Simi Reizen Slovenië Actieve Jongeren Vakantie


Hieronder vindt u de ervaring van Fanayé Ververs met reisorganisatie Simi Reizen. Deze is ingevoerd op 20-07-2021 en gaat over de vakantie naar Seychellen in juli 2021.

 
door
21-30 jaar
Alleenreizend
7,0
Simi Reizen Slovenië Actieve Jongeren Vakantie
Actieve vakantie in Seychellen, juli 2021

    Totaal:
  • 7
  • Vervoer:
  • 8
  • Accommodatie:
  • 7

  • Reisleiding:
  • 10
  • Prijs:
  • 8

Op 9 juli 2021 ben op vakantie gegaan naar Slovenië. We zijn met de bus naar Slovenië gegaan en het was een comfortabele reis. De buschauffeurs gaven goed aan wanneer we gaan stoppen. Toen we aankomen hebben we eerst uitleg gekregen van de reisleider Dani. Wij hadden geluk en sliepen allemaal in het Hostel. Na dat we de kamers hadden verdeeld hebben met de zijn alle ontbeten. In de avond hebben nog gezellig met ze alle beachvolleybal gedaan.

De activiteiten bij deze reis zijn erg gevarieerd en met goede instructeurs. Ze leggen alles goed uit in het Engels en als je iets niet snapt leggen ze dat gewoon nog een keer uit. De meeste van onze groep hadden niet het foodpackets bij geboekt. Dani vroeg aan ons of wij dit als nog wilden. Het nadeel is namelijk dat de supermarkt ruim 35. min lopen is en dat is een kleine supermarkt. Er is wel een mogelijkheid dat je gebracht kan worden naar een grotere supermarkt, maar daar betaal wel 10,- voor. Uiteindelijk hebben de meeste als nog het foodpackets bij geboekt en betaal je daarvoor ter plekke 100,-. Een tip voor Simi: ik zou dat bij de reisinformatie vermelden, de kans dat reizigers dit bij boeken is dan een stuk groter.

De accommodatie is prima en de douches/wc zijn redelijk schoon. Er is voldoende te doen op het park. Er is een hele leuke escaperoom gemaakt door een Nederlandse medewerker Quintijn en is zeker aan te raden om deze te doen. Het adrelinepark heb ik zelf met een groepje gedaan en dat was erg leuk. Je betaald 18,- voor het adrelinepark en voor mag dan ook gebruik maken van het Ziplinepark. Daarnaast is er een klein meer midden op het park en je kan zwemmen bij de rivier. Het eten in restaurant is erg goed en voor een prima prijs kan je daar lunchen en dineren. Het is ook leuk dat er redelijk wat Nederlandse medewerker/stagiaires werken op het park.

Wij hadden als reisleider Dani en hij heeft het echt goed gedaan. Hij was heel duidelijk over de planning en stuurde dat ook door via Whatsapp. Als je vragen had over de reis kon je altijd bij hem terecht en als hij het antwoord er niet op wist ging hij het voor je navragen bij de receptie. Je kon dat natuurlijk ook zelf doen, maar dat hoefde niet perse. Hij liep altijd even meer de activiteitengarage als de activiteit begon. Simi mag blij zijn met zo'n goede reisbeleider. Zelf vind ik wel dat 1 reisbeleider voor 26 mensen wel weinig is en veel verantwoording voor 1 persoon.

Je kan er voor kiezen om mee te gaan naar de hoofdstad Ljubljana en dit is een optionele activiteit. Simi heeft liever niet, als je niet mee gaat dat je nog gebruikt maakt van de voorzieningen rond om het Hostel. Ik vind dat je dat niet kunt maken en dat je daar gewoon gebruik van moet kunnen maken. Je hebt namelijk gewoon nog betaald voor die laatste dag op de camping. Ik snap heel goed dat je alles moet opruimen en inpakken. Ook snap ik dat je alle bagage uit de hutjes moet zijn, zodat de nieuwe groep als ze in de ochtend aankomen meteen daar gebruik van kunnen maken. Het is even een aandacht puntje.

De vakantie Slovenië was echt super leuk, veel leuke activiteiten gedaan en leuke mensen ontmoet. Ik ga zeker nog een keer boeken bij Simi Reizen.

Groetjes,

Fanayé Ververs
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 20-07-2021 | Accommodatie(s): Hostel/camping

Bekijk alle Simi Reizen ervaringen.





Algemene informatie
Totaal: 8,6
Vervoer: 8,1
Accommodatie: 7,8
Reisleiding: 9,1
Prijs: 8,3
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds
U kunt bij Simi Reizen de volgende vakanties boeken:
 Actieve vakantie   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact