5

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Italië met Zomerzin

vanaf € 755


Op z'n Italiaans

 Individuele rondreis      10 dagen

  Italië

Populair Toscane met de minder bekende Piemonte regio. Je slaapt op een hazelnootboerderij en leert koken als een echte Italiaan waarbij je begint met een bezoekje aan de lokale markt in Florence. ... Voor wie zin heeft: maak optioneel een vespatourtje of schuif aan bij de familietafel van Giovana.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 932


Roadtrip voor lekkerbekken

 Individuele rondreis      15 dagen

  Italië

Foodies opgelet! In dit rondje Toscane, Umbrie en Piemonte staat genieten centraal. Van extra vierge olijfolie, truffels en verse pasta tot aan slapen op een wijnboerderij en gastvrije agriturismo's . Meer informatie

vanaf € 357


Verrassend tussendoortje

 Individuele rondreis      8 dagen

  Italië

Weekje Sicilie. Met Zomerzin bezoek je de indrukwekkende Etna vulkaan, vruchtbare wijngaarden en het barokke stadje Ragusa. Voeg lekker eten, goede wijnen en verlaten stranden toe en je hebt de ... perfecte Sicilie mix.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 807


Rondje Zuid Italie in 10 dagen

 Individuele rondreis      10 dagen

  Italië

Puglia, de boerenstreek met spierwitte stranden onder het hectische Napels en populairder dan ooit. Prikkel de smaakpapillen met streetfood, huisgemaakte mozarella en langetafel diners in de ... achtertuin. Met Zomerzin slaap in een masseria met zwembad en romantisch torenhuisje op het platteland. Puglia is treating you well.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 575


Toscane:do it the vintage way

 Individuele rondreis      7 dagen

  Italië

Een weekje cultuurhappen in Florence en vespa rijden door het Toscaanse heuvelland. En voor de echte vintage liefhebber, reserveer optioneel een dagtochtje in een Fiat 500 met proeverij van lokale ... lekkernijen onderweg.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact