Geweldig.


Hieronder vindt u de ervaring van Familie Hansen met reisorganisatie AsiaDirect. Deze is ingevoerd op 20-10-2018 en gaat over de vakantie naar Thailand in juli 2018.

 
door
51-60 jaar
Met gezin
9,0
Geweldig.
Familiereis in Thailand, juli 2018

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  • 10
  • Accommodatie:
  • 10

  • Reisleiding:
  • 8
  • Prijs:
  • 8

Wij (gezin met kinderen 11 en 13 jaar) hebben in juli 2018 een rondreis van drie weken gemaakt door Thailand. We hadden enkele maanden daarvoor al aangegeven wat we graag wilde doen en zien en met deze wensen werd een fantastische reis samengesteld. Zelfs vlak voor vertrek kon het reisprogramma nog aangepast worden. De contacten via email verliepen uitstekend en snel.

We begonnen de reis met drie dagen Bangkok en hebben veel gezien en gedaan. Met name de fietstocht door de stad met Go Bangkok Tours, onder begeleiding van superleuke gids Oy was de moeite waard. De kookworkshop Thai Cooking, na het fietsen, viel prima in de smaak. Een boottocht door de klongs en een rit per tuktuk door de stad mochten natuurlijk ook niet ontbreken.
Daarna vertrokken we richting Kanchanaburi, in een heerlijk koel busje met chauffeur Tui, wat een luxe. Zo hadden wij alle tijd om onze ogen uit te kijken. Onderweg deden we Bamnoen Saduak Floating Market aan. We verbleven in de Jungle Rafts, wat een geweldige ervaring dit drijvende hotel op de River Kwai. De kinderen hebben heerlijk gefloat op de rivier en bij het ontbijt werden we verrast door de komst van een olifant. Het bezoek aan de brug over River Kwai, Hellfire Pass en bijbehorend museum hebben veel indruk gemaakt, ook op de kinderen.
Na een bezoek aan warm Ayutthaya bracht chauffeur Tui ons naar het treinstation waar we de nachttrein naar Chiang Mai namen. Daar hebben we tijd doorgebracht met familie, die daar woont. Geen probleem voor Asia Direct, ze hadden een prima huurauto voor ons geregeld en na een paar dagen Chiang Mai vervolgden wij de reis weer die zij voor ons hadden uitgewerkt. Met de huurauto, naar het noorden naar Chiang Dao en Chiang Rai.
We hadden geen hotels vooraf geboekt voor deze rondreis, maar kregen steeds enkele suggesties aangereikt waar we uit konden kiezen. Zelfs het navigatiesysteem van de auto was al door een medewerker van Asia Direct geprogrammeerd zodat fout rijden onmogelijk was. Ook kregen we allerlei tips voor leuke activiteiten of bezienswaardigheden.
We beëindigde de rondreis weer in Chiang Mai waar we de huurauto inleverde en we per vliegtuig naar Bangkok vertrokken. Daar stond weer een busje voor ons klaar die ons naar Ban Phe bracht. Daar stapten we op de speedboot naar Koh Samet voor enkele dagen zon, zee en zandstranden. Een perfecte, relaxte afsluiting van een heerlijke vakantie.

“Bedankt Asia Direct, jullie hebben een geweldige vakantie voor ons samengesteld, niets was jullie te gek. Ook ter plekke niet. Bedankt Tui voor de veilige kilometers, de informatie, tips en je gezelschap.
Een eventuele volgende reis naar Azië wordt zeker weer bij jullie geboekt”

Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 20-10-2018

Bekijk alle AsiaDirect ervaringen.





Algemene informatie
Totaal: 10
Vervoer: 10
Accommodatie: 9,3
Reisleiding: 10
Prijs: 10
U kunt bij AsiaDirect de volgende vakanties boeken:
 Individuele rondreis     Familiereis     Fietsvakantie     Zonvakantie     Golfvakantie   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact