  Vietnam    Thailand    Cambodja  

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. De oude wijken van Hanoi, varen tussen de rotseilanden van de Halongbaai en het fotogenieke Hoi An. Zwemmmen en snorkelen, eten met ... stokjes, overnachten in een trein en op een boot, de kleurrijke markten in Saigon, de tempels van Angkor Wat en een tropisch eiland! De hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Thailand laten zich prima combineren in deze rondreis van drie weken. Over afwisseling heb je duidelijk niet te klagen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.449
incl. heen/terugreis


Familiereis THAILAND & CAMBODJA - 15 dagen; Jungle, Tempels en Strand

 Familiereis    Groepsrondreis      15 dagen

  Thailand    Cambodja  

Dit is een Thailand en Cambodja familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Heb je er altijd al van gedroomd om als een echte ontdekkingsreizigers de door jungle overgroeide tempels van ... Angkor te bezoeken? Of om samen met een ranger in het oerwoud op zoek te gaan naar olifanten, gibbons en neushoornvogels? Lijkt het je wat om op een platte wagen over de rails van het Cambodjaanse platteland te reizen? En in plaats van met de bus in een tuktuk de omgeving te verkennen? Dan is dit de reis waar je naar op zoek bent! Na talloze onvergetelijk mooie avonturen sluit je je Thailand en Cambodja familiereis af op het strand van het Thaise eiland Koh Chang. Dit is de plek om uit te rusten, wat bij te bruinen en je vooral ook tegoed te doen aan al die heerlijke Thaise gerechten!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.335
incl. heen/terugreis


Rondreis VIETNAM & CAMBODJA - 21 dagen; Over Mekong naar Angkor

 Groepsrondreis      21 dagen

  Vietnam    Cambodja  

De hoogtepunten van Vietnam en Cambodja laten zich prima combineren in deze reis van drie weken. De koloniale wijken van Hanoi en een boottocht tussen de rotseilanden van de spectaculaire Halongbaai. ... De keizerlijke tombes in Hué, Chinese architectuur in Hoi An en talloze brommertjes in mondain Saigon. Diep door de Mekongdelta naar Phnom Penh en een uitgebreide verkenning van de tempels van Angkor. Over afwisseling heb je tijdens je rondreis door Vietnam en Cambodja zeker niet te klagen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.592


22-daagse groepsrondreis Vietnam & Cambodja

 Rondreis      21 dagen

  Cambodja    Vietnam  

In deze uitgebreide duorondreis maak je kennis met het prachtige Vietnam en het vriendelijke Cambodja, twee bestemmingen met een heel eigen karakter. Ontdek de fascinerende steden, schitterende ... natuur en imposante tempels in het voormalige Indochina.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.095
excl. heen/terugreis


Individuele rondreis Cambodja en Thailand

 Individuele rondreis      17 dagen

  Cambodja

Thailand en Cambodja; Natuur en mystiek gaan hand in hand. Meer informatie

vanaf € 3.721


24-daagse groepsrondreis Indochina - Ontdek Vietnam, Laos & Cambodja

 Rondreis      23 dagen

  Cambodja    Laos    Vietnam  

Een drielandenreis waarin je authentieke steden, sprookjesachtige natuur en imposante tempels van het oude Indochina ontdekt. Veel bezoeken en excursies zijn inclusief zodat je optimaal kunt genieten ... van deze drie bijzondere bestemmingen met elk een heel eigen karakter.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.295
incl. heen/terugreis


Vietnam, Cambodja & Thailand, 21 dagen

 Familiereis      21 dagen

  Cambodja    Thailand    Vietnam  

Ontdek hoe divers Zuidoost-Azië is Een bijzondere boottocht over de Mekong Kruip-door-sluip-door de tunnels van Cu Chi Een excursie naar de Sam-berg, een heiligdom voor Boeddhisten Angkor Wat: ... het grootste religieuze bouwwerk ter wereld In of uit het water, op Koh Chang is genieten
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact