DRAMA BEDRIJF!!!!


Hieronder vindt u de ervaring van Thimo Reuver met reisorganisatie Corendon. Deze is ingevoerd op 28-07-2019 en gaat over de vakantie naar Cyprus in mei 2019.

 
5 van 5 mensen vinden dit een nuttige review.

door
21-30 jaar
Met gezin
1,0
DRAMA BEDRIJF!!!!
Familiereis in Cyprus, mei 2019

  Totaal:
 • 1
 • Vervoer:
 • 1
 • Accommodatie:
 • 7

 • Reisleiding:
 • 6
 • Prijs:
 • 1

1 bijzonder goedemorgen Corendon_Vliegvakanties">Corendon,

Graag wil ik mijn ongenoegen uitspreken over onze vakantie in Cyprus.
En dan met name over de vliegreis heen en terug.
Over het verblijf in Cyprus zelf valt niks te verwijten, dit was kort gezegd; super!

Maar de vliegreizen heen en terug waren op zijn zachtst gezegd een drama....

Op de heen reis met vluchtnummer CAI 802 op 24 mei j.l. met vertraging op vertraging wat uiteindelijk resulteerde op een vertraging van ruim 3 uur van de aankomst tijd naar heel veel gehaast van het personeel van Corendon_Vliegvakanties">Corendon, dit blijkt uit dat toen er eindelijk een Boeing 737-800 kwam en we er nog net niet in geduwd werden in een smerig toestel waar in in etensresten zat en de flesjes op de grond moest weg werken om mijn tas op de daarvoor bestemde plek onder de stoel voor mij moest neerleggen.
Vervolgens heb ik de snelste demonstratie gehad die ik naar al mijn vliegreizen ken gehad, dit blijkt uit gehaast en gestresst personeel met al reddings vesten aan toen er mensen nog bezig waren op zichzelf te installeren op hun (niet schoongemaakte) plek.

Naar een snelheidsrecord van afwikkeling/afraffeling van procedures snel naar Antalya om daar de eerste passagiers te dumpen en vervolgens weer een race tegen de klok snel naar Cyprus doorvliegen.... Om daar te horen te krijgen naar de landing dat we "maar" 2:58 uur vertraging hadden en dus geen recht hadden op vergoeding.... Toen viel het kwartje, was die haast toch niet voor niks! Corendon_Vliegvakanties">Corendon had er alles aan gedaan om geen claims te krijgen, maar niet na gedacht over dat ze mensen vervoeren en geen onzinnig iets dus. Schandalig....

En als je denkt dat het dan eenmalig is kwam er een vervolg op de terug weg met vluchtnummer CAI 802 of toch CAI 801 of wacht was het nou CAI 867 affijn we gingen uiteindelijk weer in een Boeing 737-800 van Corendon_Vliegvakanties">Corendon, en bij het inchecken werden onze stoel nummers nog even gauw verwisseld wat resulteerde in verdeelde plekken van mij, mijn zwangere vriendin en twee kinderen, maar wat schetst onze verbazing.. onze net verwisselde en verdeelde stoel nummers van het personeel van Corendon_Vliegvakanties">Corendon waren al bezet door mensen die op andere stoel nummers zouden moeten zitten... Daar gaan we weer dacht ik, maar ik had goede hoop dat het personeel het zou oplossen. De oplossing van het personeel was dat wij tijdens het instijgen in dan wel half in het gangpad moesten wachten zodat eerst iedereen kon installeren wat een drama was omdat meerdere mensen gewisselde stoel nummers had gekregen... Dus daar stonden wij ongemakkelijk met zijn vieren als joker in een gang pad tussen de mensen door te wormen plus dat mijn vriendin met haar zeven maanden zwangere buik meerdere keren is gebeukt door koffers en mensen waar die mensen overigens niks aan konden doen....
Maar toen iedereen zat was het moment eindelijk daar, er zou een oplossing komen, en die was dat de mensen die op onze en nog andere mensen hun stoel zaten mochten blijven zitten en wij maar verdeeld in het vliegtuig mochten zitten.... Super Corendon_Vliegvakanties">Corendon.... Werkelijk waar super.... NIET DUS!

En alsof dat nog niet genoeg was vlogen we eerst naar Antalya om daar nog meer mensen op te pikken en door te vliegen naar Amsterdam. Daar zouden we in het vliegtuig wachten zodat die mensen konden instijgen, maar naar veel onduidelijkheden moesten we naar een andere Boeing 737-800 om onze vlucht door te zetten naar Amsterdam en toen begon het feest opnieuw met op stoel nummers zitten, want er kwamen natuurlijk mensen bij die ook graag wilden zitten op hun aangewezen plek en daar gingen we weer met zijn viertjes in het gang pad staan op aanwijzing van het personeel. Naar uiteindelijk een plek te hebben gekregen waren we blij dat we uiteindelijk in Amsterdam zijn aangekomen en dat deze belevenis met Corendon_Vliegvakanties">Corendon ten einde was gekomen!

En nu na weken verder, van het kastje naar de muur te zijn gestuurd, krijgen we een kort berichtje met sorry en ik hoop dat jullie de volgende keer weer voor ons Corendon_Vliegvakanties">Corendon kiezen.... Echt te slecht voor woorden....

DRAMA BEDRIJF!
Lees meer over deze vakantie >>

Was deze ervaring nuttig voor u?

Ingevoerd op 28-07-2019

Bekijk alle Corendon ervaringen.

Algemene informatie
Totaal: 4,0
Vervoer: 4,9
Accommodatie: 6,0
Reisleiding: 4,7
Prijs: 4,6
Aangesloten bij:
ANVR SGR Camaliteitenfonds
U kunt bij Corendon de volgende vakanties boeken:
 Zonvakantie   


Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact