Travel Active Engeland


Op deze pagina vindt u beoordelingen en ervaringen met Travel Active in Engeland. Het cijfer en de ervaringen op deze pagina zijn alleen over dit land. U kunt ook alle Travel Active ervaringen lezen.


Bezoek de website     Schrijf een ervaring  


U kunt bij Travel Active de volgende vakanties boeken:
 Vrijwilligerswerk     Groepsrondreis   

Totaal: -
Vervoer: -
Accommodatie: -
Reisleiding: -
Prijs: -
Aangesloten bij:
SGR

Travel Active

Travel Active is een specialist in uitwisselingsprogramma’s en opleidingsprogramma’s zoals taalcursussen op locatie, vrijwilligerswerk en High School programma's. Alle medewerkers van Travel Active hebben zelf in het buitenland gewerkt, waardoor ze je uit eigen ervaring kunnen adviseren. Jaarlijks boeken zo’n 3000 mensen een internationale ervaring via Travel Active.


Laatste Travel Active ervaringen

Een greep uit de laatste ervaringen met Travel Active:

Mooie ervaring in Engeland
Ik ben in Engeland au pair geweest voor een periode van 5 maanden. Ik heb onwijs genoten van mijn tijd daar en ik ben mij ervan bewust dat ik heel erg veel geluk gehad heb met de familie waar ik... lees helemaal

Pernelle
?


0 Engeland ervaringen
Er zijn te weinig recente ervaringen voor dit land om een cijfer te verkrijgen. Het gemiddelde cijfer voor alle vakanties van Travel Active is 7,8. Dit is gebaseerd op 73 ervaringen en beoordelingen. Bekijk alle ervaringen met Travel Active.

Schrijf ook een ervaring

Samenvatting van de ervaringen

Totaal:
 
-
Vervoer:
 
-
Accommodatie:
 
-
Reisleiding:
 
-
Prijs:
 
-

Verdeling van de totaalcijfers

Geweldig:
 
0 stemmen
Goed:
 
1 stemmen
Redelijk:
 
0 stemmen
Matig:
 
0 stemmen
Slecht:
 
0 stemmen

Ervaringen
De onderstaande ervaringen zijn ouder dan 5 jaar en wegen daarom niet mee in de berekening van het totaalcijfer.
 
6 van 7 mensen vinden dit een nuttige review.

door
16-20 jaar
Alleenreizend
7,0
Mooie ervaring in Engeland
Familiereis in Engeland, maart 2013

  Totaal:
 • 7
 • Vervoer:
 •  -
 • Accommodatie:
 • 9

 • Reisleiding:
 •  -
 • Prijs:
 • 4

Ik ben in Engeland au pair geweest voor een periode van 5 maanden. Ik heb onwijs genoten van mijn tijd daar en ik ben mij ervan bewust dat ik heel erg veel geluk gehad heb met de familie waar ik woonde. Ze woonde in een mooi groot huis en ik had een super ruime kamer en eigen badkamer. Ik had aangegeven dat ik graag in de buurt van Londen geplaatst wilde worden. ik zat op ongeveer 40 minuten met de trein van hartje Londen. Nu weet ik dat Londen een populaire plek is voor au pairs en omdat ik oudere kinderen wilde maakte het dat de mensen misschien iets moeilijker om mij te plaatsen. De omgeving was prachtig. Ik zat in Godalming in de 'provincie' Surrey. Een bosrijk heuvelachtig gebied, echt zoals je Engeland voor je ziet. Het dorpje Godalming was precies goed voor een rondje wandelen en mijn dagelijkse boodschapjes, maar om echt uit te gaan en te shoppen was er Guildford, een stad op een afstand van 5 minuten met de trein. De organisatie waaraan ik gekoppeld was in Engeland heet Jourdians, ze stuurde mij van tijd tot tijd een actuele lijst met andere au pairs in de omgeving. Via deze lijst heb ik ook een aantal vriendinnen gemaakt. Toen ik in Engeland was heb ik weinig nog gehoord van Travelactive. Dat vond ik jammer. Ze vragen een behoorlijke prijs voor de service die ze verlenen en ik vind niet dat die prijs in verhouding staat tot wat ze aan service verlenen. Ik had bijvoorbeeld begrepen dat er ook uitjes werden georganiseerd met andere au pairs, hier heb ik niks van gemerkt eenmaal in Engeland. Ik heb mijn vliegticket zelf geboekt en het is belangrijk om je verzekering te informeren. Ik hoefde bijvoorbeeld geen aanvullende reisverzekering af te sluiten en ook met de belastingdienst, toeslagen e.d., hoefde niks veranderd te worden. Hetgeen wat Travelactive dus voor mij gedaan heeft is een gastgezin gezocht. Het is wel fijn om te weten dat als het niet goed gaat in Engeland, dat je een organisatie hebt die je kan helpen. Desondanks ben ik Travelactive erg dankbaar voor de ervaring van mijn leven. Engeland is een prachtig land en Londen is een gave stad. Voor het au pair programma zou ik Travelactive dus zeker aanraden. Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 26-01-2014 | Accommodatie(s): Gastgezin | Vervoer: Vliegtuig

Hierboven vindt u alle ervaringen in Engeland.
U kunt ook alle ervaringen met Travel Active bekijken.
Heeft u ervaring met Travel Active of een andere organisatie?

Heeft u ook ervaring met Travel Active of een andere reisorganisatie?
Deel uw ervaring door onderstaand formulier in te vullen!

Reisinformatie
*
*
*
*
Waardering
Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Vervoer

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Accommodatie

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Reisleiding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Prijs / kwaliteit verhouding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Algemene waardering

*

*
Uw gegevens
*
*
Ervaring opslaan
Ik bevestig dat bovenstaande gegevens gebaseerd zijn op mijn eigen ervaring.
Ik bevestig dat ik begrijp dat het verboden is om een ervaring in te voeren over een reisorganisatie waarmee ik banden heb, alsmede een niet op waarheid beruste ervaring in te voeren.


Bestemmingen van Travel Active

Bezoek de s.v.p. de website van Travel Active om alle bestemmingen te bekijken.


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact