Top vakantie!


Hieronder vindt u de ervaring van Danny met reisorganisatie Puur Kroatie. Deze is ingevoerd op 04-10-2017 en gaat over de vakantie naar Kroatië in september 2017.

 
1 van 1 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar
Met partner
9,0
Top vakantie!
Rondreis in Kroatië, september 2017

    Totaal:
  • 9
  • Vervoer:
  •  -
  • Accommodatie:
  • 9

  • Reisleiding:
  •  -
  • Prijs:
  • 10

De eerste dagen verbeleven we in hotel villa Dvor, bij aankomst waren we al extreem verrast toen we bij de entree de tunnel in liepen door de berg heen en dan de lift naar boven namen waar ons een mooi uitzicht wachten over de cetina kloof! Hier hebben echt genoten van het prachtige uitzicht vanaf het restaurant en natuurlijk ook vanaf de jacuzzi op het dak van het hotel! Het eten en restaurant is een absolute aanrader en zouden we iedereen die in deze regio verblijft aan willen raden om hier eens te eten, want het was voortreffelijk! In de omgeving hebben wij ons ook zeker niet verveeld, we hebben de zip-line gedaan en zijn wezen canyoeingen wat erg gaaf was om te doen en we zijn hier ook zeker nog niet uitgekeken!

Onze tweede accommodatie was een appartementje in Bol. Het was even lastig te vinden aan het begin met de auto, maar uiteindelijk wel gelukt. Hier werden we erg gastvrij ontvangen en hebben hier ook genoten. In jullie informatie stond alleen een restaurant Vagabundo, deze hebben we opgezocht maar deze zit er niet meer. De eigenaar heeft wel een nieuw restaurant naast de winery geopend, maar dit was echt een tapas restaurant. Wel kregen we een tip om bij restaurant Ranc te gaan eten wat wij ook iedereen zeker zouden aanraden. Dit restaurant bevind zich wat hoger op de berg (niet aan het water) naast supermarkt Tommy. Het eten is hier voortreffelijk, alleen reserveren is wel aan te raden want het was extreem druk (en we kwamen er later achter dat de vrouw van de kok van Nederlandse komaf was!). Helaas hadden we hier drie slechte dagen (volgens de locals is het de afgelopen twee jaar niet zo stormachtig geweest) maar dat mocht de pret niet drukken.

De derde accommodatie waar we geweest zijn was landgoed Tomo. Toen we aankwamen was het al heerlijk, het ligt helemaal afgelegen en het is daar echt heerlijk stil! Hier zijn we extreem gastvrij ontvangen met een super mooie kamer. Iedere avond hebben we bij het hotel zelf gegeten want het eten was echt top, hier hebben wij het lekkerst gegeten van de gehele vakantie en ook niet extreem duur. De gastvrouw was top hier hebben we erg mee kunnen lachen en heeft ons overal mee geholpen als we info nodig hadden over het NP of andere bezienswaardigheden. Het was heerlijk om bij dit hotel terug te komen na een dag in het drukke Krka NP even heerlijk in de stilte bij het zwembad te liggen met een heerlijk wijntje! Toen we het hotel uiteindelijk gingen verlaten om naar onze accommodatie te gaan vonden we het ook echt jammer dat we weg moesten, het was hier heerlijk!!!!

Het laatste appartement was in het historisch centrum van Trogir. Een erg mooie oude stad, alleen de bereikbaarheid en drukte in het verkeer was een groot nadeel. We waren te ver doorgereden en kwamen op het eiland Ciovo uit, hier zijn we omgekeerd en hebben er daarna ruim twee uur over gedaan om 2km terug te rijden. Deze file stond er ook iedere dag.
Buiten het verkeer om hebben we het in Trogir erg naar ons zin gehad, veel gezien en ook heerlijk op het strand gelegen in Ciovo. Trogir is alleen niet een stad waar we volgend jaar weer naartoe terug willen om te verblijven. Misschien een of twee dagen vanuit een andere plek, maar vier dagen was voor ons daar eigenlijk iets te lang.

Al met al hebben we een prachtige vakantie gehad die TOP geregeld was!!! Toen we in de auto terug zaten waren we het er over eens, volgend jaar gaan we terug!
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 04-10-2017 | Accommodatie(s): Diverse accomodaties



Algemene informatie
Totaal: 9,6
Vervoer: 9,3
Accommodatie: 9,4
Reisleiding: 9,2
Prijs: 9,3

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact