10

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Kies indien gewenst een categorie
Sorteer op:

Alle reizen in Canada met Aeroglobe International

vanaf € 3.838
incl. heen/terugreis


Rocky Roundup (15 dagen) - 2023

 Groepsrondreis     

  Canada - West Canada

Tijdens deze complete groepsreis door West-Canada maakt u kennis met een overweldigende natuur. U bezoekt onder meer het prachtig gelegen, multiculturele Vancouver, de beroemde nationale parken van ... de Rocky Mountains en het unieke Vancouver Island. Hoogtepunt van de reis is de boottocht door de majestueuze 'Inside Passage'. Sinds jaren een favoriet onderdeel in ons Canada-aanbod. De Inside Passage is een zeer spectaculaire zeeroute langs de westkust van Canada. U vaart tussen de westkust van Canada en de vele eilanden die voor de kust liggen. Prachtige fjorden, besneeuwde bergtoppen, glashelder water en misschien ziet u onderweg nog een walvis.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.134
incl. heen/terugreis


Great Parks of the West (15 dagen)

 Autorondreis     

  Canada - West Canada

Het mooie Vancouver is het uitgangspunt voor deze 2 weekse rondreis door de nationale natuurparken van de Canadese Rockies. Ten oosten van Vancouver gaat de route door Okanagan Valley, Glacier ... National Park en de nationale wildparken van Banff en Jasper. Ten westen van Jasper rijdt u door Yellowhead Pass, Wells Gray Provincial Park en Garibaldi Provincial Park weer terug naar Vancouver. U maakt kennis met de prachtige natuur van bergen, meren en de kust van Canada. U bezoekt een groot aantal natuurparken waar u kunt stoppen, activiteiten kunt doen als wandelen, zwemmen of op het meer varen. Het imposante gebergte waar u doorheen komt is werkelijk uniek te noemen. Een belevenis om mee te maken en te moeten zien!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.058
incl. heen/terugreis


Unlimited Adventures (17 dagen)

 Autorondreis     

  Canada - West Canada

Met deze reis wacht u een spectaculair avontuur. Van Calgary reist u via de torenhoge Rocky Mountains naar de ruige kust van de Pacific. De weg brengt u naar vakantieoorden van wereldklasse, het ... majestueuze Lake Louise en de wildernis van natuurparken. De ontdekkingstocht gaat over de schilderachtige Icefield Parkway met een bezoek aan Jasper. Twee dagen kunt u genieten van de ontspannen omgeving van Tyax Wilderness Resort. Na het paradijselijke Whistler vaart u over de Strait of Georgia naar Pacific Rim National Park aan de westkust van Vancouver Island. Het avontuur is compleet met een bezoek aan het historische Victoria en het kosmopolitische Vancouver.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 3.326
incl. heen/terugreis


Eastern Explorer (13 dagen)

 Groepsrondreis     

  Canada - Oost Canada

Tijdens deze groepsreis door het oosten van Canada reist u in een rustig tempo, want u verblijft namelijk veelal 2 nachten in een stad. Hierdoor krijgt u de gelegenheid om de sfeer te proeven van ... Oost-Canada. U bezoekt de grote steden Toronto, Montreal, Québec City en Ottawa, maar ook de indrukwekkende Niagara Watervallen staan op het programma alsmede het spectaculaire Algonquin Provincial Park. Het neusje van de zalm is de optionele excursie naar Tadoussac waar u een 3 uur durende walvistocht kunt maken. Deze reis zal u nog lang bijblijven!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 2.593
incl. heen/terugreis


De ruige natuur van Yukon & Northwest Territories (16 dagen)

 Autorondreis     

  Canada - Yukon en Northwest Territories - Whitehorse

Op vakantie door Canada en rijden met een stoere SUV langs de ultieme hoogtepunten van Yukon en Northwest Territories in het hoge noorden van West-Canada. De rondreis start in Whitehorse over de ... bekende Silver Trail, dit is een prachtige en deels onverharde route waar begin twintigste eeuw de rijkste zilvermijnen van Canada lagen. Vervolgens gaat de spannende Canada autoreis over de indrukwekkende Dempster Highway naar Inuvik, waar u de magische Noordpoolcirkel bereikt. Van Northwest Territories terug naar Yukon verblijft u een volle dag in Dawson City, een schattig plaatsje waar het lijkt alsof de tijd al 100 jaar stil staat. Uiteraard ontbreekt de Top of the World Highway niet, een off-road weg over bergruggen met prachtige vergezichten. Eén van Yukon's mooiste gebieden is Kluane National Park, welke de beste panorama's biedt vanuit de lucht. Voordat u terugkeert naar Whitehorse heeft u nog een vrije dag in Skagway, vanwaar u gemakkelijk met een stoomtrein langs de oude Chilkoot Trail kunt rijden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 6.731
incl. heen/terugreis


Rocky Roundup (17 dagen) - 2024

 Groepsrondreis     

  Canada - West Canada

Tijdens deze complete groep- en treinreis door West-Canada maakt u kennis met een overweldigende natuur. U bezoekt onder meer het prachtig gelegen, multiculturele Vancouver, de beroemde nationale ... parken van de Rocky Mountains en het unieke Vancouver Island. Eén van de hoogtepunten van de reis is de boottocht door de majestueuze 'Inside Passage'. Sinds jaren een favoriet onderdeel in ons Canada-aanbod. De Inside Passage is een zeer spectaculaire zeeroute langs de westkust van Canada. U vaart tussen de westkust van Canada en de vele eilanden die voor de kust liggen. Prachtige fjorden, besneeuwde bergtoppen, glashelder water en misschien ziet u onderweg nog een walvis. De reis sluit af met een ander hoogtepunt, namelijk u met de beroemde trein Rocky Mountaineer reist van Banff terug naar Vancouver.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 6.788
incl. heen/terugreis


Ongerepte natuur van Yukon & Northwest Territories (16 dagen)

 Groepsrondreis     

  Canada - Yukon en Northwest Territories - Whitehorse

Een groot avontuur in het dunbevolkte Yukon en Northwest Territories van Canada. U reist eerst naar het zuiden van Yukon met als grootste hoogtepunt de immense gletsjers en ijsvelden in Kluane ... National Park. Na terugkeer in Whitehorse strijken we eerst neer in Dawson City, waar we alles leren over de Gold Rush (goudzoekers) eind 19e eeuw. Vervolgens reizen we door indrukwekkende berggebieden over de Dempster Highway naar het uiterste noorden tot aan de Beaufortzee. De poolcirkel wordt gepasseerd. Beren, elanden, kariboes en vossen kunnen we tegenkomen en uiteindelijk komen we aan in Tuktoyaktuk, een Inuit-nederzetting aan de kust van de arctische oceaan (ook wel Noordelijke IJszee genoemd).
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 7.626
incl. heen/terugreis


Het hoge Noorden van Canada (22 dagen)

 Groepsrondreis     

  Canada - Yukon en Northwest Territories - Yellowknife

Ervaar tijdens deze rondreis het uitzonderlijke noorden van Canada. Op schilderachtige wegen volgen we de oude handelsroute en de historische Gold Rush-paden. Verken de spectaculaire watervalroute in ... de Northwest Territories terwijl we dwars door de ongerepte gebieden rijden. Omgeven door uitsluitend wildernis zullen we ongetwijfeld wilde dieren spotten. Voor de laatste week van deze rondreis door het afgelegen Canada vliegt u helemaal tot boven de poolcirkel naar Inuvik vanwaar u Tuktoyaktuk bezoekt, de meest noordelijk gelegen stad op het Canadese vasteland. Door indrukwekkende berggebieden over de Dempster Highway reist u terug naar de bewoonde wereld. Via Dawson City, waar de gold rush ooit woedde in alle hevigheid, eindigt de reis in Whitehorse.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.385
incl. heen/terugreis


Het ultieme Alaska & Yukon avontuur (23 dagen)

 Autorondreis     

  Canada - Yukon en Northwest Territories - Whitehorse

U reist door de meest afgelegen gebieden van Alaska en Noordwest Canada. Ontdek tijdens deze rondreis het prachtige landschap en de wilde natuur van Yukon en Alaska. In drie weken reist u rond door ... het ruige Alaska, bezoekt u enkele hoogtepunten in Alaska zoals Wrangell-St. Elias National Park en het schitterende Denali National Park. Na een adembenemende rit over de even beruchte Dempster Highway bereikt u, ver boven de poolcirkel, Inuvik. Hier maakt u kennis met de cultuur en onbarmhartige leefomgeving van de Dene, Metis en Inuvialuit Indianen. Deze avontuurlijke rondreis door Alaska en Yukon kan uitsluitend per stoere SUV worden gereden.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 4.394
incl. heen/terugreis


Pure wildernis van Noord Canada (16 dagen)

  Canada - Yukon en Northwest Territories - Whitehorse

Ervaar tijdens deze rondreis het uitzonderlijke noorden van Canada. Op schilderachtige wegen volgen we de oude handelsroute en de historische Gold Rush-paden. Verken de spectaculaire watervalroute in ... de Northwest Territories terwijl we dwars door de ongerepte gebieden rijden. Omgeven door uitsluitend wildernis zullen we ongetwijfeld wilde dieren spotten. Bent u op zoek naar avontuur in het échte noorden van Canada, dan is deze groepsrondreis in een kleine groep door Yukon en Northwest Territories op het lijf geschreven.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact