29

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Frankrijk met Fietsrelax

vanaf € 815


'Vijflandenreis'

 Fietsvakantie      10 dagen

  Nederland    Luxemburg    Frankrijk    Duitsland    België  

Prachtige fietsroute door 5 verschillende landen! Start in Maastricht en volg de Maas tot aan het Franse Sedan. Fiets over de Belgische hoogvlaktes langs Bouillon en Bastogne naar Luxemburg en neem ... de schitterende 'Vennbahn' route. Via Ourdal en Hoge Venen naar het Duitse Monschau om vandaaruit weer koers te zetten naar Nederland.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 699


'La Vélo Francette' - etappe 1 - van Normandië naar de Loire

 Fietsvakantie      8 dagen

  Frankrijk

Volg de schitterende 'Vélo Francette': vanaf het Kanaal naar de Anjoustad Angers. Geniet van de sfeer van 'La Douce France' op deze gewaardeerde fietstocht dwars door Normandië en Pays de Loire. ... Struin langs verrassende, monumentale juweeltjes en val net als wij voor de charme van authentieke Franse stadjes en dorpen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 679


'Canal de la Garonne' - van Bordeaux naar Toulouse

 Fietsvakantie      7 dagen

  Frankrijk

'Canal de la Garonne' vormde samen met 'Canal du Midi' ooit de scheepvaartverbinding tussen Atlantische Oceaan en Middellandse Zee. Vanaf de elegante wijnstad Bordeaux volgt u de Garonne en het ... gelijknamige kanaal tot in de 'roze' stad Toulouse. Het wordt ontspannen fietsen langs een vrijwel autovrije route door het schitterende Zuid-Franse land.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 469


'La Loire à Vélo' - etappe 3 - van Saumur naar de kust

 Fietsvakantie      6 dagen

  Frankrijk

Volg vanaf Saumur de majestueuze Loire op zijn kronkelende weg naar de 'Atlantic'. Bezoek de historische steden Angers en Nantes en proef onderweg een rode saumur-champigny of een witte savennières. ... Geniet van de weidse uitzichten over het wilde rivierenland en onderga de immense verandering in natuur en landschap als de oceaan naderbij komt.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 459


Loirevallei - Fietsen door het land van Kastelen

 Fietsvakantie      6 dagen

  Frankrijk

Fietsen door de Loirevallei is ontspannen peddelen door de 'Tuin van Frankrijk'. Over rustige, geasfalteerde binnenwegen genieten van de rust en afwisseling van het Franse platteland. Ontdek de ... historische Loirestadjes zoals Amboise, Blois en Chenonceaux met hun gelijknamige, sprookjesachtige kastelen. Naast de bekende kastelen zijn er nog tarijke kleine, minder bekende kastelen in deze streek.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 855


Bretagne - de Smaragdkust

 Fietsvakantie      7 dagen

  Frankrijk

Start in de vestingstad Saint-Malo voor een juweel van een rondtocht langs de ruige 'Côte d'Émeraude' en haar groene achterland. Geniet van het middeleeuwse Dinan, het natuurschoon van Cap Fréhel, ... de stoeterij van Lamballe, de stranden bij Dinard en de levendige vissershaven van Erquy. En stop op tijd voor een Bretonse galette of crêpe met natuurlijk... cider!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 429


Loire Vallei 'relaxed' - van Tours naar Angers

 Fietsvakantie      6 dagen

  Frankrijk

Van de hoofdstad van de 'tuin van Europa', de Tourraine, naar de hoofdstad van de Anjou, waar de oudste wijngaarden in Frankrijk zijn gelegen. Volg het meest natuurrijke en ongeschonden deel van de ... Loire met eilandjes, zandbanken en dode rivierarmen. Het wordt een relaxte tocht langs schitterende stadjes en kastelen zoals Villandry, Saumur en Angers.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 395


'La Loire à Vélo' - etappe 2 - van Orléans naar Saumur

 Fietsvakantie      6 dagen

  Frankrijk

Door het wereldberoemde 'Pays des Châteaux', het meest cultuurrijke en toeristische deel van de Loirevallei. Langs schitterende kastelen zoals van Amboise, Blois, Villandry ... Door het hart van de ... Tourraine en een deel van de Anjou, bekend om hun puike, witte wijnen. Met schitterende stukken wild rivierenland en veel prettige plekken onderweg.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.249


'La Loire à Vélo' - totaal - van Nevers naar de kust

 Fietsvakantie      15 dagen

  Frankrijk

Volg de volledige, 800 km lange route langs de laatste wilde rivier van Europa, de Loire. Van Nevers, in het Centraal-Franse Bourgondië tot aan Saint-Nazaire, gelegen aan de Atlantische Oceaankust. ... Fiets door een meer dan uitzonderlijk cultuur- en natuurrijk stroomgebied dat op UNESCO’s werelderfgoedlijst staat vermeld als ‘levend cultuurlandschap’.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 509


'La Loire à Vélo' - etappe 1 - van Nevers naar Orléans

 Fietsvakantie      7 dagen

  Frankrijk

De bovenloop van de Loire is het trouwst aan wat de rivier altijd is geweest: een natuurlijke, ontembare waterstroom. Fiets langs zandbanken, oude rivierbochten en eilandjes. Passeer eeuwenoude ... bruggen en middeleeuwse kastelen. Verwonder u over technisch vernuft bij de kanaalbrug van Briare. En gij zult ook genieten: 'Van Chavignol tot Sancerre'!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 629


'La Vélo Francette' - etappe 2 - van Loire naar de Atlantic

 Fietsvakantie      8 dagen

  Frankrijk

Volg de schitterende 'Vélo Francette': vanaf de koninklijke Loire naar de zuidelijkere oceaankust bij La Rochelle. Geniet van de sfeer van 'La Douce France' op deze gewaardeerde fietstocht dwars ... door Pays de Loire en Poitou-Charentes. Struin langs verrassende, monumentale juweeltjes en val net als wij voor de charme van authentieke Franse stadjes en dorpen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.085


Amsterdam - Parijs

 Fietsvakantie      12 dagen

  Nederland    Frankrijk    België  

Een Droomreis! Vanaf de Amsterdamse grachten fietsen tot de Eiffeltoren in Parijs. Deze twee wereldsteden vol met geschiedenis, musea en wereldberoemde gebouwen zijn het begin- en eindpunt van uw ... reis door 3 verschillende landen. De fietstocht voert door een gevarieerd landschap, terwijl u onderweg mooie steden aandoet als Gouda, Antwerpen en Gent.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 598


Bourgondië en Elzas - Langs de Doubs

 Fietsvakantie      7 dagen

  Frankrijk

De Doubs is een bijzondere rivier tussen alle grote rivieren in Midden Europa. Nauwelijks gereguleerd door de mens slingert de rivier dwars door het idyllische landschap van Bourgondië en de Elzas. ... Het middelste gedeelte van deze rivier is perfect gschikt voor fietsers en over dit gedeelte gaat deze prachtige route. Tijdens deze vlakke route ziet u een afwisseling van verlaten Franse dorpjes, bekende steden, idyllische dalen en prachtige natuur.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 819


Bretagne - rond de Golf van Morbihan

 Fietsvakantie      8 dagen

  Frankrijk

Vanuit Vannes rondom de Morbihan, Bretons voor 'petite mer' ofwel 'kleine zee'. Mede vanwege haar milde klimaat dé plek voor een fietsvakantie. Ontdek van kust tot achterland de natuurlijke en ... culturele rijkdom. Verken de eilanden 'Moines' en 'Arz' per fiets en boot en bewonder oeroude, megalithische monumenten, kenmerkend voor dit mooie stukje Bretagne.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 599


Maasroute - van Maastricht naar Sedan

 Fietsvakantie      8 dagen

  Nederland    Frankrijk    België  

Een bijzondere, nieuwe fietservaring: langs de rivier de Maas van Maastricht, de oudste stad van Nederland naar het Franse plaatsje Sedan. Door zeer uiteenlopende landschappen, en langs veel ... bijzondere plekken. Dicht bij huis en toch zo héél anders. Een heerlijk vlakke route met soms een korte helling. Kortom: een ‘juweel’ van een drielandentocht.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.379


Vélodyssée - Van de Gironde naar Biarritz

 Fietsvakantie      10 dagen

  Frankrijk

De Vélodysée is een reis van meer dan 1200 kilometer, vol met ontdekkingen en volledig aangepast op de fietstoerist. Vanaf het Bretonse Roscoff, langs de historische steden Nantes en La Rochelle ... tot aan de kust van Aquitaine. Onze reis vertrekt vanaf Soulac-sur-Mer, gelegen aan de monding van de Gironde en leidt u naar de beroemde kustplaats Biarritz. Er is iedere dag de mogelijk om naar het strand te gaan. Doe dit voor, na of zelfs tijdens het fietsen!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 569


Via Rhôna etappe 1 - van Seyssel naar Lyon

 Fietsvakantie      6 dagen

  Frankrijk

Pak je fiets en ontdek de Via Rhôna! Een weg van het meer van Genève tot aan de Middellandse Zee die door opeenvolgende beschavingen al meer dan 2000 jaar wordt gebruikt! Prachtige landschappen, ... steden, authentieke dorpen, indrukwekkende natuur, wijngaarden en een heerlijke gastronomie wachten op u! De reis vertrekt vanuit Seyssel om de drukke wegen op het eerste gedeelte van Genève naar Seyssel te vermijden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.269


'La Vélo Francette' - totaal - van Normandië naar de Atlantic

 Fietsvakantie      14 dagen

  Frankrijk

Volg de schitterende 'Vélo Francette': vanaf het Kanaal naar de zuidelijkere oceaankust bij La Rochelle. Geniet van de sfeer van 'La Douce France' op deze gewaardeerde fietstocht dwars door ... Normandië, Pays de Loire en Poitou-Charentes. Struin langs verrassende, monumentale juweeltjes en val net als wij voor de charme van authentieke Franse stadjes en dorpen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 598


Hoogtepunten van de Elzas

 Fietsvakantie      7 dagen

  Frankrijk    Duitsland  

Ingeklemd tussen de Franse Vogezen en de Duitse grens ligt het Elzasser wijngebied. Volg eerst de Rijn naar Kaiserstuhl en steek de rivier over naar het schiterende Franse Colmar. Fiets dan de ... Elzasser wijnroute door een streek vol van traditie en cultuur, door vele pittoreske wijndorpen, waar enkele van Frankrijk's beste wijnen worden gemaakt. Einddoel is het fraaie Straatsburg.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 409


Loire Vallei 'relaxed' - van Orleans naar Tours

 Fietsvakantie      6 dagen

  Frankrijk

Zeer ontspannen tocht over fietspaden en binnenwegen door het wereldberoemde 'Pays des Châteaux', het meest cultuurrijke deel van de Loirevallei. Langs schitterende kastelen zoals van Amboise, Blois ... ... Door het hart van de Tourraine, bekend om hun puike, witte wijnen. Met schitterende stukken rivierenland en veel prettige plekken onderweg.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 599


Maasroute - van Sedan naar Maastricht

 Fietsvakantie      8 dagen

  Nederland    Frankrijk    België  

Een bijzondere, nieuwe fietservaring: langs de rivier de Maas van het Franse plaatsje Sedan naar de oudste stad van Nederland, Maastricht. Door zeer uiteenlopende landschappen, en langs veel ... bijzondere plekken. Dicht bij huis en toch zo héél anders. Een heerlijk vlakke route met soms een korte helling. Kortom: een ‘juweel’ van een drielandentocht.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.099


Rijnroute - totaal - van bron tot monding

 Fietsvakantie      29 dagen

  Zwitserland    Nederland    Frankrijk    Duitsland  

Een spectaculaire ervaring: fietsen van bron tot monding langs één van Europa's langste en indrukwekkendste stromen. Op zijn 1.239 km lange weg verbindt de Rijn de verschillende culturen en de ... diverse landschappen van Zwitserland, Vorstendom Liechtenstein, Oostenrijk, Duitsland en Nederland om, tot rust gekomen, uit te monden in de Noordzee.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 829


Via Rhôna etappe 2 - van Lyon naar Orange

 Fietsvakantie      8 dagen

  Frankrijk

Het tweede deel van de Via Rhôna laat u zien waarom de Rhône lang werd gezien als de route van de opeenvolgende beschavingen. Vanuit 'hoofdstad van de Galliërs en de Gastronomie' Lyon gaat het de ... eerste rit nog over vrij drukke wegen richting Valence. Vervolgens fietst u door pittoreske stadjes met Romeinse roots tussen steil oplopende wijngaarden verder naar het zuiden. Uw eindpunt is Orange, de poort naar de Provençe.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 489


Wijnen en kastelen in de Loire

 Fietsvakantie      6 dagen

  Frankrijk

Het Loiredal herbergt vele schatten. Vanuit het tegenover de bekende abdij van Fontevraud gelegen hotel 'La Croix Blanche' maakt u 4 fraaie fietstochten door de prachtige omgeving. Bezoek beroemde ... kastelen, proef heerlijke Loirewijnen en geniet van het idyllische landschap. U overnacht in hetzelfde hotel en hoeft daarom maar één keer uw koffer uit te pakken!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 194


Charente Maritime

 Fietsvakantie      8 dagen

  Frankrijk

Start deze fietskampeervakantie van Fiets-Fun in historisch Saint-Jean-d'Angély, op de route naar Santiago de Compostela. Dan langs zonnebloemvelden en wijngaarden op weg naar het heerlijke La ... Rochelle, aan de Atlantische kust. Maak tochten naar het oude Brouage over 'Le Pont Transbordeur', het fraaie Île de Ré. En ga languit op een prachtig strand langs de oceaan alvorens koers te zetten naar de camping.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 147


Dordogne en Vézère

 Fietsvakantie      8 dagen

  Frankrijk

Een heerlijke fietsvakantie met Fiets-Fun tussen de rivieren de Dordogne en de Vézère. De keuken, wijn en kastelen uit deze streek zijn wereldberoemd. Behalve fietsen kunt u hier ook prachtig ... wandelen, zwemmen, kanovaren. In de omgeving vindt u kastelen, prehistorische grotten en prachtige typisch Fransje plaatsjes.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 194


Provençe, Vaucluse

 Fietsvakantie      8 dagen

  Frankrijk

Een Provençaals fietsavontuur met Fiets-Fun langs comfortabele campings te beginnen bij het 'Wijndorp' Chateauneuf du Pape. Over glooiende wijnbergen, langs zwoel geurende lavendelvelden en ... terracottakleurige dorpen. Bezoek historisch Orange en de Pont d'Avignon en geniet van een lekker glas Rhônewijn voor de tent die al voor u is opgezet en ingericht.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 144


Loiredal

 Fietsvakantie      8 dagen

  Frankrijk

Over rustige, binnenwegen en fietspaden door het licht glooiende land rondom de prachtige Loire. Tijdens deze fietsvakantie van Fiets-Fun ziet u onderweg wereldberoemde trekpleisters, zoals de ... bekende abdij van Fontevraud, de grotwoningen in Rochemenier en de dierentuin van Doué de la Fontaine. Een unieke ervaring, zeker voor wie wel eens een buitenlandse fietsvakantie wil uitproberen.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 1.159


'Canal des Deux Mers' - van Bordeaux naar Sète

 Fietsvakantie      12 dagen

  Frankrijk

'Canal de la Garonne' en 'Canal du Midi' vormden ooit de scheepvaartverbinding tussen de Atlantische Oceaan en Middellandse Zee. U volgt vanaf de elegante, wijnstad Bordeaux de beide waterwegen tot ... in de gezellige badplaats Sète. Het wordt ontspannen fietsen van kust naar kust langs een vrijwel autovrije route dwars door het schitterende zuiden van Frankrijk.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Contact