6

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Vakantiehuis in Canada

vanaf € 145


Natuurhuisje in Chandler

 Vakantiehuis     

  Canada - Québec - Chandler

Een privaat eiland geeft je Rust met een hoofdletter! Zie het als een 'bookwriters island' waar je naar toe gaat en waar de tijd stilstaat. Tot je boek af is. Of je je met je partner terugtrekt. ... Om samen te bepalen waar het allemaal heengaat. Of waar je met je gezin eens intens met elkaar omgaat, zorgt voor warmte en eten en gezelligheid en samenzijn. Heerlijk in de winter, er ligt genoeg klein hout voor koken en warmte. Fantastisch in de herfst, de 'Indian Summer', en ontluikend in de lente. Heerlijk in de zomer. Het meer rond het eiland is jouw zwembad en tevens jouw badkamer en keuken. Geen comfort en net daardoor samen met de natuur terug naar de natuur. Bezinnen. Genieten. Een boek schrijven of lezen. Een wandeling op het eiland (op 12 minuten sta je aan de andere kant) of er omheen zwemmen...
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 130


Natuurhuisje in Inglewood

 Vakantiehuis     

  Canada - Ontario - Inglewood

Huisje heeft keuken met elektrisch fornuis, potten en pannen en koelkast met vriesvak. Wasruimte heeft douche , wastafel en toailet. Er zijn 3 bedden in de slaapkamer (2 queen en een single) en een ... single . Woonkamer heeft 2 stoelen die uitklappen tot bedden. Er is een houtkachel in de woonkamer die u welkom bent om te gebruiken als u uw hout hebt. In de wintermaanden heb ik een warmtepomp die het hele huis kan verwarmen en ook extra elektrische plintverwarmers en een houtkachel. In de zomer heb ik airconditioning die het hele huis koelt. Het huis heeft grote ramen en een paar deuren. U hebt kleine patio met stoelen en bbcu en tafel en stoelen buiten op de werf. Cottage is origineel log huis gebouwd van vierkante logs enige tijd in 70 ties en bewaard origineel. Het is rustiek zoals u op de uitverkorenen kunt zien niet één van de moderne nieuwe huisjes maar heeft alle comfort van moderne plaats. Ramen hebben horren . Woonkamer heeft TV en bank en er is een eettafel en stoelen in de keuken.  
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 200


Natuurhuisje in Camlachie

 Vakantiehuis     

  Canada - Ontario - Camlachie


vanaf € 150


Natuurhuisje in Marsh Lake

 Vakantiehuis     

  Canada - Yukon Territory - Marsh Lake

Onze hut is geschikt voor maximaal 5 gasten. Er is een queen size bed in de loft, een dubbele nook loft bed op de hoofdverdieping voor ofwel een sterke persoon of twee magere mensen en een twee ... persoons hide bed in de woonkamer indien nodig. Je hebt een volledig uitgeruste keuken, een grote en comfortabele eetruimte aan de voorkant en een woonkamer met een gezellige propaanhaard aan de achterkant. Er is ook een wasruimte met toilet en een douche. Geen internet.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 78


Natuurhuisje in Inverness

 Vakantiehuis     

  Canada - Nova Scotia - Inverness

Het idee om in een lief huisje in het midden van het paradijs te wonen is de doorleefde visie van onafhankelijkheid en vrijheid, om door de natuur te geven wat men nodig heeft om gelukkig te zijn: ... zonne-energie, water en warmte. Dit natuurhuisje is even robuust en goed geïsoleerd als een groot huis, maar verbruikt slechts een fractie van de energie dankzij hoogwaardige milieuvriendelijke technologie en kleine ruimtes. Er wordt niets verspild, zelfs de compost van het hightech toilet is bruikbaar. Alles wat je nodig heeft is aanwezig: bronwater uit de nabijgelegen bergbeek, eventueel verwarmd voor een stijlvolle douche in een wijnvat in de badkamer, zonne-energie voor de LED lampen en een drie pits gasfornuis/oven. Een gezellig groot tweepersoonsbed op de zolder met vier ramen laat niets te wensen over.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 240


Natuurhuisje in Burlington

 Vakantiehuis     

  Canada - Nova Scotia - Burlington

Dit natuurhuisje is een prachtige historische boerderij met vier slaapkamers uit 1825, gelegen op drie hectare privéterrein met uitzicht op de baai van Fundy in de buurt van het charmante ... vissersdorp Harbourville, Nova Scotia, in het hart van het wijnland Annapolis Valley.
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact