NOOIT MEER TIX.NL


Hieronder vindt u de ervaring van Harrie Vet met reisorganisatie Tix.nl. Deze is ingevoerd op 25-10-2017 en gaat over de vakantie naar Thailand in oktober 2017.

 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar
Met partner
1,0
NOOIT MEER TIX.NL
in Thailand, oktober 2017

  Totaal:
 • 1
 • Boekingsproces:
 • 4
 • Klantenservice:
 • 1

 • Extra kosten:
 • 1
 • Prijs:
 • 1Mijn vriendin en ik kijken al een jaar uit naar een droomreis naar Thailand en Vietnam.

Een systeemfout in de site van Tix.nl gooit deze droom (bijna) in het water door ervoor te zorgen dat mijn vlucht (2 personen) geannuleerd wordt een paar weken voor vertrek. in de annuleringsmail wordt gesproken over een reservering voor 5 personen?? en er wordt geen reserveringsnummer gemeld. Nogal onduidelijk en foutief en wij komen hierdoor te laat achter het feit dat deze mail uiteindelijk over mijn boeking van 2 personen ging.
twee weken later staat ineens mijn geld weer op mijn rekening (een week voor vertrek) en na contact met de klantenservice, die inziet dat de fout bij Tix.nl ligt, wordt er een bedrag van 150 euro vrijgemaakt.

met deze coupon wil ik tickets boeken maar deze zijn in totaal ruim 400 euro duurder geworden!! een retour vlucht van Amsterdam naar Bangkok wordt nu ineens ruim 1000 euro..

ik boek hierdoor een enkele vlucht dat nog wel betaalbaar is en tot mijn grote verbazing zie ik 4 dagen later de retourreis die ik in eerste instantie geboekt heb, op de site van Gate1 staan, met dezelfde prijs, maatschappij en reistijd!. Na contact met de klantenservice willen ze mijn reis (die door eigen fouten geannuleerd is) niet omboeken. Er wordt doodleuk verteld dat ik mezelf eerder had moeten melden. Ik had misschien moeten wachten met boeken, maar als je over een week al vliegt naar Thailand moet je snel handelen omdat er in Thailand ook al hotels geboekt zijn.

Conclusie: een klantenservice die haar klanten niet adviseert en niet wil meedenken en hierdoor draait de klant op voor de kosten. Ruim 400 euro vind ik erg veel geld voor een (identieke) vlucht.


Lees meer over deze aanbieder >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 25-10-2017

Bekijk alle Tix.nl ervaringen.

Algemene informatie
Totaal: 1,1
Boekingsproces: 1,6
Klantenservice: 1,3
Extra kosten: 1,3
Prijs: 1,6