Neckermann Reizen België


Op deze pagina vindt u beoordelingen en ervaringen met Neckermann Reizen in België. Het cijfer en de ervaringen op deze pagina zijn alleen over dit land. U kunt ook alle Neckermann Reizen ervaringen lezen.


Bezoek de website     Schrijf een ervaring  


Totaal: 2,0
Vervoer: 7,0
Accommodatie: 10
Reisleiding: 1,0
Prijs: 9,0
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds

Neckermann Reizen

Neckermann Reizen is een grote touroperator welke deel uitmaakt van Thomas Cook Nederland. Neckermann Reizen biedt vliegreizen aan naar populaire zonbestemmingen, maar ook verre reizen en autovakanties. Neckermann bestaat al lang tijd, waardoor ze goede afspraken hebben gemaakt met de aanbieders ter plaatse.
2,0


1 België ervaring
De vakanties van Neckermann Reizen in België krijgen een gemiddeld cijfer van 2,0. Dit cijfer is gebaseerd op een ervaring die bezoekers op ReisOrakel.nl hebben geschreven.

Het gemiddelde cijfer voor alle vakanties van Neckermann Reizen is 5,6. Dit is gebaseerd op 90 ervaringen en beoordelingen. Bekijk alle ervaringen met Neckermann Reizen.

Schrijf ook een ervaring en win een mooie Scratchmap!

Samenvatting van de ervaringen

Totaal:
 
2,0
Vervoer:
 
7,0
Accommodatie:
 
10
Reisleiding:
 
1,0
Prijs:
 
9,0

Verdeling van de totaalcijfers

Geweldig:
 
0 stemmen
Goed:
 
0 stemmen
Redelijk:
 
0 stemmen
Matig:
 
0 stemmen
Slecht:
 
1 stemmen

Ervaringen
 
door
31-40 jaar
Met partner
2,0
Stress week
Zonvakantie in België, september 2015

  Totaal:
 • 2
 • Vervoer:
 • 7
 • Accommodatie:
 • 10

 • Reisleiding:
 • 1
 • Prijs:
 • 9

Wij zijn in September 2015 voor 8 dagen naar Turkije geweest met Neckermann. Onze bagage is NIET aangekomen, terwijl we maar 1 koffer bij hadden. Op de luchthaven vertelde de hostess van Neckermann dat wij ons hier niet druk in hoefden te maken en dat ZIJ alles zouden regelen en ons op de hoogte zouden houden. Uiteindelijk hebben WIJ ZELF er elke keer achteraan moeten zitten en diverse telefoontjes moeten plegen, om te vragen waar onze koffer was. De hostess van Neckermann die in ons hotel kwam wist van de hele situatie niks af, dus de onderlinge communicatie bij Neckermann is ook niks!
Via de servicelijn van Neckermann werd ons GEGARANDEERD dat onze koffer binnen de 3 dagen op onze kamer bezorgd zou worden. De hostess van Neckermann wilde aan geen van onze voorstellen meewerken en nam ons ook niet serieus. Terwijl ze onze klacht aan het bespreken was met ons, ging ze ondertussen excursies boeken voor andere gasten. Elke dag kregen we opnieuw te horen dat vandaag en anders ZEKER morgen onze koffer er zou zijn. NIET DUS! Elke dag opnieuw valse beloftes. Dat hield dus in, dat we alles moesten gaan kopen; kleding, ondergoed, zwemspullen, toiletartikelen.....e.d. We boeken speciaal een all-inclusive vakantie om dan geen kosten meer te hebben, maar dit is uiteindelijk een hele dure week geweest. Uiteindelijk hebben we van de receptie van het hotel (dus NIET van Neckermann) te horen gekregen waar onze koffer was, NA 6 DAGEN!!!!! Mijn man is die uiteindelijk ZELF gaan halen met een medewerker van het hotel, want de koffer werd niet naar het hotel gebracht. Toen later die middag de hostess van Neckermann in het hotel kwam, wist zij nog steeds van niks. Wij mochten dus onze koffer "uitpakken" om hem de dag later weer in te pakken om terug naar huis te gaan. Op die 6 dagen zijn WIJ diegene geweest die overal achteraan hebben gezeten en steeds gebeld, NIET Neckermann!!! Bij thuiskomst hebben wij over het hele gebeuren een uitgebreide mail gestuurd naar diverse mail adressen van Neckermann. WEER konden WIJ er steeds achteraan gaan, waarom we geen antwoorden kregen en wanneer we geholpen zouden worden. Vandaag 30-10-2015 hebben we uiteindelijk antwoord gekregen. Van de luchtvaartmaatschappij krijgen we een "vergoeding" voor 4 dagen (en die andere 2 dan?) voor kleding, Neckermann echter trekt overal hun handen vanaf en komen met geen vergoeding, voorstel of wat dan ook. Wij hebben onze reis geboekt bij Neckermann en NIET bij de luchtvaartmaatschappij, Neckermann is degene die de klanten normaal toch tevreden moet stellen?????
Verder heeft de hostess van Neckermann valsheid in geschrifte gepleegd op ons klachtenformulier. Zij heeft samen met ons het klachtenformulier ingevuld, na controle hebben wij ondertekend voor akkoord. Achteraf heeft zij zelf op het formulier nog ingevuld dat Neckermann een vergoeding zou geven aan ons van € 30,00 (belachelijk natuurlijk) en dat wij hier (zo gezegd) mee akkoord gaan. Ook vertelde zij ons dat wij alle gemaakte kosten moesten indienen bij Neckermann en dat zij deze dan zouden vergoeden. OOK NIET DUS!!!!! Dus of wij ooit nog een vakantie boeken bij Neckermann? NOOIT VAN ONS LEVEN!!!!! Het hotel zelf is zeker wel voor herhaling vatbaar, maar dan zonder Neckermann!!!
Lees meer over deze vakantie>>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 30-10-2015 | Accommodatie(s): Turkije | Vervoer: Vliegtuig

Hierboven vindt u alle ervaringen in België.
U kunt ook alle ervaringen met Neckermann Reizen bekijken.


en win een mooie Scratchmap!
Heeft u ervaring met Neckermann Reizen of een andere organisatie?

Heeft u ook ervaring met Neckermann Reizen of een andere reisorganisatie?
Deel uw ervaring door onderstaand formulier in te vullen!

Winnen: Aan het eind van iedere maand wordt er een mooie Scratch Map (kras landkaart) verloot!
Meer kans maken? Vul dan meerdere ervaringen in van verschillende vakanties!

Reisinformatie
*
*
*
*
Waardering
Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Vervoer

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Accommodatie

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Reisleiding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Prijs / kwaliteit verhouding

Sleep het blauwe balkje naar rechts om uw waardering te geven

Algemene waardering

*

*
Uw gegevens
*
*
Ervaring opslaan
Ik bevestig dat bovenstaande gegevens gebaseerd zijn op mijn eigen ervaring.
Ik bevestig dat ik begrijp dat het verboden is om een ervaring in te voeren over een reisorganisatie waarmee ik banden heb, alsmede een niet op waarheid beruste ervaring in te voeren.


Bestemmingen van Neckermann Reizen

Hieronder vindt u alle bestemmingen waar u met Neckermann Reizen naartoe kunt:

Aruba
 Zonvakantie

Bulgarije
 Zonvakantie

Cuba
 Zonvakantie

Curacao
 Zonvakantie

Cyprus
 Zonvakantie

Dominicaanse-Republiek
 Zonvakantie

Egypte
 Zonvakantie

Griekenland
 Zonvakantie

Indonesie
 Zonvakantie

Italie
 Zonvakantie

Jordanie
 Zonvakantie

Kenia
 Zonvakantie

Malediven
 Zonvakantie

Malta
 Zonvakantie

Marokko
 Zonvakantie

Mexico
 Zonvakantie

Portugal
 Zonvakantie

Spanje
 Zonvakantie

Thailand
 Zonvakantie

Tunesie
 Zonvakantie

Turkije
 Zonvakantie

Verenigde-Arabische-Emiraten
 Zonvakantie

Zuid-Afrika
 ZonvakantieHome | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact
gfh jfghjfghjgfhj gfh