3x niks vakantie!!


Hieronder vindt u de ervaring van De wit met reisorganisatie Van Nood Reizen. Deze is ingevoerd op 18-12-2012 en gaat over de vakantie naar Luxemburg in september 2012.

 
1 van 2 mensen vinden dit een nuttige review.

door
41-50 jaar
Met partner
2,0
3x niks vakantie!!
Thema vakanties in Luxemburg, september 2012

  Totaal:
 • 2
 • Vervoer:
 • 2
 • Accommodatie:
 • 7

 • Reisleiding:
 • 2
 • Prijs:
 • 3

Op 28-09-2012 startte de vakantie die ik via uw organisatie voor een bedrag van €270.30 heb geboekt. Deze reis is helaas niet naar wens verlopen en voldeed niet aan hetgeen ik daar redelijkerwijs van had mogen verwachten.

Mijn man en ik hadden deze reis geboekt, omdat het onze eerste busreis was hebben we gekozen om een niet te lange busreis naar Luxemburg te nemen. Tijdens de reis moesten we ter plekke over onze excursies beslissen en ook betalen (aan de buschauffeur). Doordat de buschauffeur de weg niet wist heeft deze reis 12 uur geduurd!
We hadden beslist dat we met de groep mee gingen eten, we kwamen om acht uur aan in het hotel (aangrenzend op een vliegveld) half negen moesten we weer beneden zijn op weg naar het restaurant. De buschauffeur zei dat het restaurant overvol was en dus moesten we wachten tot negen uur, kortom toen we eindelijk in een (leeg) restaurant zaten kregen we te eten, het eten was kortom slecht! Een drie gangen menu moesten we met 35 man in drie kwartier weg werken, borden werden onder onze neus weggetrokken terwijl we nog aan het eten waren. Omdat de tijd van de buschauffeur erop zat was het staand het drinken achterover gooien en naar de bus haasten Dit was dag één! Dag twee was al niet veel beter, de rondleiding door Trier was weer in de bus, en de volgende excursie was wijnproeven, we hebben niets geproefd, na een klein verhaaltje en een videofilm werden we in een zaal gezet met een glas champagne dat geen champagne mag heten maar toch echt champagne was en toen kwam onze buschauffeur weer, geen tijd om te praten of inkopen te doen want hij moest weer weg hop naar de volgende excursie voor een rondvaart dus weer in die bus. Tijdens de rondvaart werd er niets verteld geen muziekje helemaal niets en tot overmaat van ramp was het ook nog langs de weg waar we die vorige dag zes keer langs gereden waren. Een uur heen varen, keren en een uur de zelfde weg weer terug!Daarna terug naar het hotel. Weer in die bus!!!
De avond was eigen gelegenheid eten in Luxemburg, alle winkels dicht, nou gelukkig maar want we hadden twee uur de tijd om van de bus naar het stadje te lopen, een restaurant te zoeken, te eten en weer terug in de bus te klimmen!Dit moest een dag zijn om mijn 23jarige huwelijk te vieren en ik zat bij Mac Donalds!Verplicht die tijd eten en weer terug zijn of je nou trek heb of niet! Als je niet op tijd terug bent is de bus weg.
De laatste dag vroeg uit bed niets uitslapen en ontbijten (dat was netjes geregeld) met de koffers slepen omdat de buschauffeur de bus niet open had dus kon je die niet kwijt tijdens het ontbijt, en dan de laatste excursie de casematten dit uitstapje zou twee uur duren, nou het eerste uur hebben we weer in die bus gezeten en naar industrie terrein gekeken (daar heb ik niet voor betaald!) en dan eindelijk de grotten in..bij intree zag ik de prijzenlijst staan en intree was €2.80 wij hebben €12.00 per persoon betaald nu weet ik dat de gids ook betaald moet worden maar ik vind het zeer vervelend dat ik ook betaald heb om weer in die bus te zitten en naar industrie gebied te kijken. En daarna u raad het al weer in die bus en op weg naar huis! Als je geboekt had voor het uitstapje in Trier was je verplicht om de eerst volgende excursies ook mee te gaan omdat de buschauffeur niet meer terug kwam in Trier!
In deze brief een aantal voorbeelden en ik kan nog wel even doorgaan.

Dit alles heeft mij diep teleurgesteld, omdat ik over uw reisorganisatie alleen goede verhalen heb vernomen. Niet alleen betreur ik het dat u deze verwachtingen niet heeft kunnen waarmaken. Ik had echt naar deze vakantie uitgekeken, we hebben bijna niets gezien, onze lichamen deden aan alle kanten zeer en we zijn doodop!
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 18-12-2012 | Vervoer: busreisAlgemene informatie
Totaal: -
Vervoer: -
Accommodatie: -
Reisleiding: -
Prijs: -
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds
U kunt bij Van Nood Reizen de volgende vakanties boeken:
 Stedentrip     Pretpark   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact